Кошница

За нас

Здравейте,

Ние сме Protein4e.com - онлайн магазин за продажба на хранителни добавки и фитнес аксесоари, собственост на фирма "ДЕКСТ" ООД, ЕИК: 200393705, адрес на управление: с.Шейново, 6144, ул. Търново 2

На пазара сме от вече 5 години и за това кратко време успяхме да изградим бизнес партньорства с над 100 български и европейски компании. Ние поставяме на първо място нашите клиенти, затова може да бъдете сигурни, че нашият екип от специалисти ще Ви предложи качествено обслужване и коректно отношение.


Защо да изберете нас? 


✔  КОРЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ
Над 30 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.✔  КАЧЕСТВО
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.

✔  БЪРЗА ДОСТАВКА
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата всяка поръчка да достигне до вас навреме и да отговори на всичките ви очаквания.

✔  НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ
Опитваме се да предоставим най-добрите цени на пазара на всяка една от марките, които предлагаме и го постигаме. За клиенти на едро имаме специални условия.

✔  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултати ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения не се колебайте да ни потърсите 0875313100


Тъй като работим със значителен брой фитнес центрове и персонални треньори, ние имаме специални условия и цени за поръчки на едро (над 200лв).
При интерес за поръчки на едро, моля свържете се с нас (office@protein4e.com , телефон: 0875313100 или разгледайте условията за едрови партньори.

За повече информация относно това как работи сайтът, моля разгледайте нашите Общи условия*Снимки от нашия склад

Поздрави,
Protein4e.com

Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..