Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

✔ Напълно заместват ръкавиците✔ Осигуряват защита от приплъзване✔ Предпазват дланите от мазоли и охлузвания✔ Универсален размер✔ Материали - текстил, неопрен✔ Велкро залепванеArmageddon Sports Тренировъчни подложки с накитници (Power Grip Lifting Pads)Специална материя ..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Marka: Gym Beam
✔  Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔  Висококачествен, издържлива и еластична материал✔  Предотвратява наранявания и навяхвания✔  Фиксира целият лакът✔  Препоръчва се при силови тренировки✔  Универсален размер✔ &n..
23.00лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Marka: Legal Power
Legal Power Wrist Wraps - НакитнициLegal Power накитници стабилизират напълно китките и предпазват киткените стави от огромен стрес и контузии. Благодарение на накитниците на Legal Power Wrist Wraps не само ще подобрите представянето си в залата, но и ще се чувствате по-безопасни по време на те..
24.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: MEX
Всеки сериозен спортист е наясно, че за да се развива не само силов, но и физически е необходимо да вдига все повече и повече. Но много често се стига до изтощение в ръцете, при което серията се прекратява, преди да сме натоварили мускулатурата по най-добрия начин.Mex Captain Hook представлява чудес..
19.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: MEX
✔ Изработени от еластична материя, която стяга силно лакътя при тренировка✔ Стандартен размер 8х127 cm✔ Имат напълно регулируема закопчалка, за максимално удобство✔ Действат еднакво добре на лява и дясна ръка✔ Комплект от 2 брояMEX Pro Elbow Wraps - Представляват супер ..
31.90лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Olimp
✔ Метални куки за подобряване на захвата✔ Предназначен за вдигане на тежести, мъртва тяга и набирания✔ Изключително издръжливи✔ С неопреново покритие✔ Размер: универсаленOlimp Strong Hooks - Професионални тренировъчни куки за вдигане на тежести, мъртва тяга и набиранияТе са ..
25.00лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: Olimp
✔Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔Фиксират и предпазват китките от травми✔Универсален размер✔Комплект от 2 броя накитници✔Цвят: черен/жълтOlimp Profi Wrist Wraps - Висококачес..
21.90лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс
Избор на цвят -38 %
Marka: Power System
Power System BOXING WRAPS - Бинтове за боксHeзaвиcимo дaли става въпрос зa пpoфecиoнaлeн или aмaтьopcĸи бокс, бинтoвeте зa бoĸc ca вaжeн аксесоар за пpeдпaзвaнe oт cпopни тpaвми. Πpaвилнoтo бинтoвaнeтo и избopa нa правилните бoĸcoви pъĸaвици, дaвaт възмoжнocт нa игpaчитe дa игpaят бeзoпacнo и дa нaн..
12.00лв. 7.50лв.
без ДДС:7.50лв.
Marka: Power System
✔ По-добро сцепление и захват✔ Здраво захванати за киткените стави✔ Дупки за 3 пръста в горната част на дръжките✔ Защитава дланта срещу мазоли, мехури и охлузвания✔ Подобрява спортните постижения✔ Един универсален размер✔ Предлага се в два цвята - зелен и червен✔&n..
35.00лв. 20.90лв.
без ДДС:20.90лв.