Кошница

BetterYou витамини и минерали

За компанията NOW FOODS


BetterYou
е британска компания, която въвежда иновативно производство на орални витaминни спрeйове и трaнсдермални магнeзиеви продукти. Всеки неин продукт съчетава изключително висока бионаличност, гарантирана посредством използването на най-ефективни механизми. Активните съставки работят заедно помежду си без никакви противопоказания.

Голяма част от таблетките и капсулите не се абсорбират при първична обработка от храносмилателната система. Интра-оралният спрей е ефективен метод, чрез който активната съставка се доставя директно в кръвния поток, без да попада в храносмилателната система.

Спреят произвежда струя от малки капчици, които се доставят в устата и веднага се абсорбират. Те са перфектно балансирани и получени чрез специална технология - микро-емулгиране. Научно е доказано, че хранителните вещества доставени под формата на спрей, се абсорбират най-малко с 50% по-бързо, отколкото тези под формата на традиционните таблетки или капсули.

Оралните спрейове BetterYou са създадени така, че да се абсорбират през мукозната мембрана в устата. Проведени са клинични опити в Кардифския университет, които установяват, че най-ефективната област за абсорбция е вътрешната страна на бузата. Следователно формулата на оралните спрейове е специално създадена, за да осигури оптимално и гарантирано незабавно усвояване от тази област.

Пръскането на спрея върху храна или в напитка би означавало, че спреят ще се обработи от храносмилателната система, вместо да премине през мукозните мембрани в устата.


Защо да избера BetterYou?

BetterYou имат уникален подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността. Използват естествени, хранителни продукти и съставки, винаги когато това е възможно.

Експертите от BetterYou™ настойчиво и непрекъснато се опитват да намерят нови начини за създаване на продукти, които да бъдат възможно най-приемливи за всичките им клиенти.


Какви основни продукти предлага NOW Foods?


BETTERYOU BOOST B12 ORAL SPRAY - Орален спрей витамин В12

BETTERYOU D3000 DAILY VITAMIN D - Витамин Д3 3000IU Орален спрей

BETTERYOU PREGNANCY ORAL SPRAY - Орален Спрей При Бременност

Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт. 
През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна.  Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт. Очакваме Ви!

Marka: BetterYou
✔ Доставя 1000 IU (25 μg) биодостъпен витамин D3✔ Висока абсорбация✔ Изключително лесен начин на прием✔ Поддържа здравето на костите, зъбите и имунната система✔ 100 дневни дози в една опаковка✔ 100% естествен аромат на мента✔ Подходящ за вегетарианциBetterYou D 100..
22.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: BetterYou
✔ Доставя 3000 IU (75 μg) биодостъпен витамин D3✔ Висока абсорбация✔ Изключително лесен начин на прием✔ Поддържа здравето на костите, зъбите и имунната система✔ 100 дневни дози в една опаковка✔ 100% естествен аромат на мента✔ Подходящ за вегетарианциBetterYou D3000..
23.00лв. 17.50лв.
без ДДС:17.50лв.
Marka: BetterYou
✔ Доставя 400 IU (10 μg) биодостъпен витамин D3✔ Ефективна и удобна алтернатива на таблетки и капсули✔ Поддържа здравето на костите, зъбите и имунната систем✔ 100 дневни дози в една опаковка✔ 100% естествен аромат на ментаBetterYou D400 Junior Vitamin D Oral Spray - Осигуряв..
17.00лв. 11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Marka: BetterYou
✔ 4 000 IU (100 μg) витамин D3 в едно впръскване за оптимална доза✔ Висока абсорбация✔ Изключително лесен начин на прием✔ Поддържа здравето на костите, зъбите и имунната система✔ 100 дневни дози в една опаковка✔ 100% естествен аромат на мента✔ Подходящ за вегетариа..
26.90лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: BetterYou
✔ 4 впръсквания доставят 5 mg високо бионалично желязо✔ Формулиран да бъде щадящ за храносмилателната система✔ Допринася за нормалната функция на имунната система✔ Подобрява паметта и концентрацията✔ Намалява умората и изтощението✔ Една опаковка съдържа 192 впръсквания,..
27.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: BetterYou
✔ 14 основни витамини и минерали✔ Перфектно балансиран мултивитаминен спрей за поддържане правилният растеж и развитие при подрстващи✔ Бързо и ефективно усвояване от организма✔ Подходящ продукт за деца над 1 година✔ Страхотен вкус на естествен малинов вкус✔ 48 дози в оп..
22.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: BetterYou
✔ Съдържа 6 ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето през цялата бременност✔ Доставя хранителни вещества бързо и ефективно, с формула без дразнене на стомаха✔ Притежава приятен ментов вкус✔ Бутилка, направена от въглерод-отрицателна, растителна пластмаса✔&nb..
39.00лв. 34.90лв.
без ДДС:34.90лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..