Кошница

Минерали

Marka: Activlab
✔ Достъпно средство за здравето на сърдечно-съдовата система✔ Поддържане на pH баланс✔ Поддържа водния баланс в тялото✔ От важно значение за правилното използване на енергията✔ Грижи се за всички метаболитни функцииActivlab Potas - Е жизненоважен електролитен минерал, който ..
12.00лв. 7.50лв.
без ДДС:7.50лв.
Marka: Real Pharm
✔ Поддържа нормалните функции на сърцето✔ Подобряване на кръвното налягане✔ Поддържане на pH баланса✔ Осигурява здравето на бъбреците✔ Поддържа мускулите и нервната система✔ Поддържа водния баланс в тялотоИскате да допълвате количеството калий, защото знаете, че той е е..
17.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Магнезий и витамини с приятен лимонов вкус✔ Предпазва от мускулни крампи✔ Подпомага анаболните процеси✔ Покрива 100% от дневните нужди от витамини✔ Съдържа витамин D, който помага за правилното усвояване на калция и фосфора✔ Съдържа витамин K, който допомага за правил..
5.90лв. 4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
Marka: Allnutrition
✔ Спомага за поддържането на нормалната серумна концентрация на тестостерон✔ Подобрява фертилността и репродуктивните способности✔ Оказва благоприятно въздействие върху функциите на имунната система✔ Участва в синтеза на ДНК и клетъчното делене✔ Влияе положително върху метаб..
14.00лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.
✔ Основен минерал✔ Лесно абсорбиращ се източник✔ Допринася за нормалната функция на имунната система по време и след интензивно физическо утежнение✔ Халал сертифициран продуктApplied Nutrition Zinc - Хранителна добавка ЦинкЦинкът е важен за човека за правилното функциониране на н..
35.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: BetterYou
✔ 4 впръсквания доставят 5 mg високо бионалично желязо✔ Формулиран да бъде щадящ за храносмилателната система✔ Допринася за нормалната функция на имунната система✔ Подобрява паметта и концентрацията✔ Намалява умората и изтощението✔ Една опаковка съдържа 192 впръсквания,..
27.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.