Кошница

Комплексни Витамини и Минерали

FA Nutrition Multi Active Formula - Хранителна добавка, осигуряваща мощна и концентрирана доза витамини, обогатени с биофлавоноиди и екстракти от билки, които със сигурност ще допълнят диетата на всеки активно спортуващ!FA Nutrition Multi Active Formula е комплексна добавка, наситена с витамини..
20.00лв. 14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Marka: Activlab
✔ Подпомага възстановяването на мъжкият организъм✔ Спомага за поддържане на правилното ниво на тестостерон в кръвта✔ Допринася за намаляване на умората✔ Подпомага правилното функциониране на имунната система✔ Допринася за правилно функциониране на нервната система✔ Подд..
17.00лв. 9.50лв.
без ДДС:9.50лв.
Marka: Activlab
✔ Подпомага възстановяването на женският организъм✔ Поддържа хормоналния баланс✔ Подобрява функционирането на имунната система✔ Укрепва косата и ноктите и осигуряват здрав вид на кожата✔ Намалява умората✔ Укрепва коститеActivlab Multivit for Women - Хранителна добавка, ..
17.00лв. 9.50лв.
без ДДС:9.50лв.
Marka: Activlab
✔ За борба с ежедневния стрес✔ Тонизира организма✔ Предпазва от авитаминоза✔ Осигурява умствена яснота✔ Предпазва от сърдечно-съдови заболявания✔ Безценна помощ за трениращите хора✔ Запълва празнините в резултат на непълноценно хранене✔ Ускорява възстановяването сл..
18.90лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Магнезий и витамини с приятен лимонов вкус✔ Предпазва от мускулни крампи✔ Подпомага анаболните процеси✔ Покрива 100% от дневните нужди от витамини✔ Съдържа витамин D, който помага за правилното усвояване на калция и фосфора✔ Съдържа витамин K, който допомага за правил..
5.90лв. 4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
Marka: Allnutrition
✔ Комплекс от витамини, минерали и растителни екстракти✔ 12 витаминиа, 9 минерала и 10 растителни екстракта✔ Обогатена формула с MSM, Глюкозамин сулфат, L-глутамин и Кварцетин✔ Разработена формула, за да покрие всички изисквания на спортистите✔ Витамине пак на супер ценаAlln..
73.90лв. 49.90лв.
без ДДС:49.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Витамино-минерален комплекс✔ Поддържа общото благосъстояние и здраве✔ При недостиг на витамини и минерали✔ Специално създадена формула за спортисти✔ Подобрява възстановяването след тренировка и заболявания✔ Борба със стреса✔ Предпазва от авитаминоза Allnutrition..
27.00лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.