Кошница

OstroVit Vitamin B Complex 90 tabs.

OstroVit Vitamin B Complex 90 tabs.
-12 % Разпродаден
OstroVit Vitamin B Complex 90 tabs.
16.90лв.
14.90лв.
без ДДС: 14.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Пълен набор витамини от В група
✔ Подпомага дейността и функциите на сърдечната, нервната и имунната системи
✔ Подпомага усвояването на хранителните вещества
✔ Подобрява настроението
✔ Подобрява мисловната дейност и концентрацията
✔ Добро психическо здраве
✔ Важна роля за метаболизма
OstroVit Vitamin B Complex е комплексна хранителна добавка, която съдържа всички витамини от В групата, обогатени с витамин С и Е.Таблетките са под разтворима, лесна и удобна форма за приемане по всяко време на деня.

Витамините от В групата не се синтезират от организма, затова е препоръчително да се набавят под формата на хранителна добавка или чрез храната. По време на физическо натоварване, човешкия организъм се нуждае от по-голямо количество витамини и минерали. 

OstroVit Vitamin B Complex е идеална хранителна добавка за активно спортуащи, защото витамините от В група влизат в състава на почти всички ензими и подпомагат обмяната на веществата и усвояването на протеините, въгхелидратите и мазнините. 

OstroVit Vitamin B Complex подпомага правилното функциониране на нервната система, подорява настроението и мисловната дейност, както и поддържане на добро психическо здраве.

Витамин В1 (тиамин) подпомага работата на сърдечно-съдовата система, а също така оказва и благоприятно влияние върху правилното развитие на костите.

Витамин В2 (рибофлавин) е от съществено значение за правилното функциониране на имунната система. Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите, укрепва зрението, кактто и помага при лечение на анемия и заболявания на устата и устната кухина.

Витамин В3 (ниацин) участва в синтеза на половите хормони (естроген, прогестерон, тестостерон и кортизол), както и на тироксин, инсулин и образуването на нови червени кръвни клетки (еритроцити). Освен това намалява нивата на холестерол в кръвта и предотвратява стомашно-чревни нарушения.

Витамин В5 (пантотенова киселина) участва в метаболизирането и усвояването на хранителните вещества. Подпомага и увеличава производството на жлъчни, червени кръвни клетки. Освен това подпомага и имунната система.

Витамин В6 играе важна роля в метаболизирането на аминокиселините, улеснява абсорбацията на мастноразтворимите витамини и участва в процена на гликолизата.  Подпомага производството на хемоглобин и нормализиракръвното налягане. Освен това успешно противодейства на мускулните крампи и успокоява схващанията и изтръпванията на крайниците.

Витамин В7 участва в нормалния процес и развитие на организма. Подобрява състоянието на кожата и косата, може да предотврати плешивост.

Витамин В9 (фолиева киселина) участва в процесите на клетъчното делене и влиза в стуруктурата на ДНК. Може да предотврати вродени и неврологични проблеми. Освен това подпомага дейността на кръвоностната система, като предотвратява анемия. Участва в производството на невротрансмитери, които отговарят за настроението, съня и апетита.

Витамин В12 (кобалмин) участва в процеса еретропоеза (образуване на нови червени кръвни клетки в костния мозък. Освен това участва в метаболизирането на хранителните вещества – протеини, въглехидрати и мазнини. Повишава апетита и може да се използва като средство за качване на килограми при слаби хора и хора след прекарани тежки заболявания.

Начин на употреба: 
Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно, за предпочитане преди основно хранене. Оставете таблетката под езика до пълното и разграждане.

Food supplements
Content                                                           90 tabs.
Serving Size                                                    1 tab
Serving per pack                                             90
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 1 Tablets:

Vitamin C 80 mg
Niacin (Vitamin B3) 16 mg
VitaminE 12 mg
Pantothenic acid (Vitamin B5) 6 mg
Vitamin B6 1.4 mg
Riboflavin (Vitamin B2) 1.4 mg
Thiamin (Vitamin B1) 1.1 mg
Folic acid (Vitamin B9) 200 mcg
Biotin (Vitamin B7) 50 mcg
Vitamin B12 25 mcg

Ingredients:
Fillers: calcium phosphate, microcrystalline cellulose; L-ascorbic acid (vitamin C), anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide; nicotinamide (vitamin B3), D-alpha-tocopherol (vitamin E), calcium D-pantothenate (vitamin B5), pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), thiamine mononitrate (vitamin B1), pteroylmonoglutamic acid ( vitamin B9), D-biotin (vitamin B7), cyanocobalamin (vitamin B12).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.