Кошница

NOW Foods

За компанията NOW FOODS

NOW FOODS е светосвен лидер в производството на хранителни добавки от 1968г. Тяхната основна мислия е да създадат продукти, които да дадат възможност на хората да водят по-здравословен живот. 

NOW Foods е основана с убеждението, че доброто здраве не е лукс, достъпен само за богатите. Те предлагат здравословна храна и хранителни добавки с най-високо качество, на цени, които са справедливи и достъпни за всички, които ги търсят.


Защо да избера Now Foods?

Днес NOW Foods е една от най-продаваните марки в магазините за здравословни храни, награждаван производител, уважаван защитник на индустрията на естествените продукти и лидер в областта на хранителната наука и разработването на методи.

NOW Foods предлагат огромна гама от продукти с безупречно качество и висок клас на суровината. Богатият им асортимент включва витамини и минерали, билки, протеинови пудри, аминокиселини и много други.


Какви основни продукти предлага NOW Foods?

NOW Foods Magnesium citrate - магнезий е един от най-важните минерали в човешкия организъм. Приемат на магнезий ще ви помогне да намалите стреса, мускулните схващания и крампи и ще подпомогне съня ви.

NOW Foods Omega-3 е хранителна добавка, съдържаща концентрат от рибено масло. Рибеното масло подпомага нервнатаци сърдечно-съдовата система. Понижава нивата на холистерол и триглицериди в кръвта, което е превенция срещу много заболявания. 

NOW Foods Daily Vitamins се вписва идеално в категорията мултивитамини. Той е комплекс от витамини и минерали, осигуряващ всички необходими съставки в подходящи количества.


Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт.
През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна. 
Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт.

Очакваме Ви!

Marka: NOW Foods
NOW Foods 7 Day Pill Case - Кутия за съхранение на добавки със 7 отделенияNOW Foods Weekly Pillbox Orange е леснопреносим и удобен аксесоар, кутия със 7 разделения за всички ваши хранителни добавки под хормата на таблетки и капсули.NOW Foods Weekly Pillbox Orange се предлага в оранжев цвят и с ..
7.00лв. 5.90лв.
без ДДС:5.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Haмa лявa ĸoличecтвoтo „лoшите” бaĸтepии✔ Πoвишaвa бpoя нa пoлeзните бaĸтepии✔ Πpeдпaзвa oт чpeвни инфeĸции✔8 милиapдa в 1 ĸaпcyлa✔ 4 видa пoлeзни бaĸтepии✔ Без ГМО✔ Гарантирано качество GMPNOW Foods 8 Billion Acidophilus & Bifidus Хранителна добавка, създадена за..
42.90лв. 31.90лв.
без ДДС:31.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ 100% AAKG ( Аргинин алфа-кетоглутарат)✔ Повишава азотния баланс в тялото✔ Засилва качването на мускулна маса✔ Повишава мощта и издържливостта✔ Подобрява кръвоснабдяването на мускулите✔ Повишава притока на кислород и хранителни вещества към мускулите✔ 60 дози в оп..
121.00лв. 85.90лв.
без ДДС:85.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ 100% AAKG ( Аргинин алфа-кетоглутарат)✔ Повишава азотния баланс в тялото✔ Засилва качването на мускулна маса✔ Повишава мощта и издържливостта✔ Подобрява кръвоснабдяването на мускулите✔ Повишава притока на кислород и хранителни вещества към мускулите✔ 47 дози в оп..
85.00лв. 51.90лв.
без ДДС:51.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Най-ефективно средство за изгаряне на мазнините✔ Тонизира и ободрява✔ Има антиоксидантни свойства✔ Съкращава периода за възстановяване ✔ Ацетил L-Карнитинът спомага за по-доброто функциониране на мозъка и служи като невротрансмитер✔ Ацетил L-Карнитинът може да се..
85.00лв. 49.90лв.
без ДДС:49.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Мъжки спортен комплекс № 1 в Света✔ Съдържа Сау Палмето (Saw Palmetto)✔ С Ликопен (Lycopene) и Лутеин (Lutein)✔ Антиоксидантна защита чрез CoQ10✔ Витамин В-6, цинк и магнезий (ZMA®)✔ Със Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) за силна памет✔ Опаковка за 45 денаNOW Foods ADAM Men Vitamins - Най-добрият ..
110.00лв. 78.90лв.
без ДДС:78.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Мъжки спортен комплекс № 1 в Света✔ Съдържа Сау Палмето (Saw Palmetto)✔ С Ликопен (Lycopene) и Лутеин (Lutein)✔ Антиоксидантна защита чрез CoQ10✔ Витамин В-6, цинк и магнезий (ZMA®)✔ Със Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) за силна памет✔ Опаковка за 45 денаNOW Foods ADAM Men`s Vitamins - Най-добрия..
65.00лв. 42.90лв.
без ДДС:42.90лв.
Marka: NOW Foods
✔ Мъжки спортен комплекс✔ Съдържа Сау Палмето (Saw Palmetto)✔ С Ликопен (Lycopene) и Лутеин (Lutein)✔ Антиоксидантна защита чрез CoQ10✔ Витамин В-6, цинк и магнезий (ZMA®)✔ Със Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) за силна паметNOW Foods ADAM Men`s Vitamins - съдържа пълен..
61.00лв. 43.90лв.
без ДДС:43.90лв.