Кошница

OstroVit

Marka: OstroVit
✔ Подобрява възстановяването✔ Помага за покачването на чиста мускулна маса✔ Предпазва мускулатурата от катаболни (разграждащи процеси)✔ Енергиен източник за мускулната тъкан✔ Намаляват физическата и психическа умора след тренировка✔ Повишава тонуса и укрепва организмаOs..
32.90лв. 25.90лв.
без ДДС:25.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Цели 5000мг ААКГ в ампула✔ Подпомага изграждането на мускулна маса✔ Увеличава притока на кръв към мускулите✔ Повишава нивата на азотен оксид в кръвта✔ Притежава силен напомпващ ефект✔ Опаковка удобна за употребаOstrovit AAKG Shot е течна хранителна добавка. Негазирана..
2.50лв. 1.90лв.
без ДДС:1.90лв.
Marka: OstroVit
OstroVit ADEK - Хранителна добавка в таблетки, съдържащи мастноразтворими витамини A, D, E и KВитамин А допринася за поддържане на нормалния метаболизъм на желязотоВитамин А помага за поддържане на здрава кожаВитамин А помага за поддържане на нормално зрениеВитамин А играе важна роля в процеса ..
18.90лв. 15.50лв.
без ДДС:15.50лв.
Marka: OstroVit
✔ Натурален продукт от 100% Веганска серия✔ Потиска апетита ✔ Подпомага разграждането на триглицеридите в кръвта✔ Забавя абсорбацията на въглехидрати след хранене ✔ Положителен ефект върху отслабванетоOstroVit African Mango VEGE е хранителна добавка във веган капсу..
26.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: OstroVit
✔ 600 мг. алфа-липоева киселина във всяка таблетка✔ Притежава мощно антиоксидантно действие✔ Подпомага естествения метаболизъм✔ Увеличава усвояването на някои хранителни вещества✔ Допринася за намаляване на телесните мазнини✔ Допринася за забавяне на процесите на старее..
38.00лв. 29.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Комбинация от Аргинин + Орнитин + Лизин✔ Увеличава анаболизма и ускорява регенерацията след тренировка✔ Естествено увеличава синтеза на растежен хормон✔ Може да помогне за увеличаване на силата и издръжливостта✔ Поддържа процеса на липолиза, т.е. изгаряне на мазнините✔&nbs..
26.90лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Комбинация от Аргинин + Орнитин + Лизин✔ Увеличава анаболизма и ускорява регенерацията след тренировка✔ Естествено увеличава синтеза на растежен хормон✔ Може да помогне за увеличаване на силата и издръжливостта✔ Поддържа процеса на липолиза, т.е. изгаряне на мазнините✔ Подобрява качеството на съня..
25.90лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.