Кошница

Въжета за скачане

Marka: Activlab
✔ Комфортно и практично въже за скачане✔ Дисплей за измерване на изгорените калории и разстояние✔ Страхотен аксесоар за всеки спортист✔Дължина 275 смActivlab Jump Rope - Въже за скачане, което измерва изгорените калории и броя подскоциВъже за скачанеЕ ефективен инструмент за кардио и ..
18.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam CrossFit Jump Rope Blue - Крос фит въже за скачанеКрос фит синьо въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиКрос фит синьо въже за скачане е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо с..
12.42лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
Крос фит червено въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиКрос фит червено въже за скачане е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо скачане. За спортисти от всички нива и дейности, включително и за крос ..
12.42лв. 9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Marka: Gym Beam
Крос фит червено въже за скачане - бързо въже с регулируема дължина за спортисти от всички нива и дейностиGym Beam Jumping Rope CrossFit Black е ефективен инструмент за кардио и HIIT тренировки, идеално бързо за двойни скоци и бързо скачане. За спортисти от всички нива и дейности, включите..
14.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..