Кошница

Фитили, Накитници и Бинтове

Marka: BioTech
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Подходящи за всяка китка✔ Изключително здрави затягане✔ Универсален размер 3,5 метра✔ Комплект 2 брояBiotech USA Bedford 2 Wrist Wrap Black - Стa..
18.00лв. 13.90лв.
без ДДС:13.90лв.
Marka: Gym Beam
·        Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката·        Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване·        Удобни неопренови подложки· &..
13.40лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Подсилва захвата и позволява по-добро изпълнение на тренировката✔ Специални накрайници, които предпазват фитилите от разнищване✔ Удобни неопренови подложки✔ Непреплъзваща материя✔ Подходящи за начинаещи и за напреднали✔ Гарантирано най-ниска ценаGym Beam Lifting strap..
14.90лв. 7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Конструкцията на лентата позволява лесно и безопасно обвиване около китката✔ Изработени от твърда памучна тъкан✔ За по-добро удобство са обвити с неопрен✔ Противоплъзгаща се повърхност✔ Подобрява захвата и силовите постиженияGym Beam Lifting Straps X-Grip - Фитили X-Grip з..
10.90лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Gym Beam
✔ Висококачествени и еластични накитници, осигуряващи стабилност на китката по време на тренировка✔ Регулеруеми и пасват на китка с голяма и малка обиколка✔ Фиксират и предпазват китките от травми✔ Универсален размер: ширина 8см. и дължина 53см.✔ Комплект от 2 броя накитници..
18.00лв. 14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Marka: Harbinger
✔ Изключително здрави фитили✔ Изработени са от твърда памучна тъкан✔ Комфортна неопренова подложка✔ Противоплъзгащата се повърхност на фитилиHarbinger Padded Cotton Lifting Straps - Изключително здрави тренировъчни фитилиФитилите обикновено те се използват от културисти и от друг..
17.90лв. 15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
Marka: MEX
Всеки сериозен спортист е наясно, че за да се развива не само силов, но и физически е необходимо да вдига все повече и повече. Но много често се стига до изтощение в ръцете, при което серията се прекратява, преди да сме натоварили мускулатурата по най-добрия начин.Mex Captain Hook представлява чудес..
19.90лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: MEX
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Еластични✔ Могат да обвият всяка китка✔ Изключително здрави затягане✔ Универсален размер 8х50cm✔ Комплект..
24.90лв. 14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Marka: MEX
✔ Повишават силата и стабилността на киткените стави✔ Подходящи за употреба при травми и възстановяване след контузия✔ Изработени от качествени материали✔ Еластични✔ Подходящи за всяка китка✔ Изключително здрави затягане✔ Универсален размер 8х30cm✔ Комплект 2 ..
18.90лв. 11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Marka: Olimp
✔ Метални куки за подобряване на захвата✔ Предназначен за вдигане на тежести, мъртва тяга и набирания✔ Изключително издръжливи✔ С неопреново покритие✔ Размер: универсаленOlimp Strong Hooks - Професионални тренировъчни куки за вдигане на тежести, мъртва тяга и набиранияТе са ..
25.00лв. 16.90лв.
без ДДС:16.90лв.
Marka: Power System
Heзaвиcимo дaли става въпрос зa пpoфecиoнaлeн или aмaтьopcĸи бокс, бинтoвeте зa бoĸc ca вaжeн аксесоар за пpeдпaзвaнe oт cпopни тpaвми. Πpaвилнoтo бинтoвaнeтo и избopa нa правилните бoĸcoви pъĸaвици, дaвaт възмoжнocт нa игpaчитe дa игpaят бeзoпacнo и дa нaнacят мaĸcимaлнo eфeĸтивни yдapи. B paзлични..
12.00лв. 8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Marka: Power System
✔ Използва се за профилактика на обичайни натъртвания, мускулни разтежения или травми на ставата на лакътя по време на спортуване✔ При артрити или артрози✔ По време на рехабилитиация след свалянето на гипсова превръзка✔ Задържането на топлина и компресията спомагат да бъде намале..
15.90лв. 10.90лв.
без ДДС:10.90лв.