Кошница

Връщане или замяна на продукт

Съгласно условията на чл.55 от ЗЗП потребителите имат право да се откажат от поръчката си в 14 дневен срок от получаването й. Това е възможно само когато продуктът не е използван и не е нарушена цялостта на опаковката му и търговския му вид. В този случай, ние от PROTEIN4E.COM възстановяваме сумата за върнатата стока. Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена или нецялостна опаковка, със следи от одрасквания. Не се приемат продукти, които са вече употребявани и не са в търговски вид. При връщане на продукт/и, клиентът заплаща изцяло куриерската услуга.


ВАЖНО: В случай, че желаете за върнете продукт, моля, изтеглете Бланка за връщане на артикул от тук , попълнете я и я изпратете заедно със стоката. 


След като получим пратката наш представител ще се свърже със Вас, за уточняване и възстановяване на сумата, която сте заплатили.

Ако продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата на посочените от Вас данни във формуляра за връщане, като сумата ще Ви бъде върната до 14 дни на банковата сметка, която сте посочили.

Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..