Меню
Кошница

Въжета за скачане

Gym Beam CrossFit Jump Rope Red - Въже за скачане
-44 %
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam CrossFit Jump Rope Red - Въже за скачане
Крос фит червено въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиКрос фит червено въже за скачане е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо скачане. За спортисти от всички нива и дейности, включително и за крос ..
12.42лв. 7.00лв.
Gym Beam Jumping Rope CrossFit / Въже за скачане
-50 %
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam Jumping Rope CrossFit / Въже за скачане
Крос фит червено въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиGym Beam Jumping Rope CrossFit Black е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо скачане. За спортисти от всички нива и дейности, включите..
14.90лв. 7.50лв.
MuscKit Jump Rope
-31 %
Марка: Musckit Модел: MuscKit Jump Rope
·        Подобрява силата на мускулатурата на долните крайници·        Подобрява координацията·        Увеличава ловкостта·        Развивиа бързината и ..
16.00лв. 11.00лв.
Power System Jump Rope / Въже за скачане Power System Jump Rope / Въже за скачане
--29 %
Марка: Power System Модел: Power System Jump Rope / Въже за скачане
·        Подобрява силата на мускулатурата на долните крайници·        Подобрява координацията·        Увеличава ловкостта·        Развивиа бързината и ..
10.00лв. 12.90лв.
Power System Jump Rope Black - Въже за скачане
-36 %
Марка: Power System Модел: Power System CrossFit Jump Rope Black - Въже за скачане
✔ Ефективан кардио и HIT тренировка✔ Стоманено въже✔ Сачмени лагери за максимално въртене и скоростни скокове✔ Дължина: 301cm.✔ Подобрява силата на мускулатурата на долните крайници✔ Подобрява координацията✔ Увеличава ловкостта✔ Развивиа бързината и издържливо..
16.90лв. 10.90лв.
Power System Speed Rope / Въже за скачане Power System Speed Rope / Въже за скачане
-38 %
Марка: Power System Модел: Power System Speed Rope / Въже за скачане
✔ Ефективна кардио и HIT тренировка✔ Стоманено въже с PVC покритие✔ Сачмени лагери за максимално въртене и скоростни скокове✔ Дължина: 274cm.✔ Подобрява силата на мускулатурата на долните крайници✔ Подобрява координацията✔ Увеличава ловкостта✔ Развивиа бързина..
21.90лв. 13.50лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)