Кошница

Хранителни добавки

18 Feb Хранителна добавка Q10
Tenev Todor 0 1330
Хранителна добавка коензим Q10Коензим Q10 (CoQ10) е съединение, за което често чувате в контекста на козметичната индустрия и инхибиране на процесите на стареене на кожата. Малко по-малка група хора вероятно също знаят, че CoQ10 се използва като допълнение към диетата на хора, които са болни или изложени на риск от заболявания, свързани с начина на..
18 Feb Пукане и болки в ставите
Tenev Todor 0 1449
Пукане и болки в ставитеЧувате ли пукане или хрущене, когато се движите? Ако е така, не сте сами. Пукането в ставите е доста често срещано явление, което може да има различни причини. Това не винаги означава, че нещо не е наред с мускулно-скелетната ви система, но си струва да знаете кога да се тревожите и как можете да го предотвратите или облекчи..
10 Feb Хранителни добавки за бегачи - кои да изберем?
Tenev Todor 0 1486
Добавки за бегачи - кои да изберем?Бегачите, независимо дали са любители или професионалисти, са изправени пред уникални хранителни предизвикателства, които са пряко свързани с интензивността и спецификата на тяхната физическа активност. В допълнение към издръжливостта, те трябва да обърнат внимание и на предотвратяването на наранявания, рискът от ..
21 Jan Симптоми на дефицит на омега-3
Tenev Todor 0 1940
Симптоми на дефицит на омега-3Мастните киселини, които изграждат клетките на тялото, са разнообразна група от съединения. За да може човек да се развива и остарява правилно, е важно да се поддържат подходящи пропорции между определени групи мазнини в диетата. От значение е общото съдържание на мазнини в храната, съотношението на наситени мастни кис..
10 Dec Какви витамини трябва да приемате при косопад
Tenev Todor 0 2139
Какви витамини трябва да приемате при косопад?Витамините, като фактори, които регулират биохимичните и физиологичните промени в организма, са основен елемент от ежедневната диета. Някои витамини влияят директно върху метаболизма на съединенията на коса, докато други осигуряват непряка подкрепа и си струва да знаете и двата начина да помогнете на тя..
29 Jun Какво подобрява мозъчната функция
Tenev Todor 0 5565
Какво подобрява мозъчната функция? Какви добавки да изберем?Различни фактори, вътрешни и външни, могат да попречат или да подобрят функционирането на мозъка. Някои могат временно да поддържат функционирането на нервната система, само за да доведат до нейната умора в дългосрочен план.Посягането към определени хранителни добавки, някои с краткотраен ..
05 Jun Кой магнезий се усвоява най-добре
Tenev Todor 0 6701
Кой магнезий се усвоява най-добре?Доброто усвояване на минералите  се отразява в ежедневното благосъстояние, както физическо, и психическо, така и в здравословното състояние. Тези съединения, които не се усвояват напълно и не отговарят на нуждите на тялото, ще бъдат предимно изхвърлени, поради което си струва да изберете източници с висока бионалич..
21 May За какво се използва бял трън?
Tenev Todor 0 7087
За какво се използва бял трън? Свойства и дозировкаВъпреки че растенията с изключителни здравословни свойства често идват от екзотични места, струва си да знаете, че белият трън също заслужава внимание. Семената на белият трън са получили признание преди стотици години, а днес това признание се потвърждава от съвременните методи за научна проверка...
07 May Ашваганда
Tenev Todor 0 5628
АшвагандаЕфекти от стресаСправянето със стреса, или по-точно управлението на стреса, понякога може да бъде проблематично. Липсата на способност за справяне с трудни ситуации не е за подценяване, защото се отразява в качеството на съня, контрола на апетита или чувствителността към болка, концентрацията на вниманието и нивото на мотивация.Възможни по..
02 Feb Храносмилателни ензими и пробиотици в протеиновите хранителни добавки
Tenev Todor 0 5842
Храносмилателни ензими и пробиотици в протеиновите хранителни добавкиКогато желате да оптимизирате усвояването на хранителни вещества от диетата, трябва да се съсредоточите върху два важни аспекта. Първият е ефективността на храносмилателните ензими, чието производство е отговорност на клетките на човешкия храносмилателен тракт, а вторият е съставъ..
11 Aug Хранителни добавки при кето диета
Tenev Todor 0 9429
Подходящи хранителни добавки по време на кето диетаВ наши дни кето диетата набира все по-голяма популярност и е любопитен хранителен режим сред мнознина, поради въздействието си върху загубата на телесно тегло. Ако и вие сте от тези, които искат да разберат какво е това кето диета, кои храни са позволени и кои забранени, може да прочетете нашата ст..
11 Aug Хранителни добавки за укрепване на костите и ставите
Tenev Todor 0 7491
Хранителни добавки за укрепване на костите и ставитеЗдравият опорно-двигателен апарат (кости, ставни връзки и мускули) са от съществено значение за хората на всеки етап от живота. Те ви позволяват да извършвате редица дейности през целия ден, включително безпроблемно движение и физическа активност. Можете да се погрижите за тях не само като избягва..
Показва 1 до 12 от 72 (6 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..