Меню
Кошница

Harbinger

Harbinger Firm Fit Contoured Belt Black / Харбингер Тренировъчен колан с контури
-20 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Firm Fit Contoured Belt Black
Harbinger Firm Fit Contoured Belt Black / Харбингер Тренировъчен колан с контури е широко застъпен при тренировки, където се изисква голяма сила и издържливост. Harbinger Тренировъчен колан с контури предпазва поясната област и гръбнака от нежелани травми и същевременно ви помага да стоите в пр..
45.00лв. 35.90лв.
Harbinger Nylon Belt Black / Тренировъчен Колан
-13 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Nylon Belt Black / Тренировъчен Колан
Harbinger  Nylon Belt Black представлява тренировъчен колан обогатен с плътна и разтеглива найлонова матрица, който предоставя комфорт по време на тренировка. Harbinger Nylon Belt Black е изработен от висококачествена материя и е снабден със стоманена катарма за по-здраво и сигурно за..
32.00лв. 27.90лв.
Harbinger Padded Leather Belt / Кожен фитнес колан
-11 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Padded Leather Belt
Ако имате нужда от качествен и надежден колан , който да носите по време на тренировка, Harbinger Padded Leather Belt е най-добрият избор! Harbinger Padded Leather Belt представлява кожен колан с подплънки, които увеличават чувствотона комфорт и удобство и е изработен изцяло от висококаче..
39.00лв. 34.90лв.
Harbinger Power Men Gloves Black / Фитнес ръкавици
-13 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Power Men Gloves Black
Harbinger Power Men Gloves Black / Харбингер Ръкавици е страхотен фитнес аксесоар с високо качесвто и атрактивна цена!Ръкавиците на Harbinger са с дишащта материя, която дава възможност на кожата да диша и предпазва ръцете ви от изпотяване.Пръстите са израбптени от двоен слой кожа и пяна и по т..
23.00лв. 19.90лв.
Harbinger Power Women Gloves Black / Дамски фитнес ръкавици
-18 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Power Women Gloves Black
Harbinger Power Women Gloves Black / Харбингер Дамски Ръкавици е един настина необходим фитнес аксесоар за дамите, които се занимават активно със спорт и най-вече фитнес. Ръкавиците на Harbinger са красиви, елегантни, надеждни, издържливи и на достъпна цена! Ръкавиците на Harbinger са ..
23.00лв. 18.90лв.
Harbinger Womens Pro Pink / Харбингер Дамски Ръкавици Pro
-15 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Womens Pro Pink
Harbinger Womens Pro Pink / Харбингер Дамски Ръкавици Pro е страхотен фитнес аксесоар, който предпазва ръцете ви по време на тренировка и осигурява максимален контрол на тежестта. Дамските Ръкавици Pro на Harbinger са изработени от дишащта материя, която дава възможност на кожата да диша ..
35.00лв. 29.90лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)