Меню
Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

Bulk Powders Lifting straps (фитили)
-23 %
Марка: Bulk Powders Модел: Bulk Powders Lifting straps (фитили)
·        Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката·        Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване·        Удобни неопренови подложки· &..
12.90лв. 9.90лв.
Gym Beam Lifting Straps Black
-44 %
Марка: Gym Beam Модел: Gym Beam Lifting straps
·        Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката·        Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване·        Удобни неопренови подложки· &..
13.40лв. 7.50лв.
Harbinger Padded Cotton Lifting Straps Black - Фитили
-17 %
Марка: Harbinger Модел: Harbinger Padded Cotton Lifting Straps Black
✔ Изключително здрави фитили✔ Изработени са от твърда памучна тъкан✔ Комфортна неопренова подложка✔ Противоплъзгащата се повърхност на фитилиФитилите обикновено те се използват от културисти и от други посетители на фитнес. Те също така ще бъдат оценени от паурлифъри и други спор..
17.90лв. 14.90лв.
Olimp Wrist Wraps Profi - Накитници Olimp Wrist Wraps Profi - Накитници
-37 %
Марка: Olimp Модел: Olimp Profi Wrist Wraps
✔Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔Фиксират и предпазват китките от травми✔Универсален размер✔Комплект от 2 броя накитници✔Цвят: черен/жълтOlimp Profi Wrist Wraps висококачествени н..
21.90лв. 13.90лв.
Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс
--8 %
Марка: Power System Модел: PowerSystem BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс
Heзaвиcимo дaли става въпрос зa пpoфecиoнaлeн или aмaтьopcĸи бокс, бинтoвeте зa бoĸc ca вaжeн аксесоар за пpeдпaзвaнe oт cпopни тpaвми. Πpaвилнoтo бинтoвaнeтo и избopa нa правилните бoĸcoви pъĸaвици, дaвaт възмoжнocт нa игpaчитe дa игpaят бeзoпacнo и дa нaнacят мaĸcимaлнo eфeĸтивни yдapи. B paзлични..
12.00лв. 12.90лв.
Power System Power Straps Red - Фитили Power System Power Straps Red - Фитили
-4 %
Марка: Power System Модел: PowerSystem Power Straps Red - Фитили
Power System Power Straps фитили са подходящ фитнес аксесоар, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти! Те са необходим аксесоар, който подсигурява по-здрав захват и възможност за използване на по-големи тежести!Фитилите най-често се използват за подпомагане на хвата при упражнения ка..
13.50лв. 12.90лв.
Power System Power Straps Yellow - Фитили Power System Power Straps Yellow - Фитили
--8 %
Марка: Power System Модел: PowerSystem Power Straps Yellow - Фитили
Power System Power Straps фитили са подходящ фитнес аксесоар, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти! Те са необходим аксесоар, който подсигурява по-здрав захват и възможност за използване на по-големи тежести!Фитилите най-често се използват за подпомагане на хвата при упр..
12.00лв. 12.90лв.
Power System Wrist Wraps - Накитници Power System Wrist Wraps - Накитници
-25 %
Марка: Power System Модел: Power System Wrist Wraps - Накитници
✔Повишават силата и стабилността по време на вдигане✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Подсилени шевове, издържливи при интензивно натоварване✔ Комплект 2 броя✔ Качествено велкроPower System Wrist Wraps накитници са създадени за сериозни тренировки..
19.90лв. 14.90лв.
Prozis Lat Hooks - Ръкохватки Prozis Lat Hooks - Ръкохватки
-38 %
Марка: Prozis Модел: Prozis Lat Hooks
✔ За силен и сигурен захват✔ Намаляване на напрежението в ръцете и китките✔ Здрави куки, които пасват на всяка щанга или дръжка✔ Регулируема възможност с кука и контур✔ Подплатата от фина пяна позволява по-голям комфорт на китката✔ Изработени от твърда кожа и неръждаема..
28.90лв. 17.90лв.
Prozis Wrist Wraps - Накитници Prozis Wrist Wraps - Накитници
-25 %
Марка: Prozis Модел: Prozis Wrist Wraps
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Подсилени шевове, издържливи при интензивно натоварване✔ Изработени от здрав и разтеглив памук✔ Изключително здрави затягане✔ 35.6 cm дължина, 7.6 cm ш..
19.90лв. 14.90лв.
Trec Nutrition Lifting Straps - Фитили
-41 %
Марка: Trec Nutrition Модел: Trec Nutrition Lifting Straps
Trec Nutrition Lifting Straps са фитили, подходящ фитнес аксесоар, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти! Те са необходим аксесоар, който подсигурява по-здрав захват и възможност за използване на по-големи тежести!Фитилитенай-често се използват за подпомагане на хвата при упражнения кат..
16.90лв. 9.90лв.
Trec Nutriton Wrist Straps Classic - Накитници
-41 %
Марка: Trec Nutrition Модел: Trec Nutriiton Wrist Straps Classic
✔ Висококачествен еластичен материал осигуряваЩ стабилност на китките по време на тренировка✔ Закопчаване с велкро - регулира стягането и размера на бинта✔ Фиксират и предпазват китките от натоварване и нараняване✔ Подходящи за всички спортове✔ Универсален размер✔ Имат ..
21.90лв. 12.90лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.

C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“. Прочети повече..