Кошница

Tesla Sport Nutrition

Tesla Sport Nutrition 

Измина почти десетилетие, когато Tesla беше основана, само с една основна идея: да осигурят възможно най-добрите хранителни добавки спрямо съотношение цена-качество на своите спортисти. Ето защо ние от Tesla Nutritions - вярваме, че имаме напълно различен вид подход към хранителните добавки от всички други компании на пазара. Ние наблягаме на научноизследователската дейност, защото вярваме, че по този начин ще създадем по-добро бъдеще.  Нека заедно създадем бъдещето!

Tesla Nutritions се превърна в един от най-успешните дистрибутори в западна Европа. Не само че Tesla използва само най-качествените съставки, но си е спечелил името си благодарение на изключително бързото време за производство - само 4 седмици и стоките са готови за изпращане от нашия склад до всяка точка на света!

Не на последно място, моля, имайте предвид, че всички наши продукти са кошер и халал, така че качеството, хигиената и чистотата никога не са били и никога няма да бъдат проблем в нашата производствена фабрика.


✔ Източник на 25 гр. висококачествени протеини концентрат✔ Подпомага растежа на мускулна маса✔ Отлично допълнение на белтъчини към всеки хранителен режим✔ Ниско съдържание на мазнини и захари✔ Подобрява възстановяването на мускулите✔ С добавени хранисмилателни ензимиTesla Sp..
130.00лв. 88.90лв.
без ДДС:88.90лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..