Кошница

Olimp Alkagen 120 caps.

Olimp Alkagen 120 caps.
-30 % Разпродаден
Olimp Alkagen 120 caps.
26.90лв.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


Нормализиране на алкално-киселинния баланс pH

✔ Намалява киселинността след тежко физическо натоварване

✔ Подпомага възстановяването на организма

✔ Комплексно здраве

Olimp Alkagen - Нормализира алкално-киселинния баланс в организма и намалява киселинността

По време на тренировка или физическа активност, производството на млечна киселина и други метаболити, които се образуват вседствие от мускулната работа, намаляват капацитета на спортиста. Ето защо е добре да допълните вашият хранителен режим с хранителна добавка, която да нормализира алкално-киселинния баланс в организма. 

Olimp Alkagen допринася за ефективното нормализиране на алкално-киселинния баланс в организма. Съдържа соли на алкални метали и бикарбонати, както и цинк (под формата на аминокиселинен хелат Albion ®). Силно намалява киселинността на тялото, причинена от интензивна физическа дейност или начина на хранене.

Интензивната тренировка предизвиква значително производство на отпадни продукти, които имат огромен неблагоприятен ефект върху спортните постижения, възстановяването и здравето на атлета като цяло. Затова трябва да се включват висококачествени продукти, които позволяват поддържането на висока ефективност на аеробните и анаеробните енергийни процеси, като по този начин се развиват в добре функциониращи механизми за предотвратяване на нарушеният киселинно-алкален баланс в организма и да се позволи по-ефективна тренировка и по-бързо възстановяване.

Това е физично и химично състояние на организма, в което съотношението на катиони (Н + йони) и аниони (ОН- йони) в телесните течности и клетки е повече или по-малко постоянно, запазвайки по този начин същото физиологично рН във вътрешността на тялото (7.35- 7.45).По този начин се гарантира безпроблемното приключване на всички метаболитни процеси.Трудно е да се поддържа баланс, по-специално по време на интензивна физическа активност, когато млечна киселина, получена от мускулните клетки става донор на Н + йони. Потенциалът на мускулните клетки е намалена по отношение на синтеза на основни енергийни молекули (ATP), необходими за мускулна контракция.

Осигурете стабилни условия на вътреклетъчната среда и поддържащи механизми за намаляване на рН на организма, особено след интензивна тренировка, както и в резултат на неправилна диета. 

Осигурете най-важните буферни вещества, действащи вътре в клетките, тъканите и сърдечно-съдовата система, които се допълват взаимно в свързването и транспортирането на подкиселяващи метаболитни отпадни елементи. 

Olimp Alkagen е предназначен за всички физически активни хора, които искат да съкратят времето за възстановяване след тренировка и да намалят киселинността, причинена от интензивна физическа дейност или начин на живот.

Olimp Alkagen се препоръчва още и на хора, прекаляващи с киселинни продукти като месо, мляко, сирене, кафе, черен чай, колбаси, сладкиши и алкохол.

Начин на употреба:

Вземете по две капсули два пъти дневно между храненията. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Препоръчва се разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот.

Food supplements

Content                                                           120 Capsules
Serving Size                                                    2 Capsules
Serving per pack                                             60
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 1 Capsule

Sodium bicarbonate                        1500 mg
Potassium bicarbonate                        1500 mg
Calcium salt of orthophosphoric acid 600 mg
Potassium citrate                                 500 mg
Magnesium salt of citric acid                 500 mg
Calcium salts of citric acid                 360 mg
Magnesium oxide                                 120 mg
Potassium                                            775 mg 
Magnesium                                         145 mg 
Calcium                                                 260 mg 
Zinc                                                         1,5 mg 
from amino acid chelate Albion®  
Sodium                                                     405 mg

Other Ingredients:

sodium bicarbonate, potassium bicarbonate, calcium salt of orthophosphoric acid, potassium citrate, magnesium salt of citric acid, calcium salts of citric acid, magnesium oxide, bulking agent – microcrystalline cellulose, anti-caking agent – magnesium stearate, zinc bisglycinate (zinc amino acid chelate Albion®), capsule (gelatin, colour: E 171).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.