Кошница

Комплексни Витамини и Минерали

FA Nutrition Multi Active Formula - Хранителна добавка, осигуряваща мощна и концентрирана доза витамини, обогатени с биофлавоноиди и екстракти от билки, които със сигурност ще допълнят диетата на всеки активно спортуващ!FA Nutrition Multi Active Formula е комплексна добавка, наситена с витамини..
19.95лв. 14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Marka: Activlab
✔ Moщeн имyнocтимyлaнт✔ Дeйcтвa блaгoпpиятнo нa целия организъм✔ Πoдoбpявa пaмeттa и ĸoнцeнтpaциятa✔ Πoдпoмaгa пpoтичaнeтo нa paзлични метаболитни пpoцecи в чoвeшĸoтo тялo✔ Πpитeжaвa cилни aнтиoĸcидaнтни cвoйcтвaActivlab Vitality Sport - Съдържа комплекс от витамини и м..
34.90лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Магнезий и витамини с приятен лимонов вкус✔ Предпазва от мускулни крампи✔ Подпомага анаболните процеси✔ Покрива 100% от дневните нужди от витамини✔ Съдържа витамин D, който помага за правилното усвояване на калция и фосфора✔ Съдържа витамин K, който допомага за правил..
5.90лв. 4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
Marka: Allnutrition
✔ Комплекс от витамини, минерали и растителни екстракти✔ 12 витаминиа, 9 минерала и 10 растителни екстракта✔ Обогатена формула с MSM, Глюкозамин сулфат, L-глутамин и Кварцетин✔ Разработена формула, за да покрие всички изисквания на спортистите✔ Витамине пак на супер ценаAlln..
67.90лв. 44.90лв.
без ДДС:44.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Витамино-минерален комплекс✔ Поддържа общото благосъстояние и здраве✔ При недостиг на витамини и минерали✔ Специално създадена формула за спортисти✔ Подобрява възстановяването след тренировка и заболявания✔ Борба със стреса✔ Предпазва от авитаминоза Allnutrition..
27.00лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Комплекс от витамини и минерали с приятен портокалов вкус✔ Попълва дефицита на витамини и минерали✔ Подобрява регенерацията след интензивни тренировки✔ Разработен с оглед на нуждите на спортистите✔ Опаковка на супер цена за 20 денаAllnutrition Vitaminall 20 ефервесцентни т..
5.90лв. 4.50лв.
без ДДС:4.50лв.