Кошница

Зелено кафе/чай

Marka: Allnutrition
✔   Притежава силно антиоксидантно действие✔   Поддържа холестерола в здравословни граници✔   Поддържа кръвното налягане в нормални граници✔   Справя се с високите нива на инсулин✔   Повишава енергията✔   Засилва метаболизмаAllnutrition Gre..
22.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Мощен антиоксидант✔ Богат на полифеноли✔ Подобрява метаболизма и засилва обмяната на веществата✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Тонизира организмаAllnutrition Green Tea е хранителна добавка зелен чай, съдържаща полифеноли, включително катехини, където се счита, ч..
18.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Gym Beam
GymBeam Green Tea - Екстракт от зелен чай под формата на таблеткиGymBeam Green Tea е висококонцентриран екстракт от зелен чай под формата на таблетки. Богат е на витамини и минерали, но също така и на антиоксиданти и стимуланти. Този иновативен екстракт съдържа 80% полифеноли и 60% катехини. Благода..
19.00лв. 14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Marka: NOW Foods
✔ Мощен енергетик и антиоксидант✔ Регулиране на кръвната захар✔ Ускоряване на метаболизма✔ 40% Kатехини / 60% Полифеноли✔ Мощен унищожител на свободните радикали✔ Спомага за намаляване на телесното тегло✔ Вегетариански / вегански продукт✔ Гарантирано качество ..
42.00лв. 29.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Натурален екстракт от зелен чай✔ Засилва метаболизма и подобрява обмяната на веществата✔ Стимулира изгарянето на мазнини✔ Мощен диуретик и антиоксидант✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Потиска и контролира апетита✔ Тонизира организма✔ Намалява холес..
34.00лв. 23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Натурален екстракт от зелен чай✔ Засилва метаболизма и подобрява обмяната на веществата✔ Стимулира изгарянето на мазнини✔ Мощен диуретик и антиоксидант✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Потиска и контролира апетита✔ Тонизира организма✔ Намалява холес..
68.00лв. 39.90лв.
без ДДС:39.90лв.
Marka: Olimp
✔ Стандартизиран екстракт от зелен чай✔ Високо съдържание на активни съставки✔ Има ценни про-здравни свойства✔ Насърчава загубата на тегло и предотвратява затлъстяването✔ Намалява риска от сърдечни заболявания✔ Помага при контрола на теглото✔ Борба със свободните р..
18.00лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Стимулира горенето на мазнини✔ Подпомага метаболизма и засилва обмяната на веществата✔ Мощен антиоксидант и диуретик✔ Снижава нивата на холестерол✔ Потиска апетита✔ Повишава енергията и тонизира организмаOstrovit CLA + Green Tea + L-carnitne е хранителна добавка комби..
22.90лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Засилва метаболизма и ускорява обмяната на веществата✔ Подпомага редуцирането на телеснотегло✔ Намалява апетита✔ Контролира кръвната захар✔ Намалява и контролира нивата на холестерола✔ Мощен антиоксидантЧовешкото тяло не изгаря повече от 2000 калории, въпреки че ги пр..
26.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Подпомага отслабването✔ Намалява апетита✔ Тонизира организма✔ Помага за поддържане на здравословни нива на холестерол✔ Ускорява метаболизмаOstroVit Green Coffee VEGE е висококачествена хранителна добавка, под формата на растителни капсули, съдържащи екстракт от зелено кафе..
17.90лв. 12.90лв.
без ДДС:12.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Натурален екстракт от зелен чай✔ Засилва метаболизма и подобрява обмяната на веществата✔ Мощен диуретик и антиоксидант✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Потиска и контролира апетита✔ Тонизира организма✔ Положително влияние върху сърдечно-съдовата системаO..
31.90лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Prozis
✔ Изцяло натурална хранителна добавка✔ Бори се с наднормените килограми✔ Намалява холестерола и риска от сърдечни проблеми✔ Грижи се за доброто умствено и физическо състояние✔ Подобрява метаболизма и процесите на храносмилането✔ За здрава имунна система✔ Ефективно ..
40.90лв. 35.90лв.
без ДДС:35.90лв.
Marka: Prozis
✔ Висококачествен екстракт от Зелен Чай✔ Мощен антиоксидант✔ Богат на полифеноли и флавоноиди✔ Подпомага изгарянето на мазнини✔ Увеличава енергията✔ Подпомага функциите на сърцето и черния дробProzis Green Tea EGCG е хранителна добавка, доставяща висококачествена хранит..
27.90лв. 21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Marka: Swanson
✔ Мощен антиоксидант✔ Богат на полифеноли и флавоноиди✔ Подпомага изгарянето на мазнини✔ Увеличава енергията✔ Подпомага функциите на сърцето и черния дробЗеленият чай е най-малко преработеният сорт чай. Той е ензимно неактивен и не се окислява. Той обаче е богат на природни ..
18.90лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
✔ Бързо редуциране на подкожната мазнина✔ Подпомага метаболизма и засилва обмяната на веществата✔ Повишава издръжливостта и спортните постижения✔ Мощен антиоксидант и диуретик✔ Потиска апетита✔ Повишава енергията и тонизира организма✔ Супер усвоими гел-капсулиTrec ..
35.90лв. 23.90лв.
без ДДС:23.90лв.