Кошница

Genius Nutrition

Genius Nutrition® е основана с мотивацията да обедини всички най-добри технологии в една първокласна марка. Марката Genius Nutrition®  означава комбинация от наука, най-добра технология, съставки и иновации, както и първокласни продукти от висок клас. 

Технолозите на Genius Nutrition ® се придържат към набор от принципи, които са стълбовете на нашата марка:

➠ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СУРОВИНИ И СЪСТАВКИ

Ние сме наясно, че само най-добрата формула дава най-добри резултати. Иновациите в света на хранителните технологии са наш приоритет. Формулировките на Genius Nutrition се основават само на най-добрите синергично действащи съставки. Ние непрекъснато проучваме и анализираме съвременни методи за получаване на бионалични активни съставки, които могат ефективно да предизвикат специфични физиологични ефекти. Ние се фокусираме предимно върху природните източници, тъй като вярваме, че природата има огромен потенциал, който предстои да бъде открит. Нашите растителни екстракти са силно концентрирани и с изключително качество. Растителният материал не е генетично модифициран и не съдържа хербициди. Когато е възможно, ние избягваме синтетичните аминокиселини в полза на органичните аминокиселини, получени чрез естествени процеси на ферментация. Протеиновите добавки Genius Nutrition са базирани на суроватка, получена чрез естествена филтрация CFW ® , без йонен обмен и не съдържат генетично модифицирани организми. Имаме безкомпромисен подход към качеството на нашите съставки и се грижим за всеки детайл.

➠ УНИКАЛНИ И Усъвършенствани ФОРМУЛИ

Ние непрекъснато подобряваме формулите си, според нашето мото: „Най-доброто или нищо“. Продуктовата гама на Genius Nutrition може да претърпи динамични промени в съответствие с най-новите научни изследвания и открития. Когато е наличен превъзходен продукт, той замества съществуващия еквивалентен продукт в нашата оферта.

➠ СИГУРНОСТ И ВИСОКИ СТАНДАРТИ

Всички продукти на Genius Nutrition имат разрешение за търговия в Европейския съюз, Индия и страни извън ЕС и са произведени в съответствие с широко признати стандарти за качество (GMP) и безопасност на храните (HACCP). Създадохме и NANOPURE (вътрешна система за качество), което означава, че е позволено да се използват само най-чистите суровини за всички наши продукти.

➠ НИЕ НАДМИНАМЕ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ

Най-добрите ни резултати са придружени от изискани вкусови качества. Отдаваме голямо значение на създаването на вкусни смеси, които комбинират естествени аромати от сушени плодове и безопасни подсладители според Европейския орган за безопасност на храните. Всяка смес се избира индивидуално, за да добави приятен вкус към хранителните предимства на нашите продукти.

Genius Nutrition Crea F7 405 gr.
Ново -22 %
✔ Иновативна формула с 6 вида креатин✔ По-голямо напомпване на мускула✔ Спомага за покачване на мускулна маса✔ 45 дози в опаковкаGenius Nutrition Crea F7 - Иновативна креатинова матрица с 6 вида креатинGenius Nutrition Crea F7 е модерен креатин, увеличаващ обема на клетка, произв..
70.00лв. 54.90лв.
без ДДС:54.90лв.
Genius Nutrition Isolate-X5 2000 gr.
Ново -14 %
✔ 27 грама протеин за доза✔ 100% суроватъчен протеин изолат✔ Ултрафилтрация CFW®✔ 0 грама захар ✔ Без лактоза и ГМО✔ 6.2 гр BCAA на порция✔ Натурални аромати и безопасни подсладителиGenius Nutrition Isolate-X5 - Суроватъчен протеин изолат с 27 грама протеин за..
170.00лв. 146.90лв.
без ДДС:146.90лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..