Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

✔ Напълно заместват ръкавиците✔ Осигуряват защита от приплъзване✔ Предпазват дланите от мазоли и охлузвания✔ Универсален размер✔ Материали - текстил, неопрен✔ Велкро залепванеArmageddon Sports Тренировъчни подложки с накитници (Power Grip Lifting Pads)Специална материя ..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Marka: BioTech
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Подходящи за всяка китка✔ Изключително здрави затягане✔ Универсален размер 3,5 метра✔ Комплект 2 брояBiotech USA Bedford 2 Wrist Wrap Black - Стa..
18.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: BioTech
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Еластични✔ Изключително здраво затягане✔ Дължина 35 см.Biotech USA Bedford Wrist Wrap 8 - Накитник с тepaпeвтичeн eфeĸтWrist Wrap Bedford e ..
18.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Dymatize
✔ Леки и тънки✔ Лесни за използване✔ Предпазва от мазоли и охлузвания на дланите по време на тренировка✔ Универсален размерDymatize Grip Pads - Подложки за ръцеПодложките за ръце предпазват ръцете от появата на мехури, мазоли и други наранявания по ръцете по време на тренировки. ..
4.00лв.
без ДДС:4.00лв.
Marka: Dymatize
✔ Най-лесният за употреба вариант на фитили✔ Много здрави✔ Изключително удобни✔ Семпъл дизайн✔ Заздравяват захвата✔ Спомагат за вдигане на повече килограмиDymatize Lift Straps - Фитилите подсилват захвата ви, което ви помага да увеличите силата, обема и мускулната ви ма..
14.00лв. 12.90лв.
без ДДС:12.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Elbow Bandages Press - Бандаж за лактиЗащитете лактите си с класически бинт-бандажи, изработени от устойчив еластичен материал.Бандажите за лакти Press са класически “old school” бинт-бандажи, които се използват за фиксиране и защита на лактите по време на тежки тренировки. Те също така са ..
24.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска цена - Protein4e.comGym Be..
13.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска ценаGym Beam Lifting strap..
14.90лв. 7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Конструкцията на лентата позволява лесно и безопасно обвиване около китката✔ Изработени от твърда памучна тъкан✔ За по-добро удобство са обвити с неопрен✔ Противоплъзгаща се повърхност✔ Подобрява захвата и силовите постиженияGym Beam Lifting Straps X-Grip - Фитили X-Grip з..
10.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: ширина 8см. и дължина 53см.✔ Комплект от 2 броя накитници..
18.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.