Кошница

Зелено кафе/чай

Marka: Allnutrition
✔   Притежава силно антиоксидантно действие✔   Поддържа холестерола в здравословни граници✔   Поддържа кръвното налягане в нормални граници✔   Справя се с високите нива на инсулин✔   Повишава енергията✔   Засилва метаболизмаAllnutrition Gre..
22.00лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: Allnutrition
✔ Мощен антиоксидант✔ Богат на полифеноли✔ Подобрява метаболизма и засилва обмяната на веществата✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Тонизира организмаAllnutrition Green Tea - Хранителна добавка зелен чай, съдържаща полифеноли, включително катехини, където се счи..
21.00лв. 15.50лв.
без ДДС:15.50лв.
✔ Спомага за изгарянето на подкожните мазнини✔ Забавя процесите на стареене✔ Повдига настроението и укрепва духа✔ Помага при преумора и има освежаващо действие✔ Действа положително на нервната система✔ Мощен имуностимулаторCvetita Herbal Green Tea Cocoa - Цветита Хербал..
29.00лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: Gym Beam
GymBeam Green Tea - Екстракт от зелен чай под формата на таблеткиGymBeam Green Tea е висококонцентриран екстракт от зелен чай под формата на таблетки. Богат е на витамини и минерали, но също така и на антиоксиданти и стимуланти. Този иновативен екстракт съдържа 80% полифеноли и 60% катехини. Благода..
19.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Мощен енергетик и антиоксидант✔ Регулиране на кръвната захар✔ Ускоряване на метаболизма✔ 40% Kатехини / 60% Полифеноли✔ Мощен унищожител на свободните радикали✔ Спомага за намаляване на телесното тегло✔ Вегетариански / вегански продукт✔ Гарантирано качество ..
42.00лв. 29.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Натурален екстракт от зелен чай✔ Засилва метаболизма и подобрява обмяната на веществата✔ Стимулира изгарянето на мазнини✔ Мощен диуретик и антиоксидант✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Потиска и контролира апетита✔ Тонизира организма✔ Намалява холес..
34.00лв. 23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Marka: OstroVit
✔ Натурален екстракт от зелен чай✔ Засилва метаболизма и подобрява обмяната на веществата✔ Мощен диуретик и антиоксидант✔ Подпомага редуцирането на телесно тегло✔ Потиска и контролира апетита✔ Тонизира организма✔ Положително влияние върху сърдечно-съдовата системаO..
31.90лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..