Кошница

Фитнес оборудване

Armageddon Sports Колело за Корем 3 в 1Комплектът включва колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане! Ако желаете да се сдобиете със здрава и силна средна част на тялото, то това е перфектната комбинация за Вас. Можете да го използвате както в домашни условия, така и в залат..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Тежести за глезени и китки 1 кг. Ленти с тежест за глезен и китка от 1 кг - увеличете интензивността на тренировките си и укрепете горната и долната част на тялото сиЛентите с тежест за глезен и китка от 1 кг са комплект от 2 броя тежести в черен цвят с тегло от 1 кг. Тежестите се използват..
30.00лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Практичен аксесоар за тренировки с големи тежести✔ Изработена от твърд нитрилен каучук✔ Помага за облекчаване на натиска върху шийните прешлени✔ Осигурява комфорт по време на тренировкаGym Beam Barbell Pad - Подложка за лостПодложката за лост Barbell Pad е практично фитнес прис..
32.00лв. 23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Комплектът тренировъчни ластици - 4 броя✔ Възможност за трениране на цялото тяло✔ 4 тренировъчни ластика с различни нива на съпротивление✔ Практични и компактни✔ Идеални за упражнения у дома и във фитнесаGym Beam Beast Pink Resistance Band Set - Комплект от 4 тренировъчни ..
28.90лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Фитнес ластик с изключително голямо съпротивление✔ Съпротивление 27-79 кг ✔ Може да се използва по време на вдигане на тежести, лег, клек или мъртва тяга✔ Полезен и за гимнастика, бойни спортове и кросфит✔ Идеален и за тренировка със собствено тегло и рехабилитационни..
44.00лв. 33.90лв.
без ДДС:33.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Фитнес ластикът с идеално съпротивление ✔ Съпротивление от 38 - 104 kg✔ Ще го използвате по време на вдигане на тежести, лег, клек или мъртва тяга✔ Ще ви е полезен и за гимнастика, бойни спортове и кросфит✔ Идеален и за тренировка със собствено тегло и рехабилитационн..
44.00лв. 36.90лв.
без ДДС:36.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Трениране на правите и косите коремни мускули✔ Подходящо, както за любители, така и за професионални спортисти✔ Ергономичен дизайн✔ Меки дръжкиGym Beam Double Ab Wheel - Двойно колело за коремни мускули, което оформя тялото, подобрява стабилността и мобилносттаДвойното колело за коремни мускули на..
18.00лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подобрява цялостанат стабилност и баланс на тялото✔ Moже да се използва за кинезитерапевтични цели✔ Поддържа правилната позиция на гърба✔ Може да се използва за всеки вид спорт и упражнения✔ Идеална за фитнес у дома✔ Поддържа таза в правилна позиция✔ Подходяща за..
22.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подобрява цялостанат стабилност и баланс на тялото✔ Moже да се използва за кинезитерапевтични цели✔ Поддържа пра