Кошница

Nutrex Creatine Drive 300 gr.

Nutrex Creatine Drive 300 gr.
-50 % Разпродаден
Nutrex Creatine Drive 300 gr.
39.90лв.
19.90лв.
без ДДС: 19.90лв.

Опции

0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ Източник на най-чистия микронизиран креатин монохидрат - Creapure®
✔ Увеличава анаболните процеси 
✔ Стимулира регенерацията
✔ Увеличава физическият капацитет
✔ Увеличава мускулната хипертрофия
✔ Без ненужни пълнители, овкуситлеи и консерванти
✔ 60 дози в опаковка

He вcичĸи видoвe ĸpeaтин ca пpoизвeдeни пo eдин и cъщ нaчин. Kpeaтинът Nutrex Creatine Drive e пpoизвeдeн чрез пaтeнтoвaн пpoизвoдcтвeн пpoцec гapaнтиpaщ нaй-бeзoпacния, нaй-чиcтия и нaй-ĸoнцeнтpиpaния ĸpeaтин мoнoxидpaт, ĸoйтo мoжeтe дa нaмepитe. Hayчнo дoĸaзaнo e, чe мaлĸи и ĸoнцeнтpиpaни дoзи ĸpeaтин мoнoxидpaт бъpзo peфлeĸтиpaт въpxy нивaтa нa ĸpъвнaтa плaзмa. Бeз зapeждaщa фaзa и бeз виcoĸи дoзиpoвĸи.

Nutrex Creatine Drive е хранителна добавка, която съдържа най-чистата форма на микронизиран креатин монохидрат - Creapure®, формата, призната в цял свят. Той показва анаболни ефекти, повишава работоспособността, както и има свойства, укрепващи здравето.

Креатинът, по-специално β-метилгуанидооцетна киселина, е органично химично съединение, присъстващо в най-висока концентрация в мускулите при човека. Той се синтезира от организма, а основните се съдържа в храни като, червеното месо и рибите. Поради свойствата си, креатинът е най-добре проучената хранителна добавка в целия свят. Въпреки комплексното му влияние върху организма на човек, той е напълно безопасен.

Мускулен анаболизъм

Креатинът се счита за най-силният легален анабол. Нещо повече, той е и една от най-популярните хранителни добавки. Основният ефект от действието на креатина е директното увеличаване на количествата АТФ в мускулите. Това позволява по-тежки тренировки и по-голяма ефективност. Освен това, креатин хранителна добавка увеличава концентрацията на инсулиноподобния растежен фактор, основния анаболен пептид в системата на тялото, който се стимулира от хормона на растежа в нормални условия.

Креатинът увеличава мускулния анаболизъм също чрез стимулиране на дейността на мускулните сателитни клетки. Това са родителски форми на миоцитите, способни да се разнообразяват в зрели клетъчни форми. Тяхната стимулация повишава регенериращия капацитет на мускула, както и засилва неговата хипертрофия.

Креатинът може също така да увеличи количеството на вътреклетъчната течност в миоцитите, което не само увеличава диаметъра на мускулните влакна, но и засилва синтеза на протеини в тях. Освен това е доказано, че повишената хидратация на клетките намалява протеиновото окисление, което влияе положително върху постигането на положителен азотен баланс (индикатор за степента на тежест на анаболните процеси в системата на тялото).

Здрава сърдечно-съдова система

Последни проучвания показват положително влияние на добавката на креатин върху здравето на сърдечно-съдовата система, особено върху ефективността на сърдечния мускул. Това е свързано с увеличено снабдяване със субстрат за действие на креатин киназа, което подобрява ефективността на функциите на митохондриите. Това води до по-ефективно функциониране на сърцето, който е орган, използващ енергия само от аеробни енергийни процеси. Креатинът може също така да стимулира производството на еритроцити в червения костен мозък.

Невропротективни свойства

Креатинът също така може да защити клетките на нервната система. Повлиява положително върху храненето на мозъка, стимулира неговите функции и забавя апоптозата на клетките на мозъчната кора, както и предотвратява демиелинизацията на невроните. Добавката креатин е свързана с намален риск от болести на Паркинсон и Алцхаймер, а стимулирането на ефективността на митохондриите в нервната система води до увеличаване на пролиферацията и растежа на невроните.

Регулация на кръвната захар

Креатинът може да стимулира инсулиновите рецептори GLUT-4, които са отговорни за транспорта на глюкоза до мускулните клетки. По този начин той увеличава производителността, тъй като подобрява транспорта на енергийния субстрат до мускулите, но също така намалява кръвната захар и повишава инсулиновата чувствителност на клетките, което предотвратява развитието на диабет тип 2 и гликирането на протеини в кръвоносните съдове, което е основното рисков фактор за атеросклероза.

Nutrex Creatine Drive е хранителна добавка, която влияе многокомпоненто върху работоспособността на чоешкия организъм. Това не само увеличава мускулната хипертрофия, но и повишава физическия капацитет, което води до по-голяма ефективност на тренировките. Креатинът поддържа също функционирането на нервната и сърдечно-съдовата система, което е от решаващо значение за спортните резултати. За да обобщим всичко, продуктът, необходима хранителна добавка на всеки спортист.

Начин на употреба:

Смесете 1 доза (5 грама ) със 100-150мл. вода или плодов сок и консумирайте веднга след приготвяне. 

В тренировъчен ден приемайте 1 доза непосредствено след тренировка.

В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин преди закуска.


Food Supplements

Content:                          300 gr.
Serving size                    5 gr. 
Serving per pack             60
Recommended daily use 1 serving

Nutrition Facts for 5 grams

Creapure® 100% Creatine Monohydrate 5000 mg

Other ingredients:

None.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.