Кошница

Шейкъри

✔  Идeaлeн зa тeчнocти c вcяĸaĸвa плътнocт✔   Капацитет 600мл.✔   Стилен дизайн и ергономична форма✔   Решетка за оптимално смесване✔   Дизaйн, ĸoйтo пpeдпaзвa oт тeчoвe✔  Издължeнa цeдĸa зa пo-дoбpo paзбивaнe✔   Kaпaчĸa c двoeн винт✔ ..
9.00лв. 3.50лв.
без ДДС:3.50лв.
Marka: 4+ Nutrition
✔ Капацитет 700мл.✔ Стилен дизайн и ергономична форма✔ Решетка за оптимално смесване✔ С винтова капачка4+ Nutrition Shaker ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът от който е изработен е висококачествена и издържлива пластмаса,..
10.00лв. 5.90лв.
без ДДС:5.90лв.
Marka: Activlab
✔ Идеален заместител на електрическите блендери✔ С решетка за по-лесно разбиване✔ Лесен за почистване✔ Лесен и удобен за ползване и съхранение✔  Капацитет 700мл.Activlab Shaker  ще ви осигури гладки шейкове, без бучки. За отличното разбиване на вашите прахове, Acti..
7.50лв. 5.80лв.
без ДДС:5.80лв.
Marka: BioTech
Представяме ви професионално изработен шейкър, който ще промени начина ви на приготвяне и пренасяне на хранителни добавки! За производството здрава и висококачествена пластмаса, която осугирява сигурно затваряне на всички части. Моделът е оборудван с иновативна решетка с много ситни шестоъгълни отво..
13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: BioTech
✔ Капацитет 600мл.✔ Висококачествена пластмаса✔ Стилен дизайн и цвят✔ Рештка за оптимално смесванеBioTech Wava Shaker Pink ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът от който е изработен е висококачествена и издържлива пласт..
7.00лв. 6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Marka: BioTech
‎✔  Капацитет 600мл.‎✔ Висококачествена пластмаса‎✔ Стилен дизайн и цвят‎✔ Решeтка за оптимално смесванеBioTech Wava Shaker ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът, от който е изработен е висококачествена и издържлива пластмаса, която е подх..
7.00лв. 6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Marka: BSN
Капацитет 500мл.Отделение за хапчета/доза към самата капачкаПластмасово топче, за лесно разбиване100% качествоКрасив дизайнBsn Shaker 500ml. е спортен шейкър с красив дизайн, за лесно миксиране и приготвяне на любимите ви протеинови напитки. Отличен избор за всеки спортист, който иска да запълн..
9.00лв. 6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
✔ С винтова капачка✔ С решетка за по-лесно разбиване✔ Лесен за почистване✔ Лесен и удобен за ползване и съхранение✔ Капацитет 700мл.Fa Nutrition Vitarade Shaker Tourde Pologne 700 ml ще ви осигури гладки шейкове, без бучки. Шейкърът на Fa Nutrition е с винтова..
9.50лв. 6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
✔ Капацитет 500мл.✔ Висококачествена пластмаса✔ Стилен дизайн и цвят✔ Решeтка за оптимално смесванеGaspari Nutrition Shaker Blue ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът, от който е изработен е висококачествена и издържлива пла..
7.90лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
✔ Естетично изпълнение✔ Стегнат капак за предотвратяване на течове✔ Съдържа резервоар за добавки✔ Оптимален размерНамирането на правилния шейкър може да бъде предизвикателство. Всеки от нас има малко по-различен вкус, а тези, които се предлагат на пазара, често не отговарят на на..
14.90лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Gym Beam
Шейкърът Beast Pink - красив шейкър, който ще направи вашето фитнес оборудване забележителноШейкърът Beast Pink е качествен шейкър с обем от 700 мл, с който можете напълно да се насладите на любимите си протеинови шейкове, смутита и други вкусни напитки. С уникалната си форма той се вписва в ръката ..
9.00лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Shaker Blue шейкър с обем 700 ml с класическо затваряне в зелен цвят. Налична е пластмасова решетка/сито за перфектно разбъркване на вашите любими протеинови напитки, предтранировъчни стимуланти и креатинови добавки. Включва скала в милилитри и унции. Шейкърът е произведен от..
6.50лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Идеален за смесване на всички разтворими хранителни добавки✔ Обем 500 мл✔ Без течове✔ Филтър с конусовидна форма, за да не се образуват бучки✔ Скала в милилитри (мл) и унции (oz)✔ Изработен от висококачествен полипропилен PP✔ Безопасен за употреба в съдомиялна ма..
7.90лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Shaker Green шейкър с обем 700 ml с класическо затваряне в зелен цвят. Налична е пластмасова решетка/сито за перфектно разбъркване на вашите любими протеинови напитки, предтранировъчни стимуланти и креатинови добавки. Включва скала в милилитри и унции. Шейкърът е произведен от вис..
6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Идеален за смесване на всички ваши любими хранителни добавки✔ Обем 700 ml✔ С винтова капачка и решетка за оптимално смесване✔ Изработен от висококачествен полипропилен PP✔ Устойчив срещу счупване, безопасен за употреба в съдомиялна машина, микровълнова печка и хладилник✔&n..
7.90лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Red Shaker е тъмночервен шейкър с вместимост 500 мл, има класическо затваряне и филтър за перфектно размесване на вашите любими протеини, предтренировъчни стимуланти и креатини. Лесен и практичен за употреба. Изработен е от нетоксична пластмаса и не съдържа BPA..
7.90лв. 5.90лв.
без ДДС:5.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Идеален за смесване на всички разтворими хранителни добавки✔ Обем 700 мл✔ Без течове✔ Филтър с конусовидна форма, за да не се образуват бучки✔ Скала в милилитри (мл) и унции (oz)✔ Изработен от висококачествен полипропилен PP✔ Безопасен за употреба в съдомиялна ма..
7.90лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Практична бутилка с капацитет 1000 ml✔ Има широко гърло за лесно пиене✔ Има добро затваряне✔ Капакът е прикрепен, което предотвратява загубата му✔ Подходяща както за топли, така и за студени напитки✔ Не съдържа BPAGym Beam Sport Bottle 1000 ml. представлява стилна бут..
17.50лв. 7.50лв.
без ДДС:7.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Практична бутилка с капацитет 1000 ml✔ Има широко гърло за лесно пиене✔ Има добро затваряне✔ Капакът е прикрепен, което предотвратява загубата му✔ Подходяща както за топли, така и за студени напитки✔ Не съдържа BPAGym Beam Sport Bottle 1000 ml. представлява стилна бут..
17.50лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Iridium Labs
Iridium Labs Smart Premium Shaker Conquer шейкър е предназначен за съхранение и разбиване на протеинови шейкове. Можете лесно да го сложи в спортната си чанта, без да се притеснявате, че ще протече, тъй като затварянето е изключително здрава и уплътнено. Разполага с голям капацитет и ергономичен диз..
22.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Kevin Levrone
✔ Удобен шейкър✔ Стилен дизайн✔ Отделение за капсули и таблетки✔ Отделение за прахообразни хранитлени добавкиШейкърът е основен аксесоар от арсенала на всеки спортист. Струва си да заложите в един наистина качествен продукт, който ще можете да използвате дълго време. Ако искате д..
16.90лв. 12.90лв.
без ДДС:12.90лв.
Marka: MusclePharm
✔ Капацитет 700 ml.✔ Висококачествена пластмаса✔ Стилен дизайн и цвят✔ Рештка за оптимално смесванеMusclePharm Shaker ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът от който е изработен е висококачествена и издържлива пластмаса, коят..
9.00лв. 4.90лв.
без ДДС:4.90лв.
Marka: Mutant
✔ Стилен дизайн и цвят✔ Лесен за почистване✔ Без течове✔ Лесен и удобен за ползване и съхранение✔ Капацитет 800 ml.✔ Патентен защитен дизайнMutant Nation Shaker Cup ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавено метално топче. Материалът от ко..
14.90лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.
Marka: Myvegies
·        Капацитет 600мл.·        Висококачествена пластмаса без парабени·        Стилен дизайн и ергономична форма·        Рештка за оптимално смесва..
9.00лв. 6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Показва 1 до 24 от 61 (3 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“. Прочети повече..