Кошница

Power System

Marka: Power System
✔ Здрави каишки за коремни вдигания✔ С дебели подложки за лактите✔ От издръжлива и здрава материя✔ Със заключващ механизъм✔ Снабдени със стоманени халкиPower System Ab Slings - Каишки за коремни вдиганияТренировките за коремна преса понякога могат да бъдат истинско предизвик..
40.00лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: Power System
✔ Трениране на правите и косите коремни мускули✔ Подходящо, както за любители, така и за професионални спортисти✔ Ергономичен дизайн✔ Меки дръжкиPower System Ab Wheel - Колело за коремни пресиPower System Ab Wheel представлява колело за коремни преси, което се използва за моделир..
25.90лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Power System
Power System Ankle Straps - Каишка за глезениАдаптор за глезени е помощно средство, подходящо при трениране на уреди със скрипец с цел укрепване и оформяне на мускулите на краката и дупето. Този неопренов адаптор за глезени има метална кука за закачане на въже от уреда или на друга тежест. С него мо..
20.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Power System
Power System Ankle Straps Gym Babe - Каишка за глезениАдаптор за глезени е помощно средство, подходящо при трениране на уреди със скрипец с цел укрепване и оформяне на мускулите на краката и дупето. Този неопренов адаптор за глезени има метална кука за закачане на въже от уреда или на друга тежест. ..
22.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Power System
Power System Ankle Straps Gym Guy - Каишка за глезениАдаптор за глезени е помощно средство, подходящо при трениране на уреди със скрипец с цел укрепване и оформяне на мускулите на краката и дупето. Този неопренов адаптор за глезени има метална кука за закачане на въже от уреда или на друга тежест. С..
22.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Power System
✔ Удобни тежести за глезени✔ Подходящи за прикрепване към китките, или глезените✔ Спомагат за подобряване на вашите динамичен баланс, издържливост и сила✔ Подходящи за бягане, джогинг, тренировки по баскетбол и бойни спортове и др.✔ Материал - мерсеризиран памук✔ Пълнеж..
19.90лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Power System
✔ Удобни тежести✔ Подходящи за прикрепване към китките, или глезените✔ Спомагат за подобряване на вашите динамичен баланс, издържливост и сила✔ Подходящи за бягане, джогинг, тренировки по баскетбол и бойни спортове и др.✔ Материал - мерсеризиран памук✔ Пълнеж - пясък✔&n..
25.90лв. 20.90лв.
без ДДС:20.90лв.
Marka: Power System
✔ Изолира бицепсите, като това допринася за по-прецизното и ефективно натоварване, което пък е от ключово значение за техния растеж и развитие✔ Изолира мърдането на раменете и гърба, за да Ви спира да „чийтвате“✔ Ефикасен заместител на скотовата пейка и е идеален вариант за разнообраз..
47.90лв. 34.90лв.
без ДДС:34.90лв.