Меню
Кошница

Кутии за хапчета

4+ Nutrition Box
-40 %
Марка: 4+ Nutrition Модел: 4+ Nutrition Box
✔ Идеална за съхранение на таблетки✔ Изработена от висококачествена пластмаса ✔ Разделена на 5 секции4+ Nutrition Box е ценен аксесоар за всеки активно спортуващ човек. Тя ще ви осигури удовно и лесно пренасяне на вашите таблетки и капсули. Разделена е на 5 секции, така че да можете л..
7.00лв. 4.20лв.
BioTech Pill Box
-30 %
Марка: BioTech Модел: BioTech Pill Box
✔ Идеална за съхранение на таблетки✔ Изработена от висококачествена пластмаса ✔ Разделена на 5 секцииBioTech Pill Box е ценен аксесоар за всеки активно спортуващ човек. Тя ще ви осигури удовно и лесно пренасяне на вашите таблетки и капсули. Разделена е на 5 секции, така че да мож..
6.00лв. 4.20лв.
Bsn Pillbox Finish First / Кутия за хапчета
-25 %
Марка: BSN Модел: Bsn Pillbox Finish First / Кутия за хапчета
Bsn Pillbox Finish First е компактна кутийка за съхранение и пренасяне на вашите хранителни добавки в таблетна форма...
6.00лв. 4.50лв.
Gaspari Nutrition Pillbox Blue - Кутия за хапчета
-38 %
Марка: Gaspari Nutrition Модел: Gaspari Nutrition Pillbox Blue
✔ Удобен и лесен начин за съхранения на вашите хранителни добавки✔ Без вредни BPA✔ Разполага с пет отделения✔ Може да се мие в съдомиялната машинаМного любители на спорта и фитнеса често приемат различни видове добавки. Да ги вземете със себе си на фитнес, на работа или навсякъде..
6.50лв. 4.00лв.
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam Pill Box - Кутия за хапчета
Кутията за таблетки е органайзър, с чиято помощ повече няма да търсите хранителните добавки из чантата си. Той съдържа 5 отделни раздела, в които можете точно да поставите таблетки и капсули за през целия ден. Ще имате по-добра организация и ще избегнете купчината кутии в шкафа, чантата или рафта на..
4.00лв.
Myprotein Pill Box
-20 %
Марка: Myprotein Модел: Myprotein pill box
Идеална за съхранение на таблеткиДжобен размерКомпактна  Myprotein pill box е кутийка, създадена, за да може да съхранявате вашите таблетки, капсули и гелове в една малка практичка кутийка. Разделена е така, че да можете лесно да разделяте и отличавате вашите таблетки и капсули. Този..
5.00лв. 4.00лв.
Okygen Pill Box
-29 %
Марка: Okygen Модел: Okygen Pill Box
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секции·        Затворен размер: 30..
5.50лв. 3.90лв.
OstroVit Pill Box - Кутия за хапчета OstroVit Pill Box - Кутия за хапчета
Ново -43 %
Марка: OstroVit Модел: OstroVit Pill Box
✔ Удобен и лесен начин за съхранения на вашите хранителни добавки✔ Без вредни BPA✔ Разполага с пет отделения✔ 5 отделенияМного любители на спорта и фитнеса често приемат различни видове добавки. Да ги вземете със себе си на фитнес, на работа или навсякъде другаде може да бъде много пр..
3.50лв. 1.99лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Sport Pill box
Идеална за съхранение на таблеткиДжобен размерКомпактна   Prozis Sport Pill box  е кутийка, създадена, за да може да съхранявате вашите таблетки, капсули и гелове в една малка практичка кутийка. Разделена е така, че да можете лесно да разделяте и отличавате вашите таблетки ..
4.00лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Sport Pill box with 4 compartments
Съхранява Вашите таблетки и капсулиЛесен за съхранение и употреба4 отделения  Prozis Sport Pill box with 4 compartments е малка кутийка, създадена, за да може да съхранявате вашите таблетки, капсули и гелове. Разделена е така, че да можете лесно да разделяте и отличавате вашите таблетк..
3.00лв.
Real Pharm Pill Box
-28 %
Марка: Real Pharm Модел: Real Pharm Pill Box
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секцииReal Pharm Pill Box е ценен аксесоар за всеки активно спортуващ ..
6.00лв. 4.30лв.
Scitec Pill Box / Кутия за хапчета
-44 %
Марка: Scitec Nutrition Модел: Scitec Pill Box
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секции ·       Scitec Pill Box е цене..
7.00лв. 3.90лв.
Scitec Pill Box Blue / Кутия за хапчета
-44 %
Марка: Scitec Nutrition Модел: Scitec Pill Box Blue / Кутия за хапчета
·        Идеална за съхранение на таблетки·        Изработена от висококачествена пластмаса·        Разделена на 5 секции ·       Scitec Pill Box е цене..
7.00лв. 3.90лв.
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.

C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“. Прочети повече..