Кошница

Olimp

Marka: Olimp
✔ Мощен антиоксидант✔ Засилва метаболизма✔ Понижава холестерола✔ Регулиране на кръвната захар✔ Неутрализиране на свободните радикали✔ При хора, предразположени или страдащи от атеросклероза, диабет, сърдечни и чернодробни проблеми като средство за защита или облекчаване..
65.00лв. 46.90лв.
без ДДС:46.90лв.
Marka: Olimp
✔ Нормализиране на алкално-киселинния баланс pH✔ Намалява киселинността след тежко физическо натоварване✔ Подпомага възстановяването на организма✔ Под формата на разтворими таблеткиOlimp Alkagen - Допpинacя зa нopмaлизиpaнe нa aлĸaлнo-ĸиceлинния бaлaнc в opгaнизмa За кого е ..
13.00лв. 7.50лв.
без ДДС:7.50лв.
Marka: Olimp
✔ Висока доза висококачествени аминокиселини, максимално близки до аминокиселинния профил, присъстващ в човешките мускулни клетки✔ Хранителна добавка без алергени и без ГМО✔ Формула без добавена захар ✔ Подпомага растежа и поддържането на мускулната маса✔ Перфектна в ко..
40.00лв. 33.90лв.
без ДДС:33.90лв.
Marka: Olimp
✔ 1500 mg L-аргинин за капсула✔ Увеличава притока на кръв по времен на тренировка✔ Има изразено съдоразширяващо действие✔ Подпомага мускулният растеж✔ Повишава издържливостта и мускулната сила по време на тренировка✔ Подпомага възстановителните процеси след тренировка✔&..
51.00лв. 37.90лв.
без ДДС:37.90лв.
Marka: Olimp
✔ Голяма доза желязо под формата на хелат✔ Обогатен с витамини В9, В12 и С✔ Висока бионаличност и абсорбция✔ Синергично действие на веществата✔ Укрепва имунната система✔ Препоръчва се при лечение на анемия✔ Препоръчва се за бременни жени✔ Регулира функциите на..
12.00лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Olimp
✔ Комплекс от висококачествени минерали под формата на хелати✔ Повишава работоспособността и физическата активност✔ Помага за запазване на правилния енергиен метаболизъм✔ Стимулира имунитета✔ Положително влияние върху състоянието на костите и зъбите✔ Подобрява общото бл..
34.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Olimp
✔ Подобрява фертилността и репродуктивните способности✔ Спомага за поддържането на нормалната серумна концентрация на тестостерон✔ Оказва благоприятно въздействие върху функциите на имунната система✔ Участва в синтеза на ДНК и клетъчното делене✔ Влияе положително върху метаб..
11.90лв. 7.50лв.
без ДДС:7.50лв.
Marka: Olimp
✔ Има способността да свързва мазнините и да предотвратява тяхното усвояване✔ Намалява нивата на холестерола в кръвта✔ Спомага за намаляване на теглото✔ Намалява чувството за глад✔ Профилактика на сърдечни и стомашно-чревни заболявания✔ С добавен витамин С, който насърч..
14.50лв. 12.90лв.
без ДДС:12.90лв.
Marka: Olimp
✔ Здраве и укрепване на съединителната тъкан✔ Образуване на колаген✔ Здраве за хрущяли и кости✔ Профилактика срещу травми на опорно-двигателния апарат✔ По-бързо оздравяване на травмиOlimp Collaregen - Препоръчва се и за хора, изложени на натоварвания на опорно двигателн..
48.00лв. 35.90лв.
без ДДС:35.90лв.