Кошница

7 Nutrition MSM 200 caps.

7 Nutrition MSM 200 caps.
-19 %
7 Nutrition MSM 200 caps.
  • Marka: 7 Nutrition
  • Срок на годност: 30.04.2022
27.00лв.
21.90лв.
без ДДС: 21.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Подпомага функционирането на нервната система
✔ Осигурява добро състояние на кожата, лигавиците и косата
✔ Осигурява бързо възстановяване след нараняване
✔ Предпазва черния дроб от химически и биологични увреждания
✔ Предотвратява синдрома на хроничната умора

7 Nutrition MSM - метилсулфонилметан - третата клюяова съставка от съединенията, освен глюкозамин и хондроитин, играе важна роля в синтеза на ставните хрущяли и по този начин влияе положително на неговата структура, регенерация и функциониране. Продуктът подобрява подвижността и гъвкавостта на ставите

Какво е метилсулфонилметан?

MSM (метилсулфонилметан) е известен също като метан метилсулфат, диметилсулфон и е органично сярно съединение и компонент на естествената тъкан. Той присъства в малки количества в много храни и напитки.

MSM играе важна роля в синтеза на аминокиселини, ензими, имуноглобулини (антитела) и глутатион - много силен вътреклетъчен антиоксидант, който защитава клетките от разрушителното въздействие на свободните радикали. Подпомага изграждането на сухожилия, връзки и мускули. Участва в синтеза на колаген и кератин - съставки, необходими за изграждане на здрава, хубава кожа, здрава коса и нокти. Стимулира производството на антитела, което помага на имунната система. Действа противоревматично и противовъзпалително.

MSM има противовъзпалителни свойства. Проучванията показват, че намалява подуването и успокоява болните стави. Участва във формирането на структура от колагенови влакна. Благодарение на антиоксидантните си свойства, той предпазва увредените хрущяли от свободните радикали, като същевременно намалява болката. Сярата в MSM участва в синтеза на основните аминокиселини l-метионин и l-цистеин.

Начин на употреба: 

Приемайте 2 капсули веднъж дневно с вода.

Food Supplements

Content                             200 Capsules
Serving size                      2 Capsules
Servings per pack            100
Recommended daily use 1 serving

Nutrition Facts For 2 Capsules 

MSM 1500 mg

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269