Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

Gaspari Nutrition Cotton Straps - Тренировъчни фитилиGaspari Nutrition Lifting Straps ca тpeниpoвъчни фитили, ĸoитo ce изпoлзвaт зa пoдпoмaгaнe нa xвaтa пpи yпpaжнeния ĸaтo мъpтвa тягa, гpeбaнe c щaнгa, пoвдигaнe нa paмeнeтe и дpyги. C тяxнa пoмoщ щe мoжeтe дa изпoлзвaтe пo-гoлeми paбoтни ..
18.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Практичен инструмент за тренировка на BFR (Blood Flow Restriction) ✔ Лесно регулиране ✔ Помага за ефективно упражняване на бицепса и други мускулни групи ✔ Идеален за спортисти, които искат да развият мускулите си ✔ Опаковката съдържа 2 брояGym Beam Bic..
27.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: Gym Beam
✔  Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔  Висококачествен, издържлива и еластична материал✔  Предотвратява наранявания и навяхвания✔  Фиксира целият лакът✔  Препоръчва се при силови тренировки✔  Универсален размер✔ &n..
23.00лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска цена - Protein4e.comGym Be..
14.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска ценаGym Beam Lifting strap..
14.90лв. 7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: ширина 8см. и дължина 53см.✔ Комплект от 2 броя накитници..
17.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Wrist Wraps Press - Максимално устойчиви бандажи от памук и каучук за предпазване на китките и укрепване на хватаБандажите за китки Press са устойчиви бандажи, които ефективно защитават и укрепват китките по време на тренировки с големи тежести. Помагат също и за укрепване на хвата и з..
17.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Harbinger
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: дължина 51см.✔ Комплект от 2 броя накитнициHarbinger Wris..
30.00лв. 24.90лв.
без ДДС:24.90лв.
Marka: Legal Power
Legal Power Wrist Wraps - НакитнициLegal Power накитници стабилизират напълно китките и предпазват киткените стави от огромен стрес и контузии. Благодарение на накитниците на Legal Power Wrist Wraps не само ще подобрите представянето си в залата, но и ще се чувствате по-безопасни по време на те..
24.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: MEX
✔ Изработени от еластична материя, която стяга силно лакътя при тренировка✔ Стандартен размер 8х127 cm✔ Имат напълно регулируема закопчалка, за максимално удобство✔ Действат еднакво добре на лява и дясна ръка✔ Комплект от