Кошница

Въжета за скачане

Marka: Activlab
✔ Комфортно и практично въже за скачане✔ Дисплей за измерване на изгорените калории и разстояние✔ Страхотен аксесоар за всеки спортист✔Дължина 275 смActivlab Jump Rope - Въже за скачане, което измерва изгорените калории и броя подскоциВъже за скачанеЕ ефективен инструмент за кардио и ..
18.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Gym Beam
Крос фит червено въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиКрос фит червено въже за скачане е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо скачане. За спортисти от всички нива и дейности, включително и за крос ..
12.42лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Gym Beam
Крос фит червено въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиGym Beam Jumping Rope CrossFit Black е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо скачане. За спортисти от всички нива и дейности, включите..
14.90лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
✔ Здраво стоманено въже с дължина 3 метра✔ Ефективна кардио тренировка✔ Удобни и леки дръжки✔ Регулируема дължина с плъзгащ се пластмасов ограничителMP Sport Jump Rope Plastic Handle 3 m - Въже за скачане с дължина 3 метраСкачането на въже е много популярно сред почти вскичи спор..
14.90лв. 12.90лв.
без ДДС:12.90лв.
✔ Здраво стоманено въже с дължина 3 метра✔ С метален лагер за улесняване на движението✔ Мека дръжка с пяна за по-удобен захват и лесно се приспособяват към ръката✔ Ефективна кардио тренировка✔ Удобни и леки дръжки✔ Регулируема дължина с плъзгащ се пластмасов ограничител..
18.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Power System CrossFit Jump Rope - Въже за скачане Power System CrossFit Jump Rope - Въже за скачане
Избор на цвят -30 %
Marka: Power System
✔ Ефективна кардио и HIT тренировка✔ Стоманено въже✔ Сачмени лагери за максимално въртене и скоростни скокове✔ Дължина: 301cm.✔ Подобрява силата на мускулатурата на долните крайници✔ Подобрява координацията✔ Увеличава ловкостта✔ Развивиа бързината и издържливо..
16.90лв. 11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Marka: Power System
✔ Професионално въже за скачане✔ 2 стоманени кабела с дебелина 3,5 мм и 4,5 мм за променлива трудност при скачане✔ Дължина 274 cm✔ Допълнително покритие против износване✔ Прецизна система от лагери за бърза, плавно и лесно завъртане✔ С удобна торбичка за лесно пренасяне..
39.00лв. 23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..