Кошница

Vivio

За компанията VIVIO

Vivio се появява на пазара през 2014 г. в резултат на страстта към естествените продукти и необходимостта от насърчаване на здравословен начин на живот. Брандът предлага висококачествени продукти сред които ядки, семена, сушени плодове, билки и подправки, крупи и брашна, чайове, масла и хранителни добавки. 

Защо да избера Vivio?

Vivio обаче не са само продукти, а преди всичко хора. Група ангажирани хора, които изповядват подобни принципи, които благодарение на постоянното сътрудничество, въпреки пречките и трудностите, винаги гарантират, че продуктите са с най-високо качество, а информацията за продуктите е ясна и достоверна.

Vivio е място, където можете да намерите висококачествени, нерафинирани продукти, без излишни добавки и незаменими при поддържането на балансирана диета, и по този начин пълни със здраве, благополучие и удовлетворение. Всичко това на възможно най-ниски, конкурентни цени и най-високо, доказано качество.

Какви основни продукти предлага Vivio?

VIVO BIO AGAVE SYRUP - Био сироп от агаве. Агаве сиропът е естествен подсладител от растителен произход в полутечна форма.

VIVO COCONUT OIL EXTRA VIRGIN - Екстра върджин кокосово масло. Екстра върджин кокосовото масло е най-висококачественото необработено масло, студено пресовано и нерафинирано. Получава се чрез пресоване на месестата част от плодовете на кокосовата палма. 

VIVO ERYTHRITOL - Препоръчва се на всички, включително хора с диабет или нискокалорична диета. Изглежда измамно подобно на обикновената бяла захар - кристална, без мирис, подобна на вкус.

VIVO STEVIA - Стевията е здравословна алтернатива на „обикновената захар“, която използваме за подслаждане на кафе и чай, както и за печене и готвене.


Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт. През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна.  Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт.

Очакваме Ви!

Няма добавени продукти в тази категория.

Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..