Кошница

Real Pharm AAKG Double Shot 60 ml.

Real Pharm AAKG Double Shot 60 ml.
Ново -45 %
Real Pharm AAKG Double Shot 60 ml.
4.00лв.
2.20лв.
без ДДС: 2.20лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ 8000 мг AAKG за шот = 2 тренировки
✔ Екстремен ефект на мускулно напомпване
✔ Максимално бързо и ефективно вазстановяване след тренировка
✔ Отлично подхранване и оксигениция на мускулите
✔ Силно анаболно стимулиране на мускулния растеж
✔ Повишаване на силата и издръжливостта
✔ Незабавен ефект на суплементацията заради течната форма
✔ Подобряване на сексуалната функция

Real Pharm AAKG Double Shot - 8000 мг аргинин алфа-кетоглутарат за шот

Искате да постигнете максимален ефект на мускулно напомпване? Стремите се към максимални спортни резултати? Real Pharm AAKG Shot ще ви помогне да постигнете тези цели и е отличен източник на необходимия за нормалното функциониране на организма L-аргинин!

Real Pharm AAKG Double Shot е висококачествен суплемент, разработен за нуждите на атлетите, физически активни хора и мъже, желаещи да повишът азотния баланс в тялото си. Течната форма на най-активната форма на аргинина се абсорбира много по-бързо от традиционните капсули и се характеризира с особено висока бионаличност!

Шотът съдържа много висока доза от най-предпочитаната форма на аргинина, има освежаващ портокалов вкус и е подходящ за ежеднавна употреба.

Благодарение на висококачественият аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), шотът бързо и ефективно повишава биосинтеза на азотен оксид (NO), подобрява кръвообръщението, позволява по-доброто насищане с кислород и хранителни вещества на мускулите и подобрява сексуалните възможности, като премахва еректилната дисфункция!

С Real Pharm AAKG Double Shot постигате изненадващо мускулно напомпване, ускорявате процеса на възстановяване след тренировка и засилвате темповете на протеинов синтез в мускулите, който води до техния растеж!

Начин на употреба:

Приемайте половин бутилка (1 доза = 30 ml.) в рамките на 30 минути преди и по време на тренировка. Не употребявайте 2 дози наведнъж! Разклатете добре преди употреба! Консумирайте остатъка от съдържанието на бутилката в рамките на 24 часа след отварянето й!

Food supplements

Content                                   60 ml.
Serving Size                           30 ml.
Serving per pack                   2
Recommended daily use:   1 Serving

Nutrition Facts For 30 ml:

L-arginine alpha-ketoglutarate (AAKG) 8000 mg

Ingredients:

water, L-arginine alpha-ketoglutarate (AAKG); acid: citric acid; sweeteners: sucralose, acesulfame K; preservatives: sodium benzoate, potassium sorbate; aromas: color: orange yellow FCF (E110).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с дикретен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултати ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения не се колебайте да ни потърсите 0896801269