Меню
Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

Gaspari Nutrition Lifting Straps - Фитили
-19 %
Марка: Gaspari Nutrition Модел: Gaspari Nutrition Lifting Straps
Gaspari Nutrition Lifting Straps ca тpeниpoвъчни фитили, ĸoитo ce изпoлзвaт зa пoдпoмaгaнe нa xвaтa пpи yпpaжнeния ĸaтo мъpтвa тягa, гpeбaнe c щaнгa, пoвдигaнe нa paмeнeтe и дpyги. C тяxнa пoмoщ щe мoжeтe дa изпoлзвaтe пo-гoлeми paбoтни тeжecти и дa изпълнявaтe пoвeчe пoвтopeния, бeз дa ce пpитecняв..
15.90лв. 12.90лв.
Gym Beam Elbow Wraps - Налакътник Gym Beam Elbow Wraps - Налакътник
-27 %
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam Elbow Wraps / налакътник
✔  Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔  Висококачествен, издържлива и еластична материал✔  Предотвратява наранявания и навяхвания✔  Фиксира целият лакът✔  Препоръчва се при силови тренировки✔  Универсален размер✔ &n..
23.00лв. 16.90лв.
Gym Beam Lifting Straps Black
-47 %
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam Lifting straps
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска ценаGym Beam Lifting strap..
14.90лв. 7.90лв.
Gym Beam Wrist wrap - Накитници
-17 %
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam Wrist wrap / накитници
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: ширина 8см. и дължина 53см.✔ Комплект от 2 броя накитници..
18.00лв. 14.90лв.
Mex Captain Hook - Ръкохватки за набирания
-15 %
Марка: MEX Модел: Mex Captain Hook
Всеки сериозен спортист е наясно, че за да се развива не само силов, но и физически е необходимо да вдига все повече и повече. Но много често се стига до изтощение в ръцете, при което серията се прекратява, преди да сме натоварили мускулатурата по най-добрия начин.Mex Captain Hook представлява чудес..
19.90лв. 16.90лв.
MEX Lifting Straps - Фитили
-6 %
Марка: MEX Модел: MEX Lifting Straps
✔ Технология MEX GRIP✔ Осигуряват по-добър захват✔ Покачват работната тежест✔ Пасват на всяка китка✔ Стилен дизайн и цвят✔ Универсален размер 4х56cmMEX Lifting Straps представляват уникални фитили зa вдигaнe нa тeжecти, c неповторима “MEX GRIP” тexнoлoгия. Tя ocигypявa ..
15.90лв. 14.90лв.
MEX Pro Elbow Wraps - Бинтове за пристягане на лакти
-47 %
Марка: MEX Модел: MEX Pro Elbow Wraps
✔ Изработени от еластична материя, която стяга силно лакътя при тренировка✔ Стандартен размер 8х127 cm✔ Имат напълно регулируема закопчалка, за максимално удобство✔ Действат еднакво добре на лява и дясна ръка✔ Комплект от 2 брояMEX Pro Elbow Wraps представляват супер здрави ..
31.90лв. 16.90лв.
MEX Pro Wrist Wraps - Накитници
-42 %
Марка: MEX Модел: MEX Pro Wrist Wraps
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Еластични✔ Могат да обвият всяка китка✔ Изключително здрави затягане✔ Универсален размер 8х50cm✔ Комплект..
24.90лв. 14.50лв.
MEX Wrist Wrappies - Накитници
-37 %
Марка: MEX Модел: MEX Wrist Wrappies
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Еластични✔ Подходящи за всяка китка✔ Изключително здрави затягане✔ Универсален размер 8х30cm✔ Комплект 2 ..
18.90лв. 11.90лв.
Olimp Wrist Wraps Profi - Накитници
-32 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Profi Wrist Wraps
✔Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔Фиксират и предпазват китките от травми✔Универсален размер✔Комплект от 2 броя накитници✔Цвят: черен/жълтOlimp Profi Wrist Wraps висококачествени н..
21.90лв. 14.90лв.
Power System Ankle Support - Еластичен бандаж за глезен
-25 %
Марка: Power System Модел: Power System Ankle Support
✔ Използва се за профилактика на обичайни натъртвания, мускулни растежения или травми на глезенната става✔ Осигурява деликатна фиксация и компресия в областта на глезенната става при спортна дейсност✔ Намалява риска от травми, навяхвания, скъсвания на сухожилия и нестабилност✔ Ан..
15.90лв. 11.90лв.
Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс
-26 %
Марка: Power System Модел: PowerSystem BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс
Heзaвиcимo дaли става въпрос зa пpoфecиoнaлeн или aмaтьopcĸи бокс, бинтoвeте зa бoĸc ca вaжeн аксесоар за пpeдпaзвaнe oт cпopни тpaвми. Πpaвилнoтo бинтoвaнeтo и избopa нa правилните бoĸcoви pъĸaвици, дaвaт възмoжнocт нa игpaчитe дa игpaят бeзoпacнo и дa нaнacят мaĸcимaлнo eфeĸтивни yдapи. B paзлични..
12.00лв. 8.90лв.
Power System Elastic Elbow Support - Еластичен бандаж за лакът Power System Elastic Elbow Support - Еластичен бандаж за лакът
-31 %
Марка: Power System Модел: Power System Elastic Elbow Support
✔ Използва се за профилактика на обичайни натъртвания, мускулни разтежения или травми на ставата на лакътя по време на спортуване✔ При артрити или артрози✔ По време на рехабилитиация след свалянето на гипсова превръзка✔ Задържането на топлина и компресията спомагат да бъде намале..
15.90лв. 10.90лв.
Power System Elbow Wraps - Налакътници Power System Elbow Wraps - Налакътници
-17 %
Марка: Power System Модел: Power System Elbow Wraps - Налакътници
✔ Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔ Висококачествен, издържлива и еластична материал✔ Предотвратява наранявания и навяхвания✔ Фиксира целият лакът✔ Препоръчва се при силови тренировки✔ Универсален размер✔ Подходящи за мъже и за жениPower Syste..
24.00лв. 19.90лв.
Power System Neo Ankle Support - Еластичен бандаж за глезен Power System Neo Ankle Support - Еластичен бандаж за глезен
-26 %
Марка: Power System Модел: Power System Neo Ankle Support
✔ Използва се за профилактика на обичайни натъртвания, мускулни растежения или травми на глезенната става✔ Осигурява деликатна фиксация и компресия в областта на глезенната става при спортна дейсност✔ Намалява риска от травми, навяхвания, скъсвания на сухожилия и нестабилност✔ Ан..
18.80лв. 13.90лв.
Power System Neo Wist Support - Еластичен бандаж за китка Power System Neo Wist Support - Еластичен бандаж за китка
-27 %
Марка: Power System Модел: Power System Neo Wist Support
✔ Използва се за профилактика на обичайни натъртвания, мускулни растежения или травми на киткената става✔ Това е ортопедичен продукт, който осигурява нежна фиксация и стягане на ставата на китката✔ Анатомичната форма, идеално адаптираща към формата на китката✔ Дишащата еластична ..
14.90лв. 10.90лв.
Power System Power Hooks - Ръкохватки за набирания Power System Power Hooks - Ръкохватки за набирания
-23 %
Марка: Power System Модел: Power System Power Hooks - Куки за набирания
Всеки сериозен спортист е наясно, че за да се развива не само силов, но и физически е необходимо да вдига все повече и повече. Но много често се стига до изтощение в ръцете, при което серията се прекратява, преди да сме натоварили мускулатурата по най-добрия начин. Тогава на помощ идват или фит..
20.00лв. 15.50лв.
Power System Power Straps Red - Фитили Power System Power Straps Red - Фитили
-4 %
Марка: Power System Модел: PowerSystem Power Straps Red - Фитили
Power System Power Straps фитили са подходящ фитнес аксесоар, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти! Те са необходим аксесоар, който подсигурява по-здрав захват и възможност за използване на по-големи тежести!Фитилите най-често се използват за подпомагане на хвата при упражнения ка..
13.50лв. 12.90лв.
Power System Power Straps Yellow - Фитили Power System Power Straps Yellow - Фитили
--8 %
Марка: Power System Модел: PowerSystem Power Straps Yellow - Фитили
Power System Power Straps фитили са подходящ фитнес аксесоар, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти! Те са необходим аксесоар, който подсигурява по-здрав захват и възможност за използване на по-големи тежести!Фитилите най-често се използват за подпомагане на хвата при упр..
12.00лв. 12.90лв.
Power System Wrist Wraps - Накитници Power System Wrist Wraps - Накитници
-32 %
Марка: Power System Модел: Power System Wrist Wraps - Накитници
✔Повишават силата и стабилността по време на вдигане✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Подсилени шевове, издържливи при интензивно натоварване✔ Комплект 2 броя✔ Качествено велкроPower System Wrist Wraps накитници са създадени за сериозни тренировки..
19.90лв. 13.50лв.
Prozis Lat Hooks - Ръкохватки Prozis Lat Hooks - Ръкохватки
-20% с код: Prozis20
Марка: Prozis Модел: Prozis Lat Hooks
✔ За силен и сигурен захват✔ Намаляване на напрежението в ръцете и китките✔ Здрави куки, които пасват на всяка щанга или дръжка✔ Регулируема възможност с кука и контур✔ Подплатата от фина пяна позволява по-голям комфорт на китката✔ Изработени от твърда кожа и неръждаема..
29.90лв.
Trec Nutriton Wrist Straps Classic - Накитници
-37 %
Марка: Trec Nutrition Модел: Trec Nutriiton Wrist Straps Classic
✔ Висококачествен еластичен материал осигуряваЩ стабилност на китките по време на тренировка✔ Закопчаване с велкро - регулира стягането и размера на бинта✔ Фиксират и предпазват китките от натоварване и нараняване✔ Подходящи за всички спортове✔ Универсален размер✔ Имат ..
21.90лв. 13.90лв.
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)