Кошница

Real Pharm

Marka: Real Pharm
✔ Увеличаване на муслулната сила и издържливосът✔ Намаляване на умората✔ Предпоставка за мускулно напомпване✔ Ускорява възстановителните процесиReal Pharm Beta Alanine - Повишава силата и предотвратява преждевременното настъпване на умората при тежки физически натоварванияБета-ал..
44.00лв. 31.90лв.
без ДДС:31.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ 500 мг. ацетил L-карнитин във всяка капсула✔ Подпомага изгарянето на мазнините✔ Увеличава тренировъчната способност на тялото✔ Допринася и за правилната функция на сърдечно-съдовата системаReal Pharm Acetyl L-Carnitine - Спомага за намаляването на процента на излишните мазнини ..
27.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ 166 дози в опаковка✔ 5 гр. BCAA в съотношение 2:1:1 във всяка доза✔ Подобрява протеиновия синтез✔ Насърчава покачването на чиста мускулна маса✔ Намалява времето за възстановяване✔ Повишава силата, издържливостта и енергията✔ С лесна усвоямост от организмаReal Pha..
81.00лв. 65.90лв.
без ДДС:65.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ Намалява подкожните мазнини✔ Стимулира изграждането на чиста мускулна маса✔ Ускорява метаболизма и влияе върху апетита✔ Има антиоксидантен ефект✔ Укрепва имунната система и съпротивителните сили на организмаReal Pharm CLA - Допринася и за увеличаване на мускулната маса и п..
25.00лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ Увеличава мускулната сила и издръжливост✔ Подпомага растежа на мускулна маса✔ Ускорява регенерацията след тренировка✔ Увеличава физическата производителностReal Pharm Crea Stack - Съдържа няколко различни форми на креатина - креатин малат, креатин хидрохлорид и креатин монохидр..
45.00лв. 37.90лв.
без ДДС:37.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ Покачване на количеството общ креатин в тялото✔ Покачване на силата и силовите възможности✔ Нарастване на мускулната маса (хипертрофия)✔ Покачване на теглото вследствие увеличаването на чистата телесна маса, а също така и със задържането на вода в мускулните клетки (да не се бъ..
72.00лв. 47.90лв.
без ДДС:47.90лв.
Marka: Real Pharm
Real Pharm Maca - Екстракт от Мака за по-висок тестостерон и либидоReal Pharm Maca e здравословна добавка с висококачествен екстракт от перуанското растение Мака, което в продължение на векове е било използвано в традиционната медицина на Северна Америка като средство за увеличаване на тонуса, издръ..
26.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ Подобрява дейността на имунната система✔ Подпомага мускулните съкращения и функция✔ Участва във възстановителните процеси✔ Подкрепя имунната системаReal Pharm Magnesium + B6 - Магнезий с витамин В6 за здравето на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата системиВсички физически ..
14.90лв. 11.50лв.
без ДДС:11.50лв.
Marka: Real Pharm
✔ Допринася за намаляване на чувството на умора✔ Подпомага функционирането на нервната система✔ Подпомага поддържането на здрави кости и зъбиReal Pharm Magnesium Citrate - Магнезият е един от основните минерали, нужен за правилното функциониране на организмаМагнезиевият цитрат е доказ..
15.00лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ Високо съдържание на магнезиев цитрат✔ Най-добрата абсорбируема форма на магнезий - магнезиев цитрат✔ По-добро настроение✔ Витамин В6 - за подобряване на усвояването на магнезий✔ Подпомага енергийния метаболизъм✔ Подпомага правилната функция на нервната система✔ ..
14.90лв. 10.50лв.
без ДДС:10.50лв.
Marka: Real Pharm
Real Pharm Taurine - Таурин на прахReal Pharm Taurine е хранителна добавка, която ускорява мускулната регенерация, премахва умората, стимулира сърдечно-съдовата дейност и подпомага транспортирането на креатина към работещите по време на тренировка мускули.Тауринът има естествен анаболен ефект и отли..
19.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.