Кошница

Хранителни добавки Solgar

За компанията Solgar

Solgar използва науката за природата от 1947 г., за да представи някои от първите и най-добрите хранителни добавки в света.

Solgar е производител на висококачествени витамини, минерали и билки, предлагайки своите продукти от 1947 г. Компанията разполага със собствена лаборатория, в която извършва инспекции на всеки етап от производствения процес.

Защо да избера Solgar?

Хранителните добавки на Solgar се произвеждат в САЩ с избрани съставки от цял свят Вярвате или не, за други това е рядко. Те изработват своите продукти сами, на малки партиди, само с най-добрите суровини. Компанията се стреми да избягва изкуствените съставки, ненужни пълнители, свързващи вещества или оцветители. Опитват се да създават без ГМО, и глутен. 

Какви основни продукти предлага Solgar?


SOLGAR B-COMPLEX 50 - Хранителна добавка, която съдържа всички важни витамини от група В, както и второстепенни холин, биотин и инозитол

SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC - Калций и магнезий плюс цинк


Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт. През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна. Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт. Очакваме Ви!

Няма добавени продукти в тази категория.

Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..