Кошница

Minami

За компанията Minami

MINAMI е част от лидера в производството на хранителни добавки Garden of Life и е фокусирана единствено върху Омега-3. 

MINAMI е разпознаван като брандът с "най-добрите омега-3 мастни киселини в света" , заради патентования екологичен процес на суперчиста CO2 технология, който позволява да се получат върховно концентрирани продукти с неподражаема чистота и качество

Свръхкритичния процес на екстракция на CO2, използван за извличане на рибеното масло помага за премахване на замърсителите, нежеланите течности и ненаситените мастни киселини, оставяйки по-чисти омега-3.

Защо да избера Minami?

Minami не просто отговарят на европейските стандарти - техните продукти са толкова чисти, че неприятни неща като тежки метали, разтворители, пълнители, наситени мазнини и токсини са неоткриваеми. Това означава, че ще получавате повече омега-3 в капсула и всичко това благодарение на нашия патентован свръхкритичен процес на извличане на CO2. По -високата чистота означава, че ще получите повече от това, от което се нуждаете, и по -малко от това, което не.

Рибеното масло на Minami комбинира внимателно подбрани съставки с прецизни съотношения на EPA и DHA, за да се създадат специализирани продукти за различни нужди и начин на живот. Техните Омега 3 са подходящи за бременни, подпомагат работата на сърцето, ставите, мозъка, зрението, борят се със стреса и стареенето. 

Какви основни продукти предлага Minamis?

MINAMI MOREPA OMEGA 60 SOFTGELS - Oмега-3, извлечена от най-чистото рибено масло

Защо да закупя от Protein4e.com?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт. През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна.  Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт.

Очакваме Ви!

Няма добавени продукти в тази категория.

Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..