Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

Gaspari Nutrition Cotton Straps - Тренировъчни фитилиGaspari Nutrition Lifting Straps ca тpeниpoвъчни фитили, ĸoитo ce изпoлзвaт зa пoдпoмaгaнe нa xвaтa пpи yпpaжнeния ĸaтo мъpтвa тягa, гpeбaнe c щaнгa, пoвдигaнe нa paмeнeтe и дpyги. C тяxнa пoмoщ щe мoжeтe дa изпoлзвaтe пo-гoлeми paбoтни ..
18.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Elbow Bandages Press - Бандаж за лактиЗащитете лактите си с класически бинт-бандажи, изработени от устойчив еластичен материал.Бандажите за лакти Press са класически “old school” бинт-бандажи, които се използват за фиксиране и защита на лактите по време на тежки тренировки. Те също така са ..
24.00лв. 19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Marka: Gym Beam
✔  Осигурява стабилност на лактите по време на тренировка✔  Висококачествен, издържлива и еластична материал✔  Предотвратява наранявания и навяхвания✔  Фиксира целият лакът✔  Препоръчва се при силови тренировки✔  Универсален размер✔ &n..
23.00лв. 17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска цена - Protein4e.comGym Be..
14.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска ценаGym Beam Lifting strap..
14.90лв. 7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Конструкцията на лентата позволява лесно и безопасно обвиване около китката✔ Изработени от твърда памучна тъкан✔ За по-добро удобство са обвити с неопрен✔ Противоплъзгаща се повърхност✔ Подобрява захвата и силовите постиженияGym Beam Lifting Straps X-Grip - Фитили X-Grip з..
15.90лв. 9.50лв.
без ДДС:9.50лв.
Marka: Gym Beam
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: ширина 8см. и дължина 53см.✔ Комплект от 2 броя накитници..
17.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Gym Beam
Gym Beam Wrist Wraps Press - Максимално устойчиви бандажи от памук и каучук за предпазване на китките и укрепване на хватаБандажите за китки Press са устойчиви бандажи, които ефективно защитават и укрепват китките по време на тренировки с големи тежести. Помагат също и за укрепване на хвата и з..
17.00лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: Harbinger
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: дължина 51см.✔ Комплект от 2 броя накитнициHarbinger Wris..
30.00лв. 24.90лв.
без ДДС:24.90лв.
Marka: Legal Power
Legal Power Wrist Wraps - НакитнициLegal Power накитници стабилизират напълно китките и предп