Кошница

Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder 500 gr.

Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder 500 gr.
-22 % Разпродаден
Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder 500 gr.
33.00лв.
25.90лв.
без ДДС: 25.90лв.

Опции

✔ Най-напредналият продукт на базата на креатин монохидрат
✔ Без зареждаща фаза
✔ Лесно и пълноценно усвояване от организма
✔ Стимулиране на панкреаса да секретира инсулин (този хормон има анаболен ефект)
✔ Увеличава мускулната сила, мощ и издържливост
✔ Високо фармацевтично качество

Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder - Продуктът предлага чист фармацевтичен клас креатин монохидрат

Изглежда, че в света на спортното суплементиране всичко е казано и направено.Ние достигнахме границите на нашите познания, особено по отношение на употребата и действието на креатин монохидрат, едно от най-изпитаните съединения в това отношение. Но действителността е съвсем различна. Всъщност винаги има място за подобрение и възможност за намиране на новаторско и иновативно съвършенство на ефективност, за която никой не е мислил преди.

Olimp Creatine Mono Power Xplode e най-новата версия на креатин монохидрат за директна консумация. Произведен в най-съвременните лаборатории, отговарящи на фармацевтичните стандарти, разработиха новаторска, безпрецедентна концепция за промяна на ефективността на абсорбцията на креатин - ULTRA DB-6 CONCEPTUAL SYSTEM, която произтича от иновативен подход към оптималните условия за абсорбция на креатин.

Концептуалната система ULTRA DB-6 се основава на:

1) Зареждане на системата DB-6

Съставките на тази система са предназначени да:

Намаляване на отрицателното въздействие на киселинното рН на стомашната киселина върху молекулата на креатина. Алкалните соли на киселини със слаба и средна сила (бикарбонат и натриев цитрат) буферират микросредата на храносмилателния тракт, като по този начин защитават структурата на креатина от превръщане в неактивен креатинин.

Улеснява усвояването на креатина от храносмилателния тракт в кръвния поток (витамин В6), което е свързано с намаляването на времето, през което креатинът трябва да издържи в враждебните условия на храносмилателния тракт.

Улеснява усвояването на креатина от кръвоносната система в мускулните клетки без да е необходимо да се използват популярни "транспортиращи креатина средства". Витамин D, включен в Creatine Mono Power Xplode ™, може да стимулира бета клетките на панкреаса, като по този начин предизвиква синтез на инсулин, който е необходим за започване на абсорбцията на креатин в мускулните клетки.

Поддържа физиологичното киселинно-алкално равновесие на тялото, като осигурява подходящи физични и химични условия в мускулната клетка, оптимални за стабилността на креатин фосфата и синтеза на АТФ, в който участва.

Алкалните соли на бикарбоната и натриевия цитрат, в допълнение към тяхната стабилизираща функция по отношение на креатина. Докато подкисляването на тялото се увеличава по време на физическото усилие, ефективността на елиминирането на киселите метаболити е от решаващо значение за поддържане на интензивността. Колкото по-ниско е рН на мускулните клетки, толкова по-голямо е намаляването на ефективността на енергийния синтез. С Creatine Mono Power Xplode ™ този често срещан проблем е премахнат.

2) Чист CREA-MH

Pure CREA-MH съдържа най-висококачествения ултрамикронизиран креатин монохидрат, произведен със сито 200 меша. Тя е подложена на цялостни изпитвания в най-съвременните лаборатории на Олимп Лабораторис®, като е използвана най-съвременната техника и изследователска методология, което позволява точно определяне на съдържанието на активното вещество и неговата безопасност (химични и микробиологични) ) за потребителя.

Най-високото качество на креатин монохидрат позволява пълното използване на възможностите, предлагани от системата CREA Loading DB-6, и последователно сключване на подхода ULTRA DB-6 CONCEPTUAL SYSTEM, който е уникален в света на креатиновите добавки.

С гордост ви представяме изцяло новото, най-високо качество: Креатин Olimp Creatine Mono Power Xplode!!!

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (3,75 грама =  3/4 супена лъжица) веднъж дневно, разтворена в 50-100мл. вода.  

Не е подходящ за деца и младежи. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна и балансирана диета.

Характеристика

Съдържание:                                           500 грама
Размер на порция:                                   3,75 грама (3/4 плоска супена лъжица)
Порции в опаковка:                           133
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция

Съдържание за 3,75 грама

PURE CREA-MH:                                            
Креатин монохидрат 3400 мг
от които креатин 3000 мг
Система за зареждане CREA D-B6:
Витамин D 3,4 мкг (68% *)
Витамин B6 0,48 мг (34% *)
Натрий (от натриев бикарбонат и натриев цитрат) 14,3 мг

Други съставки:

91% микронизиран креатин монохидрат, лимонена киселина - регулатор на киселинността, аромати, 0,9% натриев бикарбонат; ацесулфам k, сукралоза - подсладители, 0,5% натриев цитрат, силициев диоксид – противослепващи агенти, 0,04% холекалциферол - вит. D, 0,015% пиридоксин хидрохлорид - вит. В6, оцветители: каротини (А), кармини (В), рибофлавини (С), Е150с (D), Е150d (E), E133 (F), патент синьо V (G), индигокармин (H), хлорофили и хлорофилини (I), куркумин (J), антоцианини (К), екстракт от червен пипер (L), бетанин (М), растителен въглерод (N).

(A) - (Z) - В зависимост от аромата на продукта са използваните съставки, вижте символите (A-Z) до датата на минималната трайност (най-добър).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.