Кошница

Колаген

Marka: Activlab
✔ Голяма доза от най-добрия колаген✔ За перфектна кожа✔ Повишава еластичността на кожата, изглажда малки бръчки и осветява пигментни петна✔ Насърчава здравето на кожата, костите, ноктите, косата и съединителната тъкан✔ Подпомага лечението на кожни алергични реакции и възпале..
23.90лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Activlab
✔ Поддържа кожата и я защитава срещу признаците на стареене✔ Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата✔ Осигурява хидратация✔ Има изключително силно изсветляващо действие върху кожата✔ Помага за изсветляване на пигментационни петна, лунички✔ Изравнява и съживява ..
28.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Защитава съединителната тъкан и хрущялите✔ Увеличава мобилността✔ Съдържа най-качествения хидролизиран колаг тип II✔ Подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите✔ Обоганен с глукозамин и хондроитин сулфат, куркума, мсм✔ 17 активни съставкиAllnutrition Collagen Pr..
37.00лв. 25.90лв.
без ДДС:25.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ 17 активни съставки✔ Здраве за опорно-двигателния апарат✔ Отлично профилактично средство✔ Подпомага възстановяването след травми и тежки тренировки✔ Здраве за нокти, коса и кожа✔ Най-високо качество суровиниAllnutrition Collagen Pro - Отлично средство за здрав опорно-..
45.50лв. 30.90лв.
без ДДС:30.90лв.
Marka: Essence
✔ Високо съдържание на колаген - 1000 мг за дневна доза✔ Спомага за регенерирането и здравето на съединителната тъкан - кожа, коса, нокти✔ Спомага здравето на костната система на скелетния апарат чрез по-добро възстановяване на ставно-хрущялните зониEssence Nutrition Collagen + Viamin C - Хранителна..
35.00лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Съдържа 6,3 г първокласен морски колаген✔ Поддържа доброто здраве на костите и зъбите✔ Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите✔ Благоприятства образуването на съединителна тъкан✔ Помага за защита на клетките от оксидативен стрес✔ Подпомага функцията на муску..
4.50лв. 3.00лв.
без ДДС:3.00лв.
Marka: Gym Beam
✔ Съдържа качествен морски колаген NATICOL®✔ С добавена хиалуронова киселина✔ Съдържа също витамини С, Е и В2✔ Обогатен с минералите цинк, мед и йод✔ Подпомага правилното производство на колаген и съединителна тъкан✔ Поддържа кожата здрава✔ Предпазва клетките от ок..
30.00лв. 20.90лв.
без ДДС:20.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Ускорява лечението след фрактури, следродилни и хирургични процедури✔ Повишава еластичността на кожата, изглажда малки бръчки и осветява пигментни петна✔ Подпомага лечението на кожни алергични реакции и възпаления✔ Насърчава здравето на кожата, костите, ноктите, косата и съедин..
37.00лв. 32.90лв.
без ДДС:32.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Колагенови пептиди от най-висок клас✔ Поддържа здрава кожата, косата, ноктите, костите и ставите ✔ Хидролизиран за оптимално пълна абсорбция ✔ Спомага за гъвкавостта и мобилността ✔ Без ГМО✔ Гарантирано качество по GMP стандартNOW Collagen Peptides Powd..
47.00лв. 37.90лв.
без ДДС:37.90лв.
Marka: Olimp
✔ Здраве и укрепване на съединителната тъкан✔ Образуване на колаген✔ Здраве за хрущяли и кости✔ Профилактика срещу травми на опорно-двигателния апарат✔ По-бързо оздравяване на травмиOlimp Collaregen - Препоръчва се и за хора, изложени на натоварвания на опорно двигателн..
48.00лв. 35.90лв.
без ДДС:35.90лв.