Кошница

Тренировъчни Колани

✔ 100% естествена кожа✔ Допълнителна подплънка от вътрешната страна за опора на кръста✔ Ергономичен дизайн✔ Двоен шев✔ Двойна стоманена катарама✔ Уникален дизайнArmageddon Sports Кожен фитнес колан 15 смФитнес колана е задължителен аксесоар на всеки трениращ и прибягващ..
35.00лв.
без ДДС:35.00лв.
Marka: Gym Beam
✔ Изработен от гъвкава сплит кожа✔ Устойчив и здрав колан✔ Двойни здрави шевове✔ Дълъг експлоатационен живот✔ Снабден със здрава катарама с две куки✔ Укрепва мускулите на централната част на тялото✔ Стабилизира изпълнението на упражнениятаGym Beam Arnold Fitness Be..
49.90лв. 39.90лв.
без ДДС:39.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Belt Frank Neopren - Неопреновият фитнес колан за укрепване на гърба по време на тренировкаФитнес колан Франк, изработен от неопрен, е покрит с качествена тъкан, която не позволява на краищата да се нищят. Той е оформен така, че в частта, която укрепва гърба, има най-голямата ширина, а към ..
33.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Висококачествен колан за фитнес за упражнения✔ Анатомично оформен✔ Затворя се с велкро закопчалка✔ Стабилен✔ Лек✔ Осигурява опора за упражнения✔ Запазва достатъчна свобода на движениеGym Beam Belt Neoprene Urban Camo - Фитнес колан, който осигурява максимална опо..
26.00лв. 22.90лв.
без ДДС:22.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Dip Belt - Колан за тежести за още по-добри тренировкиКакво представлява колан с верига за тежести?Коланът за тежести Dip Belt е отлично приспособление за упражнения, благодарение на което можете да оптимизирате тренировките си. Той позволява да увеличите натоварването (до 50 кг), като окач..
39.90лв. 30.90лв.
без ДДС:30.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Изработен от изкуствена кожа✔ Издръжлив и здрав колан✔ Вътрешната страна е анатомично подплатена с пяна✔ Има двоен шев✔ Завършва с масивна катарама с двоен език✔ Безконкурентна цена✔ Дълъг експлоатационен животGym Beam Fitness Belt Jay - Фитнес колан с дълъг експ..
32.90лв. 25.90лв.
без ДДС:25.90лв.
Marka: Harbinger
✔ 15,24 см. широко припокриващ се тренировъчен колан ✔ Сърцевина от свръх лека пяна, която отлично пасва на естествената форма на тялото✔ Вътрешна подплата от плюшено трико ( за мекота и удобство при носене върху кожата)✔ Ергономично проектиран да отговаря на естествената фо..
46.00лв. 39.90лв.
без ДДС:39.90лв.
Marka: Legal Power
✔ Велкро закопчаване и катарама от неръждаема стомана✔ Перфектно прилягане и максимален комфорт✔ Широка лумбална и гръбна област✔ Изключително лек и издръжлив неопренов материал✔ Подсилена задна частLegal Power Neonprene Belt - Тренировъчен колан за укрепване на гърбаLegal P..
47.00лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: Legal Power
✔ Велкро закопчаване и катарама от неръждаема стомана✔ Перфектно прилягане и максимален комфорт✔ Широка лумбална и гръбна област✔ Изключително лек и издръжлив неопренов материал✔ Подсилена задна частLegal Power Neonpren - Тренировъчен колан за укрепване на гърбаLegal Power N..
47.00лв. 30.90лв.
без ДДС:30.90лв.
Marka: Legal Power
✔ Велкро закопчаване и катарама от неръждаема стомана✔ Перфектно прилягане и максимален комфорт✔ Широка лумбална и гръбна област✔ Изключително лек и издръжлив неопренов материал✔ Подсилена задна частLegal Power Neonprene Red - Тренировъчен колан за укрепване на гърбаLegal Po..
47.00лв. 30.90лв.
без ДДС:30.90лв.