Кошница

Gym Beam Vitamin B Complex 120 tabs.

Gym Beam Vitamin B Complex 120 tabs.
-41 %
Gym Beam Vitamin B Complex 120 tabs.
  • Marka: Gym Beam
  • Срок на годност: 16.09.2022
16.90лв.
9.90лв.
без ДДС: 9.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Всички витамиини от група 
✔ Подпомага усвояването на протеините, въглехидратите и мазнините
✔ Подпомага сърдечно-съдовата, нервната и имунната системи
✔ Регулира кръвната захар
✔ 120 дози в опаковка
Vitamin B Complex е витаминен комплекс, съдържащ 7 витамина от група В, които изпълняват много важни функции в човешкото тяло и следователно трябва да бъдат част от една балансирана диета.


Витамините от група В подобряват паметта и концентрацията, стимулират производството на червени кръвни клетки и подпомагат психичното здраве, както и здравето на ноктите, косата и кожата. Те спомагат за намаляване на умората и изтощението, за правилното функциониране на метаболизма на желязото и функцията на имунната система.

Формулата на Gym Beam Vitamin B Complex е предпочитана от спортистите, т.к. активните съставки участват в почти всички процеси на обмяна на веществата - протеинова, въглехидратна, мастна и др. Тези процеси са от съществено значение за развитието на мускулите. Благодарение на свойствата си да подпомагат правилното усвояване на хранителни вещества.

Витамин В1

Също така наречен тиамин, той е мощен антиоксидант, важен за правилното функциониране на сърцето. Подобрява паметта, мисловната дейност  и концентрацията. Поддържа активността на нервната система, храносмилането и подобрява качеството на съня.

Витамин В2

Витамин В2, известен също като рибофлавин и се счита за витамин за растежа. Той влияе върху метаболизма на енергията и желязото, допринася за поддържането на доброто зрение, стимулира производството на тиреоиден хормон. Увеличава производителността, подпомага здравето на кожата, косата и ноктите. Също така помага и при лечението на орални лигавични проблеми.

Витамин В3

Витамин В3, наричан още ниацин или никотинова киселина, е най-стабилната група от витамин В. Той насърчава растежа и метаболизма, намалява холестерола и кръвното налягане. Употреба също е в козметичната индустрия, тъй като подпомага кожата и помага при лечение на акне.

Витамин В5

Също така се нарича пантотенова киселина, помага за правилното функциониране на ензими в тялото и за производството на енергия. Витамин В5 спомага за подобряване на качеството на кожата и помага за борба с акнето, точно като витамин В3.

Витамин В6

Също известен като пиридоксин, той помага за предпазването на клетките от генетична мутация и допринася за метаболизирането на аминокиселините. Витамин В6 стимулира производството на червени кръвни клетки, жлъчни киселини, нуклеинови киселини и антитела. Укрепва имунната система, потиска мускулните крампи, стимулира изграждането на мускулите клетки и тяхната регенерация.  Той също така действа като превенция на бъбречни и ревматичните заболявания.

Витамин В9

Витамин B9 подпомага психичното здраве.Той действа като превенция на инфаркт и инсулт. Подпомага производството на серотонин и норадреналин и действа като превенция на рак на дебелото черво, ректума, белите дробове, както и преди инфаркт. Витамин B9 също така влияе върху по-доброто качество на кожата и косата.

Витамин В12

Витамин В12 също така известен като цианокобаламин и е от изключително значение за образуването на червените кръвни клетки. Също така подобрява паметта и концентрацията, насърчава храносмилането, действа като превенция на болестта на Алцхаймер и мултиплексната склероза. Помага за борба с депресията.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (1 таблетка) веднъж дневно по време на хранене.

Food supplements

Content                                                           120 Tablets
Serving Size                                                    1 Tablet
Serving per pack                                             120
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition facts 1 tablets

Vitamin B1 (as thiamine) 1.33 mg
Vitamin B2 (as robiflavin) 1.4 mg
Vitamin B3 (as niacin) 16 mg
Vitamin B5 (as pantothenic acid) 6.56 mg
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 1.71 mg
Vitamin B9 (as folic acid) 0.2 mg
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 2.5 mcg

Ingredients:

Filler (microcrystalline cellulose), vitamin B premix, anticaking agent (calcium phosphate, magnesium stearate).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.