Кошница

Фитнес оборудване

✔ Подобрява подвижността и мобилността✔ Подобрява кръвообращението✔ Масажира и отпуска мускулатурата – спомага за възстановяване и по-добър сън✔ Премахва целулита – качество, което го прави уред номер 1 за борба с целулит✔ Намалява рискът от травми – с него можете да загреет..
30.00лв.
без ДДС:30.00лв.
Marka: Gym Beam
✔ Трениране на правите и косите коремни мускули✔ Подходящо, както за любители, така и за професионални спортисти✔ Ергономичен дизайн✔ Меки дръжкиGym Beam Ab Wheel представлява колело за коремни преси, което се използва за моделиране и стягане на коремните мускули. Подходящ е за т..
22.80лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Gym Beam Beast Pink Resistance Band Set - Комплект тренировъчни ластици
Ново -21 %
Marka: Gym Beam
✔ Комплектът тренировъчни ластици - 4 броя✔ Възможност за трениране на цялото тяло✔ 4 тренировъчни ластика с различни нива на съпротивление✔ Практични и компактни✔ Идеални за упражнения у дома и във фитнесаGym Beam Beast Pink Resistance Band Set - Комплект от 4 тренировъчни ..
28.90лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Gym Beam Cross Resistance Band Level 4 - Фитнес ластик със съпротивление 27-79 kg.
Ново -23 %
Marka: Gym Beam
✔ Фитнес ластик с изключително голямо съпротивление✔ Съпротивление 27-79 кг ✔ Може да се използва по време на вдигане на тежести, лег, клек или мъртва тяга✔ Полезен и за гимнастика, бойни спортове и кросфит✔ Идеален и за тренировка със собствено тегло и рехабилитационни..
44.00лв. 33.90лв.
без ДДС:33.90лв.
Gym Beam Double Ab Wheel - Двойно колело за коремни мускули
Ново -34 %
Marka: Gym Beam
✔ Трениране на правите и косите коремни мускули✔ Подходящо, както за любители, така и за професионални спортисти✔ Ергономичен дизайн✔ Меки дръжкиGym Beam Double Ab Wheel - Двойно колело за коремни мускули, което оформя тялото, подобрява стабилността и мобилносттаДвойното колело за коремни мускули на..
18.00лв. 11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подобрява цялостанат стабилност и баланс на тялото✔ Moже да се използва за кинезитерапевтични цели✔ Поддържа правилната позиция на гърба✔ Може да се използва за всеки вид спорт и упражнения✔ Идеална за фитнес у дома✔ Поддържа таза в правилна позиция✔ Подходяща за..
22.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подобрява цялостанат стабилност и баланс на тялото✔ Moже да се използва за кинезитерапевтични цели✔ Поддържа правилната позиция на гърба✔ Може да се използва за всеки вид спорт и упражнения✔ Идеална за фитнес у дома✔ Поддържа таза в правилна позиция✔ Подходяща за..
23.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Gym Beam Fitness Foam Roller M-Roll Blue - Фитнес валякът за упражнения
Ново -33 %
Marka: Gym Beam
✔ Подобрява гъвкавостта и повишава мобилността✔ Повишава кръвообращението✔ Загрява и затопля мускулатурата преди тренировка✔ Засилва възстановяването на тренирания мускул✔ Чудесно средство за самомасаж✔ Борба с целулитаGym Beam Fitness Foam Roller M-Roll Blue - Фитнес валякът за упражнения, който по..
29.90лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подобрява захвата✔ Подобрява силовите постижения✔ Значително понижава потенето✔ Не оставя следни по уредите✔ Не оставя следни по дрехите✔ Няма риск от вдишване на такйа✔ С добавен ароматGym Beam Liquid Chalk - течен талк, който се прилага към дланите за подобрява..
19.90лв. 11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Gym Beam Push Up Bar Steel - Стоманен адаптор за лицеви опори Gym Beam Push Up Bar Steel - Стоманен адаптор за лицеви опори
Ново -37 %
Marka: Gymax
✔ Здрава стоманена конструкция✔ Намаляват натоварването на ставите✔ Мека ръкохватка за по-голям комфорт✔ Комплект 2 броя✔ Компактни и преносимиGym Beam Push Up Bar Steel - Стоманена стойка за лицеви опори - ефективно фитнес приспособление, изработено от висококачествена стомана с ергономична формаСт..
30.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Фитнес помощници за укрепване на мускулите✔ Подходящи за силова тренировка за упражнения като ench press, мъртва тяга, клек, пауърлифтинг✔ Можете да ги използвате и при рехабилитация, пилатес, йога, кикбокс, борба, кросфит и аеробика✔ Ластиците за упражнения са практични и лесн..
19.90лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Myprotein
✔ Облекчава мускулната болка✔ Подобрява баланса, стабилността и гъвкавостта✔ Увеличава мускулната сила✔ Идеален по време на рехабилитационни периодиMyprotein Foam Roller е идеален инструмент за физиотерапия, пилатес, йога, миофасциална терапия, фитнес и рехабилитация. Този научно..
28.90лв. 24.90лв.
без ДДС:24.90лв.