Кошница

Ostrovit Vitamin & Mineral Fortе 90 tabs.

Ostrovit Vitamin & Mineral Fortе 90 tabs.
-31 % Разпродаден
✔ Формула, съдържаща комплексни витамини и минерали
✔ Укрепва имунната система
✔ Подпомага метаболизма
✔ Ускорява възстановяването
✔ Подкрепя мускулната работа
✔ Поддържа психическо и физическо здраве

Ostrovit Vitamin & Mineral Fortе - Ккомплекс от жизненоважни витамини и минерали, който са важни за благосъстоянието и здравето на организма


Характерно за витамините е, че влизат в състава на всички ензими и биологични процеси в човешкото тяло. Могат да се набавят чрез храната, но количетсвата които евентуално преимате, биха била малко и затова е добре да се приемат допълнително, като хранителна добавка. Нуждата от витамини при активни спортисти се увеличава 3-4 пъти, за разлика от нуждата при неспортисти.

Витамин С е стимулира имунната система и е силен антиоксидант. Освен това, той подпомага и по-ефективното натрупване на гликоген  в мускулната тъкан след тренировка. Той участва и в образуването на костите, зъбите и тъканите. Подобрява устойчивостта към инфекции, помага при високо кръвно налягане и атеросклероза. Характерно за витамин С е,че не може да се образува в човешкото тяло и затова е необходимо да бъде внасян чрез храната или като хранителна добавка.

Витамин E подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, стимулира изграждането на чиста мускулна маса и намалява риска от увреждане на мускулната тъкан.
Витамин Б комплекс е композиция от витамините от група Б (8 различни витамина).Имат комплексно въздействие върху всички физиологични процеси в човешкото тяло. Витамин Б1 (тиамин) ускоравя усвояването на въглехидратите и стимулира мускулната активност. Подпомага и дейността на нервната система.Други витамини от комплекса – рибофлавин, ниацин, пантотенова киселина, пиридоксин, биотин, фолиева киселина, кобаламин или цианокобаламин.
За витамин K е характерно, че участва в процеса на кръвосъсирване, повишава плътността на костите и зъбите.

Ostrovit Vitamin & Mineral Fortе съдържа и комплекст от жизнено важни минерали.
Магнезият  подпомага нормалното функциониране на нервната система.
Калцият допринася за продукцията на енергия и подпомага изграждането на костната система. Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата  и нервната система и стимулира метаболизма.

Калият подпомага мускулните функции, нормалното функциониране на нервната система и кръвното налягане.

Минералният комплекс Ostrovit Vitamin & Mineral Fortе е обогатен с хром и селен, които подобряват растежа на чиста мускулна маса, съдействат при транспортирането на протеините и нормализират високото кръвно налягане.

Начин на употреба:


Приемайте 2 таблетки веднъж дневно по време на хранене.


Food supplements
Content 90 tabs
Serving Size 2 tabs
Serving per pack 45
Recommended daily use 1 serving
Nutrition Facts For 1 serving (2 Tablets)
Potassium 300mg (15%)
Magnesium 180mg (48%)
Biotin 150mcg (300% *)
Calcium 120mg (15% *)
Vitamin C 80mg (100% *)
Niacin 32mg (200% *)
Vitamin E 30mg (250%)
Thiamine 15mg (1384% *)
Riboflavin 15mg (1071%)
Zinc 15mg (150% *)
Iron 14mg (100% *)
Pantothenic acid 12mg (200%)
Vitamin B6 2mg (143% *)
Manganese 2mg (100% *)
Copper 1mg (100%)
Vitamin A 1000mcg (125% *)
Folic acid 400mcg (200% *)
Selenium 200mcg (364% *)
Chrome 150mcg (375% *)
Vitamin D 30mcg (600%)
Vitamin B2 10g (400% *)
* RWS - Reference value of consumption
Other Ingredients in Ostrovit Vit & Min Forte:
Filler - microcrystalline cellulose; dipotassium phosphate - potassium, magnesium carbonate - magnesium, D-biotin - biotin, calcium carbonate - calcium, filler - starch; niacin, DL-alpha-tocopheryl acetate (50% alpha-tocopheryl) - vitamin E, thiamine-thiamine tartarate - vitamin B2, zinc oxide - zinc oxide, iron (II) fumarate - iron, D-pantothenate calcium - pantothenic acid, anti-caking agents: silicon dioxide, magnesium salts of fatty acids; copper hydrochloride, vitamin B6, manganese sulphate, copper sulfate (II) - Copper, retinyl acetate - vitamin A, pteroylmonoglutamic acid - folic acid, sodium selenate (1% Se) - selenium, chromium (III) chloride 1% Cr) - chromium, cholecalciferol - vitamin D

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0875313100.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.