Кошница

За стави и сухожилия

Marka: NOW Foods
✔ При скованост и болки в ставите✔ Спомага за овладяване на съпътстващите възпаления при остеоартрит✔ Предпазва ставния хрущял от разграждане✔ Подобрява функционалната подвижност и активност на ставите✔ Подпомага зарастването на рани по кожата и възстановяването на съедините..
36.00лв. 25.90лв.
без ДДС:25.90лв.
Marka: 7 Nutrition
✔ Укрепва стави, хрущяли и сухожилия✔ Съдейства за по-бързо регенериране след травма✔ Профилактична защита на вашите стави и сухожилия✔ Подходящ за активни спортисти, любители и възрастни хора✔ Увеличава гъвкавостта и мобилността в ставите✔ Подпомага синтеза на колаген ..
44.00лв. 26.90лв.
без ДДС:26.90лв.
Marka: Activlab
✔ Поддържа кожата и я защитава срещу признаците на стареене✔ Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата✔ Осигурява хидратация✔ Има изключително силно изсветляващо действие върху кожата✔ Помага за изсветляване на пигментационни петна, лунички✔ Изравнява и съживява ..
28.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
✔ Продуктът е дерматологично тестван✔ Отпуска и охлажда едновременно✔ Облекчава болката✔ Овлажнява и омекотява епидермиса✔ Подобрява локално кръвообращениетоAlivio Cosmetics Aloe - Високоефективен релаксиращ и охлаждащ масажен гелВисокоефективен релаксиращ и охлаждащ масажен..
12.00лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
✔ 2,5% съдържание на ментол перфектно облекчава болките в мускулите и ставите✔ Поддържа приятно усещане за охладена кожа за дълго време✔ Има успокояващ и релаксиращ ефект✔ Омекотява кожата, подобрява нейната еластичностAlivio Cosmetics Ice Gel - Високоефективен охлаждащ масажен г..
12.00лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Защитава съединения и хрущялите✔ Подобрява мобилността✔ Подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите✔ Ефервесцентни таблетки✔ Всяка таблетка съдържа 500mg хидролизиран морски колаген✔ Обоганен с биотин, селен и цинк✔ Перфектна разтворимостAllnutrition Collag..
7.90лв. 6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Защитава съединителната тъкан и хрущялите✔ Увеличава мобилността✔ Съдържа най-качествения хидролизиран колаг тип II✔ Подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите✔ Обоганен с глукозамин и хондроитин сулфат, куркума, мсм✔ 17 активни съставкиAllnutrition Collagen Pr..
39.90лв. 26.90лв.
без ДДС:26.90лв.