Кошница

Минерали

Marka: NOW Foods
✔ Важен минерал за пренасяне на хранителни вещества в тялото✔ Поддържа електролитния баланс и нормално рН✔ Подпомага мускулните съкращения✔ Подпомага сърдечната дейност✔ Подпомага щитовидната, надбъбречната жлеза и бъбрецитеNOW Potassium Citrate - Калиев Цитрат добре аб..
37.00лв. 23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Marka: 7 Nutrition
7Nutrition Magnesium Citrate + B6 - Осигурява най-добрата форма на магнезий - магнезиуе цитратМагнезиевият цитрат е естествено органично съединение, което осигурява няколко пъти по-голяма абсорбция от неорганичните форми.По-доброто усвояване и устойчивост в киселинната среда на храносмилателната сис..
19.90лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: 7 Nutrition
✔ Съдейства за намаляване на мускулните схващания✔ Подкрепа за здраво сърце✔ Помага за поддържане на нивата на кръвното налягане✔ Повишава имунитета✔ Насърчава клетъчната комуникация7 Nutrition Magnesium Malate - Магнезият е важен за образуването на клетки и поддържането на ..
29.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Перфектна синергия между Калций, Витамин D и К✔ Здрави кости и зъби✔ Подпомага костната регенерация✔ Правилно функциониране на имунната система✔ Правилно съсирване на кръвта✔ Подпомага усвояването на витаминитеAllnutrition Calcium D3 + K2 - Комплексна формула, която п..
19.90лв. 14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Marka: Allnutrition
✔ Магнезий и витамини с приятен лимонов вкус✔ Предпазва от мускулни крампи✔ Подпомага анаболните процеси✔ Покрива 100% от дневните нужди от витамини✔ Съдържа витамин D, който помага за правилното усвояване на калция и фосфора✔ Съдържа витамин K, който допомага за правил..
5.90лв. 4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
Marka: Allnutrition
✔ Спомага за поддържането на нормалната серумна концентрация на тестостерон✔ Подобрява фертилността и репродуктивните способности✔ Оказва благоприятно въздействие върху функциите на имунната система✔ Участва в синтеза на ДНК и клетъчното делене✔ Влияе положително върху метаб..
14.00лв. 10.50лв.
без ДДС:10.50лв.
✔ Поддържане на нервната система✔ Премахват се крампите и мускулните спазми✔ Противодейства се на ставните и костните заболявания✔ Подобрява се състоянието на кожата, косата и ноктитеApplied Nutrition Calcium and Magnesium - Хранителна добавка, която съдържа комплекс от ценни със..
23.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.