Кошница

Тренировъчни ръкавици

Armageddon Фитнес Ръкавици Red Lux Armageddon Sports Red Lux Фитнес Ръкавиците се отличават с най-високо качество и осигуряват максимална сигурност и комфорт по време на тренировка. Разполагат с двойна кожа на дланта, за оптимална защита от мазоли и охлузвания. Високото качество на материалите ..
19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: BioTech
✔ Изpaбoтeни от кожа✔ Предпазват от мазоли✔ Осигуряват по-добър захватBioTech USA Houston Gloves - Мъжки ръкавици за фитнес, изработено от кожаBioTech USA Houston Gloves представляват yдoбни, здpaви и фyнĸциoнaлни ĸoжeни pъĸaвици, изĸлючитeлнo пoлeзeн aĸcecoap ĸъм фитнec oбopyдвaнeтo ..
19.00лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Marka: Chiba
Chiba Power Gloves Black/White представляват висококачествени фитнес ръкавици с анатомично оформени длани.Длантта е двойно подшита, а материалнът на пръстите е еластичен.Фитнес ръкавиците Chiba се отличават с анатомично оформена подплънка на дланта и китките.Chiba Power Gloves Black/White са идеални..
27.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Изработени са от качествена кожа✔ Дланта е подплатена с двойна кожа✔ Устойчиви срещу изхабяване✔ Ще предпазят ръце ви от наранявания и мазоли Gym Beam Fitness Gloves Bella - Дамските фитнес ръкавициДамските фитнес ръкавици Bella са изработени от качествена кожа и ще предпа..
21.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Предпазва от мазоли и охлузвания на дланите по време на тренировка✔ При слаб хват✔ При потене на дланите✔ Прекрепяне на пръстите за здраво захващане✔ Лесни за поставяне и освобождаване✔ Лесни за почистване✔ Универсален размер Gym Beam Gripper Pads - Ръкохватки за..
14.90лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Първокласна и издръжлива кожа✔ Пръстите на ръкавиците съдържат малки отвори и гъвкава вложка за оптимален контрол на въздуха✔ Анатомично изрязана, двуслойна кожена длан✔ Силна, подплатена памучна обвивка, която подсилва зоната на китката и осигурява перфектна стабилност на ръце..
22.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Педпазват ръцете от мазоли и ожулване по време на тренировка✔ Изработени от дишаща материя, която абсорбира потта✔ Слой против плъзгане, който укрепва захвата ✔ Снабдени с примки за лесно сваляне✔ Практична опора за укрепване на китките✔ Подходящи за тренировки с..
28.50лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Изработени от дишаща материя, която абсорбира потта✔ Нехлъзгащото се покритие на дланта укрепва захвата✔ Предпазват ръцете от мехури и мазоли✔ Допълнителна опора за китките✔ Идеални за тренировки във фитнес залата и на фитнес площадка на откритоGym Beam Wrap Fitness Gloves..
28.50лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Harbinger
✔ Подобрена защита на палеца✔ Регулируемо прилепване към китката ✔ Двуслойна кожа за повече издръжливостHarbinger Power Men Gloves Black - Харбингер Фитнес Ръкавици е страхотен фитнес аксесоар с високо качесвто и атрактивна цена!Ръкавиците на Harbinger са с диша..
24.00лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Marka: MEX
✔ Комбинация от ръкавици и ръкохватки✔ Накитник за пристягане на китката✔ Свобода на движение✔ Стабилна опора✔ УнисексMEX V-FIT фитнес ръкавици - „кабриолет“ или по-скоро унисекс комбинация от ръкавици и ръкохватки за хора, които желаят да имат повече циркулация на въздуха и..
19.90лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.