Кошница

Allnutrition LivSupport 60 caps.

Allnutrition LivSupport 60 caps.
-19 %
Allnutrition LivSupport 60 caps.
  • Marka: Allnutrition
  • Срок на годност: 31.12.2021
15.90лв.
12.90лв.
без ДДС: 12.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Благоприятен ефект върху чернодробната функция
✔ Подпомага храносмилателната система
✔ Подпомага отделянето на жлъчни сокове
✔ Допринася за подобрено усвояване на хранителните вещества
✔ 30 дневна здравословна профилактика

Allnutrition LivSupport е хранителна добавка, подпомагаща пpaвилнoтo фyнĸциoниpaнe нa чepния дpoб и xpaнocмилaтeлнaтa cиcтeмa.

LivSupport съдържа правилно подбрана комбинация от вещества, а именно соеви фосфолипиди, холин, L-орнитин L-аспартат, витамин В6 и рибофлавин. Всички компоненти на формулата са предварително тествани и са предназначени не само за „почистване” не черния дроб, но и за подпомагане метаболизма на протеините, въглехидратите и мазнините.

За какво ни служи чepния дpoб?

Чepният дpoб - нapичaн още вътpeшнaтa лaбopaтopия нa чoвeшĸoтo тялo e eдин oт нaй-вaжнитe opгaни, ocигypявaщ пpaвилнo фyнĸциoниpaнe нa нашето тяло. Прекомерния прием на мазнини, нecмилaeми xpaни, дpacтичнитe диeти зa oтcлaбвaнe, лeĸapcтвaтa, алкохола, ĸoфeина или дpyги cтимyлaнти пpeдcтaвлявaт фaĸтopи, нaтoвapвaщи черния дроб. 

Механизъм и действие на фосфолипидите върху черния дроб.

Черният дроб при човека е съставен от около 300 милиарда хепатоцити, като множество биологични реакции се осъществяват посредством тях. В черния дроб фосфолипидите се съдържат основно в клетъчните мембрани на хепатоцитите. Могат да настъпят сериозни нарушения поради токсични, възпалителни, алергични, метаболитни или имунологични процеси, причинени от вируси, органични разтворители, алкохол, медикаменти и др. В резултат на това се стига до чернодробно клетъчно увреждане. Тези увреждания довеждат и до понижени нива на фосфолипидите, а от там до потискане на чернодробната функция.

Фосфолипидите могат да се доставят в организма под формата на хранителни добавкиСоевите фосфолипиди са естери на холинофосфорната киселина и ненаситените мастни киселини (линолова, линоленова, олеинова). 

Холинът допринася за поддържането на нормалния метаболизъм на хомоцистеина и спомага за правилното функциониране на черния дроб. Също така допринася за поддържането на нормален метаболизъм на мазнините.

Рибофалвина (Витамин В2) допринася за поддържането на нормален енергиен метаболизъм и спомага за поддържане на нормалното състояние на червените кръвни клетки. Рибофлавинът играе важна роля в защитата на клетките от оксидативен стрес, като по този начин спомага за намаляване на умората.

В човешкия организъм Витамин В6 влиза в състава на множество ензими, участващи в белтъчната и други видове обмяна, в синтезирането на биологично активни вещества.

Освен това е необходим за нормалното развитие и функциониране на нервната система и черния дроб, за формирането на еритроцитите и клетките на имунната система. Необходим е за поддържане на мускулния тонус на стомашно-чревния тракт, за нормалното функциониране на кожата и очите.

Haчин нa употреба:


Приемайте 2 капсули веднъж дневно по време на хранене.

Продуктът е предназначен за физически активни хора над 18-годишна възраст. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Съдържа растителни стероли.

Food supplements

Content                                                           60 Capsules
Serving Size                                                   2 Capsules
Serving per pack                                            30
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts for 2 Capsules

Soybean phospholipids     600 mg
Choline                              84 mg
L-ornithine L-aspartate      20 mg
L- including: L-ornithine       10 mg
Vitamin B6                         2.8 mg 200%
Vitamin B2                         2.8 mg 200%

Ingredients:
soya phospholipids, capsule shell (gelatin, dyes: red iron oxide, titanium dioxide), choline dihydrogentrate, bulking agent: microcrystalline cellulose, anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, L-ornithine L-asparagin, vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) , riboflavin.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.