Кошница

Жен Шен

Marka: 7 Nutrition
✔ Има положителен ефект върху жизнеността и тонуса✔ Подобрява устойчивостта към стрес на организма✔ Укрепва имунната система✔ Подкрепя физическите и психическите способности в случай на слабост и умора✔ За по добра памет и концентрация✔Помага за поддържане на емоционалния ба..
22.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: Activlab
✔ Предотвратява обостряне на възпалителни състояния✔ Поддържа когнитивните процеси✔ Стимулира естествените имунитетни защитни механизми✔ Насърчава доброто настроение и намалява стреса✔ Има положителен ефект върху липидния профил✔ Съдържа висока доза гинзенозиди✔ По..
21.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Bioherba
Bioherba Елеутерокок Тинктура Сибирски Жен-шен - Благоприятно за имунната система. Имуномодулатор. Общоукрепващ ефект. Благоприятно за кръвооросяванетоРодината на растението са горите на Източна Русия и по тази причина е известен още като Сибирски Жен-шен. Активно действащата съставка е Елеутерозид ..
8.50лв. 6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Marka: Essence
✔ Поддържа умствената производителност✔ За здравето на сърдечно-съдовата и имунната система✔ Подпомага здравословната циркулация за повече моменти на интимност✔ 500 мг. корен на женшен във всяка капсулаESSENCE Korean Ginseng - Корейски жен-шен на таблетки за здрава сърдечно-съдов..
19.00лв. 12.50лв.
без ДДС:12.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Съдържа екстракт от корейски Женшен Панакс✔ 10% ефективни гинзенозиди✔ Силни адаптогенни свойства✔ Помага за справяне със стреса и безпокойствотоGym Beam Ginseng - Екстракт от Панакс Женшен, със силни адаптогенни свойства за справяне със стреса и трудните ситуацииGym Beam Ginse..
21.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Билков екстракт✔ Адаптогенна билка✔ Противодейства на стреса✔ Спомага за поддържане на кръвната захар в нормални нивиа✔ Понижава холестерола и кръвната захар✔ Подобрява настроението✔ Подходяща за вегетарианци и вегани✔ Сертификат за добра производствена прак..
44.00лв. 30.90лв.
без ДДС:30.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Aдaптoгeнни свойства✔ Πoдoбpявa peaĸциятa нa тялoтo ви cпpямo cтpeca✔ Уĸpeпвa нepвнaтa cиcтeмa✔ Спомага за поддържане на кръвната захар в нормални нивиа✔ Подобрява настроението и тонуса✔ Намалява холестерола и предпазва от сърдечно-съдови заболявания✔ Особенно по..
69.00лв. 52.90лв.
без ДДС:52.90лв.
Marka: Olimp
✔ Комплекс от 2 вида жен-шен и 12 витамина✔ Понижава високата кръвна захар✔ Стимулира обмяната на веществата ✔ Подобрява хормоналния баланс✔ Нормализира кръвното налягане✔ Понижава високия холестерол✔ Подпомага имунната системаOlimp Ginseng Vita-Complex - ..
14.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Olimp
✔ Комплекс от Американски и Корейски Женшен✔ Спомага за поддържане на кръвната захар в нормални нивиа✔ Отличен адаптоген✔ Подобрява настроението и тонуса✔ Насърчава имунната система и укрепва организма✔ Ефективно се бори с умората✔ Поддържа хормоналния баланс на ор..
19.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Olimp
✔ Натрално облекчение на стреса✔ Мощен адаптоген✔ Борба с ежедневният стрес (физически и психически)✔ Противодейства на умората и ежедневният стрес✔ При хроничен стрес✔ Подпомагане дейността на нервната система✔ Психическо и физическо здравеOlimp Stress Control&nbs..
16.00лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Спомага за поддържане на кръвната захар в нормални нивиа✔ Отличен адаптоген✔ Подобрява настроението и тонуса✔ Насърчава имунната система и укрепва организма✔ Ефективно се бори с умората✔ Забавя процесите на стареене✔ Намалява холестерола и предпазва от сърдечно-с..
21.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.