Кошница

Allnutrition Collagen Pro 400 gr.

Allnutrition Collagen Pro 400 gr.
-26 % Разпродаден
Allnutrition Collagen Pro 400 gr.
38.90лв.
28.90лв.
без ДДС: 28.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ 17 активни съставки
✔ Здраве за опорно-двигателния апарат
✔ Отлично профилактично средство
✔ Подпомага възстановяването след травми и тежки тренировки
✔ Здраве за нокти, коса и кожа
✔ Най-високо качество суровини

Allnutrition Collagen Pro - Отлично средство за здрав опорно-двигателен апарат със 17 активни съставки

Allnutrition Collagen Pro е хранителна добавка, съдържаща хидролизиран колаген, екстракт от босвелия, хиалуронова киселина, хондроитин сулфат, глюкозамин сулфат, MSM, L-метионин, екстракт от джинджифил куркума, екстракт от канела, лют черен пипер, витамини и минерали.

Болка в ставите? Проблеми с правилната регенерация? Чести наранявания? 

Независимо дали се борите с тези проблеми или предпочитате да се предпазите предварително - този продукт е създаден специално за хора, които ценят високо здравето си. Искахме да получим цялостен продукт, състоящ се от най-висококачествени съставки, който благодарение на патентованата си формула ще работи бързо и ефективно, предоставяйки решения на всички проблеми и подходяща профилактика! COLLAGEN PRO също е продукт, който е идеален за жени, които искат да постигнат ефекта на силна и блестяща коса, твърди и здрави нокти, както и гладка и еластична кожа.

Какво съдържа Allnutrition Collagen Pro?

Хидролизиран колаген

Хидролизиран колаген е най-добрата форма на колаген. Колагенът е изключително важна съставка в организма. Той представлява близо 30% от общото съдържание на протеини. Това е елемент, който свързва клетките помежду си, така че е изключително важен за правилната структура на зъбите, костите и кожата. Освен това помага да се поддържа подходящата еластичност, ниво на хидратация и напрежение на кожата, а заедно с биотин оказва положително влияние върху правилното състояние на косата.

MSM 

Има изключителни профилактични и терапевтични свойства. Благодарение на антиоксидантните си свойства, той предпазва увредените хрущяли от свободните радикали, като същевременно намалява болката. Също така подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Сярата в MSM участва в синтеза на основните аминокиселини l-метионин и l-цистеин.

Глюкозамин сулфат

Редовно консумираният глюкозамин сулфат е в състояние да ускори регенерацията на хрущяла и костната тъкан, обтегнати от прекомерно натоварване на отделните елементи на ставата. Допълнителна полза в случай на нараняване може да бъде значително намаляване на болката и други неразположения, които затрудняват функционирането в ежедневието. Освен това косвено предотвратява повишената загуба на калций от костите. Поради своята хидрофилна природа, глюкозаминът абсорбира водата, задържа я в хрущялната тъкан и допълнително я подхранва, като по този начин й осигурява желаната устойчивост на механична деформация.

Екстракт от джинджифил

Има антиоксидантен ефект и перфектно поддържа имунната система.

Хиалуронова киселина

Съединение, което се среща естествено в организма. В човешката кожа той е компонент на междуклетъчната матрица на дермата и е основният компонент на синовиалната течност. Той е важен компонент на синовиалната течност, където служи като смазка.

Куркума

Има антиоксидантен ефект, неутрализира свободните радикали, защитава генетичния материал и забавя процеса на стареене. Куркумата също е противовъзпалителна и има благоприятен ефект върху метаболизма на холестерола. Помага за поддържане на здрави стави и подпомага тяхната гъвкавост.

Витамин D

Наречен още слънчев витамин, помага за правилното усвояване на калций и фосфор, поддържа здрави кости и зъби и има положителен ефект върху правилното функциониране на мускулите и имунната система.

Магнезий

Допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и здрави кости. Освен това помага за правилното формиране на съединителните тъкани и предпазва клетките от оксидативен стрес.

Калций

Допринася за правилното съсирване на кръвта и поддържането на правилния енергиен метаболизъм. Освен това помага за правилното функциониране на мускулите, поддържане на правилното предаване на нервите и правилното функциониране на храносмилателните ензими. Освен това той участва в процеса на делене и специализация на клетките. Калцият е необходим и за поддържане на здрави кости и зъби.

Витамин С

Счита се за един от най-важните витамини. Сред многобройните му постижения трябва да се отбележи, че той спомага за поддържането на правилното функциониране на имунната система по време и след интензивни упражнения, както и за правилното производство на колаген, за да се осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, зъбите и на кожата.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза дневно (15 гр. = 2,5 мерителни лъжички), разтворена в 100-150мл вода или плодов сок.

Food supplements

Content                                                           400 Grams
Serving Size                                                   15 Grams
Serving per pack                                            26
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition Facts For 15 Grams:

Hydrolysed collagen 7 g
Methylsulfonylmethane (MSM) 1 g
L-cysteine 1 g
Glucosamine Sulphate KCl 700 mg
- including glucosamine 420 mg
Chondroitin sulfate 700 mg
- including chondroitin