Кошница

Harbinger

Marka: Harbinger
Harbinger Firm Fit Contoured Belt Black / Харбингер Тренировъчен колан с контури е широко застъпен при тренировки, където се изисква голяма сила и издържливост. Harbinger Тренировъчен колан с контури предпазва поясната област и гръбнака от нежелани травми и същевременно ви помага да стоите в пр..
45.00лв. 35.90лв.
без ДДС:35.90лв.
Marka: Harbinger
Harbinger  Nylon Belt Black представлява тренировъчен колан обогатен с плътна и разтеглива найлонова матрица, който предоставя комфорт по време на тренировка. Harbinger Nylon Belt Black е изработен от висококачествена материя и е снабден със стоманена катарма за по-здраво и сигурно за..
32.00лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: Harbinger
Ако имате нужда от качествен и надежден колан , който да носите по време на тренировка, Harbinger Padded Leather Belt е най-добрият избор! Harbinger Padded Leather Belt представлява кожен колан с подплънки, които увеличават чувствотона комфорт и удобство и е изработен изцяло от висококаче..
39.00лв. 34.90лв.
без ДДС:34.90лв.
Marka: Harbinger
Harbinger Power Men Gloves Black / Харбингер Ръкавици е страхотен фитнес аксесоар с високо качесвто и атрактивна цена!Ръкавиците на Harbinger са с дишащта материя, която дава възможност на кожата да диша и предпазва ръцете ви от изпотяване.Пръстите са израбптени от двоен слой кожа и пяна и по т..
23.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Harbinger
Harbinger Womens Pro Pink / Харбингер Дамски Ръкавици Pro е страхотен фитнес аксесоар, който предпазва ръцете ви по време на тренировка и осигурява максимален контрол на тежестта. Дамските Ръкавици Pro на Harbinger са изработени от дишащта материя, която дава възможност на кожата да диша ..
35.00лв. 29.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“. Прочети повече..