Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

Marka: Gym Beam
✔  Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔  Висококачествен, издържлива и еластична материал✔  Предотвратява наранявания и навяхвания✔  Фиксира целият лакът✔  Препоръчва се при силови тренировки✔  Универсален размер✔ &n..
23.00лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска цена - Protein4e.comGym Be..
14.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска ценаGym Beam Lifting strap..
14.90лв. 7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: ширина 8см. и дължина 53см.✔ Комплект от 2 броя накитници..
17.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Legal Power
Legal Power Wrist Wraps - НакитнициLegal Power накитници стабилизират напълно китките и предпазват киткените стави от огромен стрес и контузии. Благодарение на накитниците на Legal Power Wrist Wraps не само ще подобрите представянето си в залата, но и ще се чувствате по-безопасни по време на те..
24.00лв. 18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Marka: MEX
✔ Изработени от еластична материя, която стяга силно лакътя при тренировка✔ Стандартен размер 8х127 cm✔ Имат напълно регулируема закопчалка, за максимално удобство✔ Действат еднакво добре на лява и дясна ръка✔ Комплект от 2 брояMEX Pro Elbow Wraps - Представляват супер ..
31.90лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс Power System BOXING WRAPS 4m - Бинтове за бокс
Избор на цвят -38 %
Marka: Power System
Power System BOXING WRAPS - Бинтове за боксHeзaвиcимo дaли става въпрос зa пpoфecиoнaлeн или aмaтьopcĸи бокс, бинтoвeте зa бoĸc ca вaжeн аксесоар за пpeдпaзвaнe oт cпopни тpaвми. Πpaвилнoтo бинтoвaнeтo и избopa нa правилните бoĸcoви pъĸaвици, дaвaт възмoжнocт нa игpaчитe дa игpaят бeзoпacнo и дa нaн..
12.00лв. 7.50лв.
без ДДС:7.50лв.
Marka: Power System
✔ По-добро сцепление и захват✔ Здраво захванати за киткените стави✔ Дупки за 3 пръста в горната част на дръжките✔ Защитава дланта срещу мазоли, мехури и охлузвания✔ Подобрява спортните постижения✔ Един универсален размер✔ Предлага се в два цвята - зелен и червен✔&n..
35.00лв. 20.90лв.
без ДДС:20.90лв.
Power System Elbow Wraps - Налакътници Power System Elbow Wraps - Налакътници
Избор на цвят -23 %
Marka: Power System
✔ Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔ Висококачествен, издържлива и еластична материал✔ Предотвратява наранявания и навяхвания✔ Фиксира целият лакът✔ Препоръчва се при силови тренировки✔ Универсален размер с дължина 150 см.✔ Подходящи за мъже и ..
26.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Power System Figure 8 Lifting Straps - Фитили фигура 8 Power System Figure 8 Lifting Straps - Фитили фигура 8
Избор на цвят -33 %
Marka: Power System
✔ Световно известни филити, използвани от всички най-добри пауърлифтъри✔ Оценени до 600 кг. издържливост - Готови за следващия световен рекорд!✔ Позволява ви да тренирате дърпащите си движения до максимален ефектPower System Figure 8 Lifting Straps - Фитили с фигура 8Ако искате да дър..
26.90лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.