Кошница

Allnutrition Amino Complex 400 tabs.

Allnutrition Amino Complex 400 tabs.
-21 % Разпродаден
Allnutrition Amino Complex 400 tabs.
41.90лв.
32.90лв.
без ДДС: 32.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Пълен спектър незаменими и заменими аминокиселини
✔ Антикатаболни свойства предотвратяващи мускулния разпад
✔ Осигурява оптимална среда за мускулен растеж
✔ Поддържа положителен азотен баланс
✔ Подпомага бързото възстановяване
✔ Идеално се вписва към всеки хранителен режим
Allnutrition Amino Complex представлява висококачествена комплексна амино матрица на таблетки, съдържаща пълен спектър изграждащи мускулите заменими и незаменими аминокиселини.  Продуктът притежава отличен амино профил, а богатите му дози са в състояние да заредят тялото ви с всички най-важни вещества, които са от съществено значение по време на физическо натоварване. 


Allnutrition Amino Complex има много висока концентрация на на BCAA (верижно-разклонени аминокиселини). Високото съдържание на BCAA’s е важно за всички спортисти, защото те са неразделна част от мускулния метаболизъм и са първите аминокиселини, изразходвани в състояние на мускулен катаболизъм.

Тази аминоматрица е предназначена специално за хора, които се занимават активно със спорт или са подложени редовно на тежки физически натоварвания, изчерпващи енергийните запаси и резервите от аминокиселини в мускулите. Приемът им има антикатаболен ефект, ускорява възстановяването на запасите от гликоген в мускулните влакна, предотвратява натрупването на отпадъчен амоняк и поддържа оптималните нива на метаболизъм в клетките, създавайки перфектните условия за мускулен растеж.

Освен това Allnutrition Amino Complex подпомага възстановителните процеси, като елиминира умората и нормализира мозъчната функция. 
Много често ежедневният хранителен режим не може да осигури пълния набор от аминокиселини в необходимите количества, затова този продукт се явява идеално допълнение към хранителният режим на всеки човек, изложен на повишен физически стрес или водещ забързан и активен начин на живот.

Начин на употреба: 
Вземете 1 доза (3 табЛетки) 1-3 пъти дневно. За най-добри резултати приемайте сутрин след сън, преди и след тренировка или между някои от основните хранения.

Food Supplements
Content                           400 Tablets
Serving size                    3 Tablets
Servings per pack           133+
Recommended daily use 1 serving

Nutrition Facts for 3 tablets

Glycine 372 mg
L-proline 228 mg
L-glutamic acid 226 mg
Hydroxyproline 206 mg
L-alanine 182 mg
L-Arginine 154 mg
L-Aspartic Acid 122 mg
L-leucine 78 mg
L-lysine 76 mg
L-serine 68 mg
L-valine 62 mg
L-phenylalanine 48 mg
L-threonine 42 mg
L-isoleucine 36 mg
L-methionine 20 mg
Histidine 20 mg
L-tyrosine 18 mg
L-tryptophan 8 mg
Cystine 2 mg

Other ingredients:
whey protein concentrate (WPC 80%) [from milk], bulking agent: microcrystalline cellulose, binder: calcium phosphate, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.