Кошница

Olimp Amino EAA Xplode 520 gr.

Olimp Amino EAA Xplode 520 gr.
-32 %
Olimp Amino EAA Xplode 520 gr.
68.90лв.
46.90лв.
без ДДС: 46.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


Отличен амонокиселинен комплекс

Богат аминокиселинен профил

Незабавно усвояване

Стимулира мускулният растеж

Повишава издържливостта

Спомага възстановяването след тренировка

Отлична разтворимост

Olimp Amino EAA Xplode - Есенциални аминокислеини ЕАА

Olimp Amino EAA Xplode се базира главно на есенциални аминокиселини (ЕАА, л-левцин, л-лизин, л-валин, л-изолевцин, л-треонин, л-фенилаланин + л-тирозин, л-хистидин, л- цистеин + л-метионин, л-триптофан), които човешкото тяло не може само да произвежда. Ето защо те трябва да бъдат доставени от храната или под формата на хранителна добавка.

Ако някоя от тези основни аминокиселини липсва, тя се превръща във фактор, затрудняващ синтеза на протеини в организма като по този начин се нарушава процеса на регенерация на мускулите. Като най-лошият вариант е разграждане на вече изградената мускулна маса.

Съотношението между отделните есенциални аминокиселини в Olimp Amino EAA Xplode се базира на данни определени, въз основа на средната дневна необходимост. Като се имат предвид обаче повишените изисквания при спортистите, продуктът е допълнително обогатен с верижно разклонени аминокиселини (BCAA), които притежават силен антикатаболен и анаболен ефект.

Л-глутамин запазва белтъчините в мускулните клетки и много ефективно намалява киселинното съдържание след тренировка. 

Л-аланин, участва във възстановяването на протеиновите структури на тялото, и е част от цикъла на преобразования в процеса на глюкогенеза, което от своя страна допълнително увеличава степента на възстановяване на енергийните ресурси на организма, чрез възстановяване на мускулния и чернодробен гликоген.

Използването на свободни форми на аминокиселините в Olimp Amino EAA Xplode, значително увеличава скоростта на тяхното усвояване и постъпване в кръвния поток. 

Комбинацията от висококачествени, фармацевтично чисти екзогенни аминокиселини, обогатени с верижно разклонени аминокиселини (BCAA), глутамин, аланин, и витамини от група В, са от изключително значение по време на тренировка и по време на след- тренировъчното възстановяване. 

Продуктът е създаден специално за активни хора, спортисти и вегетарианци, с цел да обогати диетата с ценни и незаменими аминокиселини. Може да се използва, както в периоди за покачване на мускулна маса, така и в периоди на отлсабване, за да предпазва мускулната маса от рапад.

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (12 грама = 1 мерителна лъжица) разтворена в 150-200мл. вода.
В тренировъчен ден приемайте я доза преди тренировка и 1 доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин преди закуска. Консумирайте директно след приготвяне.

Food supplements

Content                                                           520 Grams
Serving Size                                                   12 Grams
Serving per pack                                            46+
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition Facts for 12 Grams

Calories 44 kcal
Protein 6,1 g
Carbohydrates < 0,5 g  
of which sugars < 0,5 g
Fat < 0,5 g
of which saturated fatty acids < 0,1 g
Sodium 0,40 g
Total amino acids: 8430 mg
of which:  
L-leucine 2125 mg
L-valine 1418 mg
L-isoleucine 1122 mg
L-lysine 1325 mg
L-treonin 683 mg