Кошница

Здраве и тонус

Marka: 7 Nutrition
✔ Подхранва чревната лигавица✔ Подпомага правилната функция на чревната флора✔ Перфектен за хора, които искат да подобрят чревната флора (например след антибиотична терапия)✔ Подхранва тъканите и органите✔ Намалява подуването✔ Подпомага правилната функция на червата7 Nu..
20.00лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: Activlab
✔ Съдържа бързо абсорбиращи се въглехидрати✔ Помага за намаляване на умората и изтощението✔ Подпомага правилното функциониране на имунитета✔ Допринася за нормалната функция на психиката✔ Помага за поддържане на нормални нива на тестостерон✔ Подходящ за зареждане с енерг..
37.90лв. 27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Marka: Activlab
✔   За здрави черва✔   Естествено пречиства тялото от токсини и вредни метаболити✔   Понижава нивото на кръвната захарActivlab ColoNormax - Естествено пречиства тялото от токсини и вредни метаболитиColoNormax EXTRA  на Activlab Pharma е хранителна добавка..
25.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Activlab
✔ Увеличаване на силата и аеробния капацитет✔ Подпомага издържливостта✔ Спомага за ресинтеза на АТФ✔ Безопасен пред-тренировъчен стимулантActivlab Energon X 1000 - Хранителна добавка, която комбинира Екстракт от Гуарана, Екстракт от Женшен, Таурин, Магнезий и Витамин В6Екстрактът от гуарана е е..
19.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: Activlab
✔ Благоприятен ефект върху чернодробната функция✔ Подпомага храносмилателната система✔ Допринася за подобрено усвояване на хранителните вещества✔ Подобрява здравето на черния дробActivLab Pharma Essepatil EXTRA - Подпомага функционирането и регенерацията на черния дробActivLab Pharma Essepatil EXTRA..
12.90лв. 7.90лв.
без ДДС:7.90лв.