Кошница

Колаген

Marka: Activlab
✔ Поддържа кожата и я защитава срещу признаците на стареене✔ Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата✔ Осигурява хидратация✔ Има изключително силно изсветляващо действие върху кожата✔ Помага за изсветляване на пигментационни петна, лунички✔ Изравнява и съживява ..
28.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Защитава съединения и хрущялите✔ Подобрява мобилността✔ Подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите✔ Ефервесцентни таблетки✔ Всяка таблетка съдържа 500mg хидролизиран морски колаген✔ Обоганен с биотин, селен и цинк✔ Перфектна разтворимостAllnutrition Collag..
7.90лв. 6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Защитава съединителната тъкан и хрущялите✔ Увеличава мобилността✔ Съдържа най-качествения хидролизиран колаг тип II✔ Подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите✔ Обоганен с глукозамин и хондроитин сулфат, куркума, мсм✔ 17 активни съставкиAllnutrition Collagen Pr..
39.90лв. 24.90лв.
без ДДС:24.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ 17 активни съставки✔ Здраве за опорно-двигателния апарат✔ Отлично профилактично средство✔ Подпомага възстановяването след травми и тежки тренировки✔ Здраве за нокти, коса и кожа✔ Най-високо качество суровиниAllnutrition Collagen Pro - Отлично средство за здрав опорно-..
51.00лв. 28.90лв.
без ДДС:28.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Съдържа качествен морски колаген NATICOL®✔ С добавена хиалуронова киселина✔ Съдържа също витамини С, Е и В2✔ Обогатен с минералите цинк, мед и йод✔ Подпомага правилното производство на колаген и съединителна тъкан✔ Поддържа кожата здрава✔ Предпазва клетките от ок..
30.00лв. 20.90лв.
без ДДС:20.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Ускорява лечението след фрактури, следродилни и хирургични процедури✔ Повишава еластичността на кожата, изглажда малки бръчки и осветява пигментни петна✔ Подпомага лечението на кожни алергични реакции и възпаления✔ Насърчава здравето на кожата, костите, ноктите, косата и съедин..
39.00лв. 33.90лв.
без ДДС:33.90лв.
Marka: Olimp
✔ Под формата на дъвчащи таблетки с аромат на цитрус✔ Поддържа еластичността на кожата✔ Подхранва косата и ноктите✔ Поддържа здрава съединителната тъкан✔ Намалява болките и сковаността в ставитеOlimp Kolagen Activ Plus - Кколаген под формата на дъвчащи таблетки с подсла..
22.00лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Спомага за намаляване болките и сковаността на ставите✔ Спомага за облекчаване на артритните възпаления✔ Поддържа еластичността на кожата, забавяйки нейното стареене✔ Заздравява косата и ноктите, и стимулира растежа им✔ Съдейства за изграждане на чиста мускулна масаOstroVi..
29.90лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Real Pharm
✔ Голяма доза колаген✔ Обогатена формула с С и D✔ Гладка, твърда и овлажнена кожа✔ По-здрави сухобилия и стави✔ Комплексно здравеReal Pharm Kolagen - Съчетава колаген, витамин C и витамин DReal Pharm Kolagen+ е здравословна добавка с колаген, витамин C и витамин D, която ефе..
18.90лв. 11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Marka: SFD Nutrition
✔ 100% чист хидролизиран колаген ✔ Служи за допълване на нивата на колаген, които с възрастта спадат✔ Предпазва ставите и хрущялите✔ Повишава подвижността на ставите✔ Подобрява здравината на кожата, косата и ноктите✔ Без аромати, подсладители, оцветители и захариSF..
47.00лв. 30.90лв.
без ДДС:30.90лв.