Кошница

За нас

Здравейте,

Ние сме Protein4e.com - онлайн магазин за продажба на хранителни добавки и фитнес аксесоари. На пазара сме от вече 4 години и за това кратко време успяхме да изградим бизнес партньорства с над 100 български и европейски компании. Ние поставяме на първо място нашите клиенти, затова може да бъдете сигурни, че нашият екип от специалисти ще Ви предложи качествено обслужване и коректно отношение.

Защо да изберете нас? 


✔  КОРЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.

✔  КАЧЕСТВО
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.

✔  БЪРЗА ДОСТАВКА
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата всяка поръчка да достигне до вас навреме и да отговори на всичките ви очаквания.

✔  НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ
Опитваме се да предоставим най-добрите цени на пазара на всяка една от марките, които предлагаме и го постигаме. За клиенти на едро имаме специални условия.

✔  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултати ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения не се колебайте да ни потърсите 0896801269


Тъй като работим със значителен брой фитнес центрове и персонални треньори, ние имаме специални условия и цени за поръчки на едро (над 200лв).
При интерес за поръчки на едро, моля свържете се с нас (office@protein4e.com , телефон: +359 896801269, Viber: +359 896801269 или разгледайте условията за едрови партньори.

За повече информация относно това как работи сайтът, моля разгледайте нашите Общи условия

Поздрави,
Protein4e.com
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“. Прочети повече..