Кошница

Диуретици и Детокс хранителни добавки

Marka: Celipharm
✔ Ускорява и поддържа нормалния лимфен дренаж (отток)✔ Възвръща гладкостта на кожата и добрия й контур✔ Елиминира подуването на краката, коленете и глезените, което ги прави по леки и слаби✔ Подкрепя намаляването на мазнините от обездвижени зони на тялото✔ Подкрепя функцията..
30.00лв. 26.90лв.
без ДДС:26.90лв.
Marka: Essence
✔ Растителен екстракт Женско Биле✔ Регулатор на храносмилателната система и при проблеми с отделителната система(проблеми с изхождането)✔ Подобрява метаболизма✔ При проблеми с горните дихателни пътища✔ С антидепресивно действи✔ Силен детоксикаторEssence Glycyrrhiza Glab..
30.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Хранителна добавка, специално създадена за тези, които желаят да контролират апетита си✔ Съдържа екстракт от Гарциния Камбоджа - естествен източник на HCA✔ Съдържа екстракт от бял боб - изключителен източник на фибри✔ Обогатен с ябълков оцет✔ Помага за поддържане на здраво..
34.90лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Богат източник на фибри✔ Подпомагат храносмилането и функцията на червата✔ Увеличават ситостта✔ Може да се добавят към каша, кисело мляко, смути или напиткаGym Beam Apple Fiber - Ябълкови фибри за здравето на отделителната системаЯбълковите фибри са отличен източник на фибри, з..
6.00лв. 4.90лв.
без ДДС:4.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Предотвратяване на ферментационните процеси в червата✔ Стимулиране на храносмилателната система✔ Тонизиране на червата✔ Намаляване на възпалителните процеси✔ Дезинфекциране при наличието на дразнещи паразитиNow Foods Cascara Sagrada - Хранителна добавка Зърнастец, който по..
25.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Предотвратяване на ферментационните процеси в червата✔ Стимулиране на храносмилателната система✔ Тонизиране на червата✔ Намаляване на възпалителните процеси✔ Дезинфекциране при наличието на дразнещи паразитиNow Foods Cascara Sagrada - Подпомага нормалното функциониране на ..
53.00лв. 38.90лв.
без ДДС:38.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Спомага обмяната на веществата✔ Стимулира имунната защита✔ Срещу запек✔ Подобрява храносмилането✔ Влияе благоприятно на чернодробната дейностNow Foods Easy Cleanse - За пречистване на черния дроб и храносмилателната системаNow Foods Easy Cleanse съчетава две отделни формул..
66.90лв. 47.90лв.
без ДДС:47.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Билков Диуретик✔ Съдържа стандартизирани количества на мечо грозде (Uva Ursi), глухарче (Tarataxum officinale), калий, Витамин B-6✔ Отстраняване на течности от тялото✔ Регулира флуидите в тялото по естествен начин✔ Спомага за здрав уринарен тракт✔ При проблеми с бъбре..
45.00лв. 31.90лв.
без ДДС:31.90лв.
Marka: Nutrex
✔ Смес от естествени съставки с диуретични свойства✔ Подпомага нормалното отстраняване на течности от тялото✔ Подпомага лечението на инфекции на пикочните пътища✔ Поддържа храносмилателната функция✔ Не нарушава електролитния баланс на организма ✔ Подпомага детоксик..
44.90лв. 32.90лв.
без ДДС:32.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Поддържа красивия и естествен външен вид на нашата кожа, коса и нокти✔ Подпомага възстановяването и минерализацията на костите✔ Представлява богатство от органични киселини и фитохимикали✔ Високо съдържание на стандартизиран силициев диоксид✔ Може да ускори зарастването на..
17.90лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: OstroVit
✔ 90 капсули в опаковката✔ Стандартизирани екстракти✔ Естествени съставки✔ Опаковка