Меню
Кошница

Кутии за хапчета

4+ Nutrition Box
-40 %
Марка: 4+ Nutrition Модел: 4+ Nutrition Box
✔ Идеална за съхранение на таблетки✔ Изработена от висококачествена пластмаса ✔ Разделена на 5 секции4+ Nutrition Box е ценен аксесоар за всеки активно спортуващ човек. Тя ще ви осигури удовно и лесно пренасяне на вашите таблетки и капсули. Разделена е на 5 секции, така че да можете л..
7.00лв. 4.20лв.
BioTech Pill Box
-30 %
Марка: BioTech Модел: BioTech Pill Box
✔ Идеална за съхранение на таблетки✔ Изработена от висококачествена пластмаса ✔ Разделена на 5 секцииBioTech Pill Box е ценен аксесоар за всеки активно спортуващ човек. Тя ще ви осигури удовно и лесно пренасяне на вашите таблетки и капсули. Разделена е на 5 секции, така че да мож..
6.00лв. 4.20лв.
Bsn Pillbox Finish First / Кутия за хапчета
-25 %
Марка: BSN Модел: Bsn Pillbox Finish First / Кутия за хапчета
Bsn Pillbox Finish First е компактна кутийка за съхранение и пренасяне на вашите хранителни добавки в таблетна форма...
6.00лв. 4.50лв.
Gaspari Nutrition Pillbox Blue - Кутия за хапчета
-38 %
Марка: Gaspari Nutrition Модел: Gaspari Nutrition Pillbox Blue
✔ Удобен и лесен начин за съхранения на вашите хранителни добавки✔ Без вредни BPA✔ Разполага с пет отделения✔ Може да се мие в съдомиялната машинаМного любители на спорта и фитнеса често приемат различни видове добавки. Да ги вземете със себе си на фитнес, на работа или навсякъде..
6.50лв. 4.00лв.
Myprotein Pill Box
-20 %
Марка: Myprotein Модел: Myprotein pill box
Идеална за съхранение на таблеткиДжобен размерКомпактна  Myprotein pill box е кутийка, създадена, за да може да съхранявате вашите таблетки, капсули и гелове в една малка практичка кутийка. Разделена е така, че да можете лесно да разделяте и отличавате вашите таблетки и капсули. Този..
5.00лв. 4.00лв.
Now Foods Pill Case - кутия за витамини със 6 контейнера Now Foods Pill Case - кутия за витамини със 6 контейнера
Ново -39 %
Марка: NOW Foods Модел: Now Foods Pill Case
Now Foods Pill Case е леснопреносим и удобен аксесоар, кутия за всички ваши хранителни добавки под хормата на таблетки и капсули.С 6 отделни контейнерчета, в които можете да разпределите седмичната си доза от витамини и добавки. Вече не е необходимо да носите цялата опаковка на любимите си продукти ..
8.00лв. 4.90лв.
Okygen Pill Box
-29 %
Марка: Okygen Модел: Okygen Pill Box
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секции·        Затворен размер: 30..
5.50лв. 3.90лв.
OstroVit Pill Box - Кутия за хапчета OstroVit Pill Box - Кутия за хапчета
-43 %
Марка: OstroVit Модел: OstroVit Pill Box
✔ Удобен и лесен начин за съхранения на вашите хранителни добавки✔ Без вредни BPA✔ Разполага с пет отделения✔ 5 отделенияМного любители на спорта и фитнеса често приемат различни видове добавки. Да ги вземете със себе си на фитнес, на работа или навсякъде другаде може да бъде много пр..
3.50лв. 1.99лв.
Prozis Sport Pill box Prozis Sport Pill box
-20% с код: Prozis20
Марка: Prozis Модел: Prozis Sport Pill box
Идеална за съхранение на таблеткиДжобен размерКомпактна   Prozis Sport Pill box  е кутийка, създадена, за да може да съхранявате вашите таблетки, капсули и гелове в една малка практичка кутийка. Разделена е така, че да можете лесно да разделяте и отличавате вашите таблетки ..
6.50лв.
Scitec Pill Box / Кутия за хапчета
-44 %
Марка: Scitec Nutrition Модел: Scitec Pill Box
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секции ·       Scitec Pill Box е цене..
7.00лв. 3.90лв.
Scitec Pill Box Blue / Кутия за хапчета
-44 %
Марка: Scitec Nutrition Модел: Scitec Pill Box Blue / Кутия за хапчета
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секции ·       Scitec Pill Box е цене..
7.00лв. 3.90лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)