Кошница

SFD Nutrition хранителни добавки

За компанията SFD 

SFD  е полски производител на спортни хранителни добавки, витамини, минерали, билкови екстракти и други. 

Техните продукти са с много високо качество и атрактивна цена. Производителят не използва никакви подозрителни вещества, а само доказани източници и доставчици.


Защо да избера SFD ?

Марката SFD предлага пълна гама протеинови добавки за всички спортове. Най -добрите ароматни композиции, които можете да си представите. Креатин, бета-аланин и много други вещества, които безопасно и ефективно ще подпомогнат спортните ви постижения и фиругата ви. 

Целият персонал на компанията работи върху техните продукти. За тях е важно да следват нарастващата популярност на добавките, за да ви осигурят възможно най -висококачествен продукт на най -атрактивната цена.


Какви основни продукти предлага SFD ?


SFD BCAA 8:1:1 INSTANT - комплекс от аминокиселини с разклонена верига в съотношение 8: 1: 1

SFD CITRULLINE - комбинация от аминокиселината L-цитрулин и малат (ябълчена киселина).

SFD VITAMIN B COMPLEX - Комбинация от 8-те вида витамин B

Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт. През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна.  Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт.  Очакваме Ви!

Marka: SFD Nutrition
✔ Комплекс от витамини A, D, E и K✔ Основни мастноразтворими витамини✔ Витамини изключително важни за изграждането и поддържането на здрави кости✔ Поддържане на имунната система✔ Опаковка достатъчна за прием от 200 дниSFD ADEK - Хранителна добавка на таблетки, съдържащи маст..
20.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Улеснява способността за концентрация и учене✔ Подобрява качеството на съня✔ Поддържа паметта и когнитивните функции✔ Успокоява последиците от стреса✔ Стандартизиран до 50% бакозиди✔ Подпомага процесите на клетъчно обновяване и регенерация✔ Стабилизира структурат..
19.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Висококачествена комбинация от BCAA, Глутамин и Таурин✔ Една от най-популярните видове добавки✔ Лабораторно тестван✔ Намалява катаболните процеси✔ Осигурява най-доброто възстановяване✔ Поддържа горенето на мазнини✔ Намалява мускулната треска след тренировка✔ ..
42.00лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Висококачествени BCAA в съотношение 2:1:1✔ Инстанта версия с перфектна разтворимост✔ Повече сила и издръжливост✔ Намалява катаболизма✔ По-бързо възстановяване както след транировка, така и между самите серии✔ Засилва имунитета, особенно важно, за хора които тренират а..
38.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Перфектна комбинация от BCAA, Глутамин и Таурин✔ Повече сила и издръжливост✔ Намалява катаболизма✔ По-бързо възстановяване както след транировка, така и между самите серии✔ Засилва имунитета, особенно важно, за хора които тренират активно за да не боледуват често✔ Подходящи са за прием и от жени и..
39.00лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Съотношение BCAA 2:1:1✔ Суроватъчен аминокиселинен комплекс✔ Осигурява максимално възстановяване✔ Поддържа тялото по време на тренировка и след това✔ Идеалната хранителна добавка в подкрепа на тялото✔ Невероятни вкусове✔ Перфектна разтворимост✔ Подсладени съ..
41.00лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Съдейства за поддържане на нормални нива на глюкозата✔ Спомага за намаляване нивата на триглицериди в кръвта✔ Подпомага здравето на кожата✔ Холестерол в норма✔ Поддържа здравето на репродуктивните и уринарните органиSFD Berberine - Хранителна добавка Берберин за нормални н..
19.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ Много добре усвояема форма на хром - пиколинат✔ Помага да се поддържа правилния метаболизъм на макронутриентите✔ Помага за поддържане на правилното ниво на глюкоза в кръвта✔ Намалява апетита и пристъпите на глад✔ Цели 200 дози в опаковка✔ Лесни за прием таблеткиSFD Ch..
11.00лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.