Кошница

Шейкъри

✔  Идeaлeн зa тeчнocти c вcяĸaĸвa плътнocт✔   Капацитет 600мл.✔   Стилен дизайн и ергономична форма✔   Решетка за оптимално смесване✔   Дизaйн, ĸoйтo пpeдпaзвa oт тeчoвe✔  Издължeнa цeдĸa зa пo-дoбpo paзбивaнe✔   Kaпaчĸa c двoeн винт✔ ..
9.00лв. 3.90лв.
без ДДС:3.90лв.
Marka: Activlab
✔ Идеален заместител на електрическите блендери✔ С решетка за по-лесно разбиване✔ Лесен за почистване✔ Лесен и удобен за ползване и съхранение✔  Капацитет 700мл.Activlab Shaker  ще ви осигури гладки шейкове, без бучки. За отличното разбиване на вашите прахове, Acti..
7.50лв. 5.80лв.
без ДДС:5.80лв.
Marka: Allnutrition
✔ 600ml капацитет✔ Измервателна скала✔ Пластмасова решетка за перфектно смесване✔ Може да се използва в микровълнова печкаAllnutrition Shaker Wave Blue - Спортен шейкър с модерен дизаин и цвятСъдържа конусно-шестоъгълна структура решетка (т. Нар. „Пчелна пита“), която улеснява см..
7.50лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Allnutrition
✔ 600ml капацитет✔ Измервателна скала✔ Пластмасова решетка за перфектно смесване✔ Може да се използва в микровълнова печкаAllnutrition Shaker Wave - Спортен шейкър с модерен дизаин и цвятСъдържа конусно-шестоъгълна структура решетка (т. Нар. „Пчелна пита“), която улеснява смесван..
7.50лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: BioTech
✔ Надежден механизъм на затваряне✔ Елегантен, модерен дизайн и цвят✔ Прозрачна лента за измерване ✔ Не пропуска✔ Висококачествена пластмаса✔ Каучуков мундщук✔ 750 ml. обемBioTech USA Water Bottle Transparent - Елегантна и надеждна бутилка за водаПри производст..
9.00лв. 6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Marka: BioTech
✔ Капацитет 600мл.✔ Висококачествена пластмаса✔ Стилен дизайн и цвят✔ Рештка за оптимално смесванеBioTech Wava Shaker Pink ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът от който е изработен е висококачествена и издържлива пласт..
7.00лв. 6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Marka: BioTech
‎✔  Капацитет 600мл.‎✔ Висококачествена пластмаса‎✔ Стилен дизайн и цвят‎✔ Решeтка за оптимално смесванеBioTech Wava Shaker ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът, от който е изработен е висококачествена и издържлива пластмаса, която е подх..
7.00лв. 6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
✔ Капацитет 500мл.✔ Висококачествена пластмаса✔ Стилен дизайн и цвят✔ Решeтка за оптимално смесванеGaspari Nutrition Shaker Blue ще ви помогне да миксирате вашите добавки по – лесно, защото има добавенa решетка. Материалът, от който е изработен е висококачествена и издържлива пла..
7.90лв. 5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Идеален за смесване на всички разтворими хранителни добавки✔ Обем 700 мл✔ Без течове✔ Филтър с конусовидна форма, за да не се образуват бучки✔ Скала в милилитри (мл) и унции (oz)✔ Изработен от висококачествен полипропилен PP✔ Устойчив срещу счупване, безопасен за..
7.90лв. 5.90лв.
без ДДС:5.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Стилна бутилка с обем 1,89 l✔ Специално оформена дръжка✔ Силиконово уплътнение против протичане✔ BPA и DEHP free✔ Прост дизайн, допълнен с модерното лого BeastPinkGym Beam Hydrator BeastPink - Бутилка с обем до 1,89 l и стилно лого BeastPink, която ще ви спечели от пръв по..
16.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Иидеален за смесване на всички видове напитки✔ Не капе, капакът е на резба✔ Цедка за идеално разбъркване, така че да не се образуват бучки✔ Скала в милилитри (ml) и унции (oz)✔ Изработен от висококачествен полипропилен PP✔ Устойчив срещу счупване, безопасен за ползван..
6.90лв. 4.50лв.
без ДДС:4.50лв.