Кошница

Bio Age Pharmacy Deca-Drolon 200 150 caps.

Bio Age Pharmacy Deca-Drolon 200 150 caps.
Разпродаден
0896 801 269 Поръчай по телефон
  • ·        Значително увеличава нивата на тестостерон
  • ·        Засилва анаболните процеси
  • ·        Стимулира мускулния растеж
  • ·        Подобрява фокуса и концентрацията по време на тренировка
  • ·        Довежда до мускулно напомпване
  • ·        Спомага транспорта на хранителни вещества към мускула


Bio Age Pharmacy Deca-Drolon 200 е ултра-анаболна формула и е предназначена за тези, които искат да увеличат мускулната си маса. Съдържа комплекс от мощни вещества с научно доказана ефективност. Съставът се основава на новаторската формула на ESMA, съставена от анаболни, ергогенни и антикатаболни вещества, които по време на тренировка водят до значително увеличаване на здравината и издръжливостта, а след тренировка занчително подобряват възстановителните процеси. Употребата на препарата в рамките на няколко седмици гарантира динамично и трайно увеличаване на чистата мускулна тъкан.

Във формулата ESMA се крият съставки, като кофеин, бета аланин, креатин, таурин, екстракт от Tribulus terrestris и smilax officinalis.


-Кофеин: стимулира централната нервна система, подобрява концентрацията и забавя появата на умора. А забавената умора е по-дълга и по-ефективна тренировка. Освен това стимулира вегетативните центрове, като по този начин позволява да се постигнат много по-добри резултати по време на тренировка. Освен това кофеинът притежава силни термогенни свойства, при което подпомага процесите на изгаряне на мазнините.

-Креатин монохидрат: това е най-често използваното вещество в спортната практика, което  увеличава мускулната сила, здравина и подпомага качването на мускулна маса. Неговата роля се свежда до производството и предаването на аденозин трифосфат (АТФ), т.нар. основната молекула, отговорна за производството на енергия. При правилно допълване креатинът влияе положително върху азотния баланс на организма, което предизвиква поредица от реакции, които причиняват, че мускулните клетки абсорбират повече вода (1g креатин свързва около 50g вода). Повишеният обем на клетката води до промени в вътреклетъчното напрежение, които тялото възприема като анаболен сигнал, като по този начин стимулира мускулите да растат. Креатин косвено влияе и върху ускоряването на регенерацията на организма чрез подобряване на азотния баланс и забавяне на намаляването на протеините (анти