Кошница

Complete Pharma хранителни добавки

За компанията Complete Pharma

Complete Pharma е финландско-тайландска компания, наложила се в последните няколко години като производител на съвременни хранителни добавки, отличаващи се с високо качество и ефективност. При разработването на своите продукти, компанията набляга на научните изследвания, разработките и използването на виококачествени стандартизирани съставки. По този начин се гарантира максимална ефикасност и въздействие върху здравето на хората. Всеки артикул е FDA сертифициран.

Какви основни продукти предлага Complete Pharma?


COMPLETE VIGRIX TURBO 60 CAPS. - специален биоактивен комплекс от съставки от естествен произход за подпомагане сексуалната активност при мъже и жени. Продуктът осигурява един естествен подход към поддържане сексуалното здраве на двата пола.

Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт.
През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна. 
Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт.

Очакваме Ви!

✔ Специален биоактивен комплекс при сексуални смущения✔ Увеличава либидото и желанието за секс✔ Подобрява плодовитостта при мъжете✔ За мъже и жени✔ Под формата на капсулиComplete Vigrix Turbo - Подобрява либидото и желанието за секс и при двата полаВигрикс Турбо е специален ..
39.90лв. 34.90лв.
без ДДС:34.90лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..