Меню
Кошница

Тренировъчни ръкавици

Bulk Powders Weightlifting Gloves / Фитнес Ръкавици
-24 %
Марка: Bulk Powders Модел: Bulk Powders Weightlifting Gloves
·        100% кожа от коза·        Изработени от мека и дълготрайна кожа·        Удобно прилягане към дланта·        Идеални за висчки видове тренировки..
24.90лв. 18.90лв.
Chiba Allround Red
-28 %
Марка: Chiba Модел: Chiba Allround Red
Chiba Allround Red представляват висококачествени фитнес ръкавици изработени от кожа и ликра.Длантта е двойно подшита, а материалнът на пръстите е еластичен. Chiba Allround Red са идеални фитнес ръкавици и са подходящи за всички видове тренировки с тежести. ..
25.00лв. 17.90лв.
Chiba Athletic Gloves Black
-23 %
Марка: Chiba Модел: Chiba Athletic Gloves Black
Chiba Athletic Gloves Black представляват класически фитнес ръкавици, изработени от памук, което позволява на кожата ви да диша.Длантта е двойно подшита, а материалнът на пръстите е еластичен. Chiba Athletic Gloves Black са идеални фитнес ръкавици и са подходящи за всички видове тренировки с те..
18.00лв. 13.90лв.
Chiba Power Gloves Black/White
-30 %
Марка: Chiba Модел: Chiba Power Gloves Black/White
Chiba Power Gloves Black/White представляват висококачествени фитнес ръкавици с анатомично оформени длани.Длантта е двойно подшита, а материалнът на пръстите е еластичен.Фитнес ръкавиците Chiba се отличават с анатомично оформена подплънка на дланта и китките.Chiba Power Gloves Black/White са идеални..
27.00лв. 18.90лв.
Chiba Ultra Gloves Black
-31 %
Марка: Chiba Модел: Chiba Ultra Gloves Black
Chiba Ultra Gloves Black представляват висококачествени фитнес ръкавици с анатомична форма. Изработени са от мек, здрав и еластичен микрофибърен материал, което гарантира перфектно прилягане и отличен комфорт по време на тренировка.Длантта е двойно подшита, а материалнът на пръстите е еластичен. Има..
26.00лв. 17.90лв.
Harbinger Power Men Gloves Black / Фитнес ръкавици
-13 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Power Men Gloves Black
Harbinger Power Men Gloves Black / Харбингер Ръкавици е страхотен фитнес аксесоар с високо качесвто и атрактивна цена!Ръкавиците на Harbinger са с дишащта материя, която дава възможност на кожата да диша и предпазва ръцете ви от изпотяване.Пръстите са израбптени от двоен слой кожа и пяна и по т..
23.00лв. 19.90лв.
Harbinger Power Women Gloves Black / Дамски фитнес ръкавици
-18 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Power Women Gloves Black
Harbinger Power Women Gloves Black / Харбингер Дамски Ръкавици е един настина необходим фитнес аксесоар за дамите, които се занимават активно със спорт и най-вече фитнес. Ръкавиците на Harbinger са красиви, елегантни, надеждни, издържливи и на достъпна цена! Ръкавиците на Harbinger са ..
23.00лв. 18.90лв.
Harbinger Womens Pro Pink / Харбингер Дамски Ръкавици Pro
-15 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Womens Pro Pink
Harbinger Womens Pro Pink / Харбингер Дамски Ръкавици Pro е страхотен фитнес аксесоар, който предпазва ръцете ви по време на тренировка и осигурява максимален контрол на тежестта. Дамските Ръкавици Pro на Harbinger са изработени от дишащта материя, която дава възможност на кожата да диша ..
35.00лв. 29.90лв.
MEX Addict Gloves
-47 %
Марка: MEX Модел: MEX Addict Gloves
Ако сте любител на фитнеса, който не може да живее без тренировки, ние създадохме специално за вас тренировъчни ръкавици, за да увеличите още повече вашата мотивация и да възнаградите вашите усилия. MEX Addict Gloves са изработени от най-висококачествена естествена кожа и еластична материя, тап..
31.90лв. 16.90лв.
MEX G-Fit Training Grips - Ръкохватки за фитнес
-17 %
Марка: MEX Модел: MEX G-Fit Training Grips
✔ Предпазва от мазоли и охлузвания на дланите по време на тренировка✔ При слаб хват✔ При потене на дланите✔ Прекрепяне на пръстите за здраво захващане✔ Лесни за поставяне и освобождаване✔ Лесни за почистване✔ Универсален размерMEX G-Fit Training Grips е ръкохватка ..
11.90лв. 9.90лв.
Mex Gel Grip Gloves - Фитнес Ръкавици Mex Gel Grip Gloves - Фитнес Ръкавици
-40 %
Марка: MEX Модел: Mex Gel Grip Gloves
✔ Гел пълнеж за по-добър хват✔ Материя против неприятни миризми✔ Лента за пристягане на китката✔ Велкро залепванеMex Gel Grip Gloves ca pъĸaвици c гeл пълнeж, зa дa ce нeyтpaлизиpa мaĸcимaлнo пoявaтa нa мaзoли. Гpyбaтa ĸoжa cъщo изчeзвa cлeд извecтнo вpeмe изпoлзвaнe нa тeзи pъĸa..
32.90лв. 19.90лв.
MEX Luv Gloves - Дамски фитнес ръкавици
-36 %
Марка: MEX Модел: MEX Luv Gloves - Дамски фитнес ръкавици
Все повече и повече жени изпитват силно влечение към тежестите и просто не могат да се преборят с тази мощна емоционална привързаност. Но тренировката с тежести носи и своите подследствия за кожата на нежния пол. Носенето на MEX LUV Gloves ръкавици с изобразено сърце ще ви накара да изглеждате най-с..
24.90лв. 15.90лв.
MEX V-FIT Gloves - Тренировъчни ръкавици
-25 %
Марка: MEX Модел: MEX V-FIT Gloves
✔ Комбинация от ръкавици и ръкохватки✔ Накитник за пристягане на китката✔ Свобода на движение✔ Стабилна опора✔ УнисексMEX V-FIT фитнес ръкавици - „кабриолет“ или по-скоро унисекс комбинация от ръкавици и ръкохватки за хора, които желаят да имат повече циркулация на въздуха и..
19.90лв. 14.90лв.
Musckit Professional Gel Grip Gloves / Фитнес Ръкавици
-33 %
Марка: Musckit Модел: Musckit Professional Gel Grip Gloves
·        Изработени от здрава кожа, спандекс и неопрен·        Еластична и дишаща материя Spandex, която регулира нивата на влагата и дава възможност на кожата да диша·        Анатомично офор..
31.00лв. 20.90лв.
Olimp Hardcore Raptor Gloves Yellow / Фитнес Ръкавици
-24 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Hardcore Raptor Gloves Yellow / Фитнес Ръкавици
✔Естествена кожа с най-високо качество✔Подсилани на дланта и палеца✔Двойно зашиване✔Удобно прилягане към дланта✔Регулируема двойна каишка с велкро, осигуряваща перфектно пристягане✔Идеални за висчки видове тренировки с тежестиOlimp Hardcore Raptor Gloves Yellow висококачествени тренировъчни ръкавици..
24.90лв. 18.90лв.
Olimp Hardcore Weightlifting Gloves / Olimp фитнес ръкавици
-37 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Hardcore Weightlifting Gloves
·        Естествена кожа с най-високо качество·        Подсилани на дланта и палеца·        Двойно зашиване·        Удобно прилягане към дланта· &n..
27.00лв. 16.90лв.
Olimp Profi Gloves / Фитнес Ръкавици
-25 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Profi Gloves / Фитнес Ръкавици
·        Естествена кожа с най-високо качество·        Подсилани на дланта и палеца·        Двойно зашиване·        Удобно прилягане към дланта· &n..
23.90лв. 17.90лв.
Olimp Weightlifting Gloves / Olimp фитнес ръкавици
-31 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Weightlifting Gloves
·        Естествена кожа с най-високо качество·        Подсилани на дланта и палеца·        Двойно зашиване·        Удобно прилягане към дланта· &n..
23.00лв. 15.90лв.
Olimp Women’s Fitness One Gloves Blue / Дамски ръкавици Olimp Women’s Fitness One Gloves Blue / Дамски ръкавици
-36 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Women’s Fitness One Gloves Blue / Дамски ръкавици
✔Красив дамски модел✔Естествена кожа с най-високо качество✔Подсилани на дланта и палеца✔Двойно зашиване✔Удобно прилягане към дланта✔Регулируема двойна каишка с велкро, осигуряваща перфектно пристягане✔Идеални за висчки видове тренировки с тежести✔Различни размериOlimp Women’s Fitness One Gloves Blue..
28.00лв. 17.90лв.
Olimp Women’s Fitness One Gloves Pink/ дамски фитнес ръкавици
-36 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Women’s Fitness One Gloves Pink
✔Красив дамски модел✔Естествена кожа с най-високо качество✔Подсилани на дланта и палеца✔Двойно зашиване✔Удобно прилягане към дланта✔Регулируема двойна каишка с велкро, осигуряваща перфектно пристягане✔Идеални за висчки видове тренировки с тежести✔Различни размериOlimp Women’s Fitness One Gloves Pink..
28.00лв. 17.90лв.
Power System Easy Grip Black/Grey - Фитнес Ръкавици Power System Easy Grip Black/Grey - Фитнес Ръкавици
-23 %
Марка: Power System Модел: Power System Easy Grip Black/Grey - Фитнес Ръкавици
✔ Ръкавици от ново поколение с контрол на въздуха и влажността✔ Ергономичен дизайн, перфектно прилепващ към всяка длан✔ Здрава гъвкава и мека кожа✔ Велкро за пристяганеДали да използвате ръкавици по време на тренировка е ваш личен избор.Някои хора не могат да си представят тренир..
21.90лв. 16.90лв.
Power System Easy Grip White / Фитнес Ръкавици Power System Easy Grip White / Фитнес Ръкавици
-26 %
Марка: Power System Модел: Power System Easy Grip White / Фитнес Ръкавици
✔ Ръкавици от ново поколение с контрол на въздуха и влажността✔ Ергономичен дизайн, перфектно прилепващ към всяка длан✔ Здрава гъвкава и мека кожа✔ Велкро за пристяганеДали да използвате ръкавици по време на тренировка е ваш личен избор.Някои хора не могат да си представят тренир..
22.90лв. 16.90лв.
Power System Fit Pro B1 Pro / Фитнес Ръкавици
-19 %
Марка: Power System Модел: Power System Fit Pro B1 Pro / Фитнес Ръкавици
✔ Изработени са от здрава еластична матиерия 4WAY✔ Мека подплата✔ Без спарване✔ Увеличава силата на захвата✔ Идеални за висчки видове тренировки с тежестиPower System Fit Pro B1 Pro са висококачествени тренировъчни ръкавици, които осигуряват перфектна стабилност на китк..
18.50лв. 15.00лв.
Power System Fit Pro S2 Pro / Фитнес Ръкавици
-18 %
Марка: Power System Модел: Power System Fit Pro S2 Pro / Фитнес Ръкавици
✔ Изработени са от здрава кожа NUBUK✔ Мека подплата✔ Без спарване✔ Увеличава силата на захвата✔ Идеални за висчки видове тренировки с тежестиPower System Fit Pro S2 Pro са висококачествени тренировъчни ръкавици, които осигуряват перфектна стабилност на китката по време на тр..
27.90лв. 22.90лв.
Показва 1 до 24 от 42 (2 страници)