Кошница

Bio Age Pharmacy Deca-Drolon 200 150 caps.

  • ·        Значително увеличава нивата на тестостерон
  • ·        Засилва анаболните процеси
  • ·        Стимулира мускулния растеж
  • ·        Подобрява фокуса и концентрацията по време на тренировка
  • ·        Довежда до мускулно напомпване
  • ·        Спомага транспорта на хранителни вещества към мускула


Bio Age Pharmacy Deca-Drolon 200 е ултра-анаболна формула и е предназначена за тези, които искат да увеличат мускулната си маса. Съдържа комплекс от мощни вещества с научно доказана ефективност. Съставът се основава на новаторската формула на ESMA, съставена от анаболни, ергогенни и антикатаболни вещества, които по време на тренировка водят до значително увеличаване на здравината и издръжливостта, а след тренировка занчително подобряват възстановителните процеси. Употребата на препарата в рамките на няколко седмици гарантира динамично и трайно увеличаване на чистата мускулна тъкан.

Във формулата ESMA се крият съставки, като кофеин, бета аланин, креатин, таурин, екстракт от Tribulus terrestris и smilax officinalis.


-Кофеин: стимулира централната нервна система, подобрява концентрацията и забавя появата на умора. А забавената умора е по-дълга и по-ефективна тренировка. Освен това стимулира вегетативните центрове, като по този начин позволява да се постигнат много по-добри резултати по време на тренировка. Освен това кофеинът притежава силни термогенни свойства, при което подпомага процесите на изгаряне на мазнините.

-Креатин монохидрат: това е най-често използваното вещество в спортната практика, което  увеличава мускулната сила, здравина и подпомага качването на мускулна маса. Неговата роля се свежда до производството и предаването на аденозин трифосфат (АТФ), т.нар. основната молекула, отговорна за производството на енергия. При правилно допълване креатинът влияе положително върху азотния баланс на организма, което предизвиква поредица от реакции, които причиняват, че мускулните клетки абсорбират повече вода (1g креатин свързва около 50g вода). Повишеният обем на клетката води до промени в вътреклетъчното напрежение, които тялото възприема като анаболен сигнал, като по този начин стимулира мускулите да растат. Креатин косвено влияе и върху ускоряването на регенерацията на организма чрез подобряване на азотния баланс и забавяне на намаляването на протеините (антикатаболен ефект).

-Бета аланин: Бета аланинът е ествествена аминокиселина, която се среща в тялото ни и се използва за синтез на дипептида карнозин, който е съединение на бета аланина и L-хистидин. Карнозинът е с най-висока концентрация в скелетните мускули и особено в най-силните бързо съкращаващи се мускулни влакна Тип ІІ (бели). Увеличава физическата сила и издържливост, нормализира pH в мускулната тъкан, намалява появата на мускулни крампи и симптомите на мускулна треска. Също така намалява симптомите на мускулната треска като блокира отделянето на млечна киселина. Неговото натрупване в мускулите води до по-бързото развитие на мускулна маса.

- Tribulus Terrestris (Бабини Зъби): стимулира синтеза на тестостерон и то по напълно естествен начин. Благодарение на този продукт, ще изградите повече мускули и възстановяването след тренировка ще става бързо и лесно. Повишените нива на тестостерон, водят до повишаване на силата и издръжливостта. Също така се ускоряват и възстановителните процеси в организма. Освен това Tribulus Terrestris е мощен адаптоген, помагащ на тялото да преодолее бързо както физическия, така и с умствения стрес. Трибулус Терестрис увеличава енергопродукцията и дори облекчава различни депресивни състояния. Понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта и регулира нивото на кръвната захар. Това превръща трибулус в отлична средство, за предпазване от диабет и сърдечно съдови болести.

- Smilax officinalis (екстракт Сарсапарила): този анаболен екстракт съдържа редица стероидни сапонини, включително sarsaponin, smilasaponin, sarsaparillozyd, ситостерол гликозид и stigmasterol, pollinastanol, ситостерол, smilagenin, parillin и sarsapognin. Този впечатляващ списък от сапонини води до високи нива на мъжки андрогенни хормони, които имитират тестостерона на 17β-хидрокси-4-андростен-3-он и дехидроепиандростеронон 1-кетостероид, продуциран в зоната на ретината на надбъбречната кора. Благодарение на имитацията на дехидроепиандростерон веществото има ефект на увеличаване на задържането на азот в организма и засилване на процесите на синтез на протеини. Включеният бета-ситостерол, считан за най-добрият фитостерол от надземните части на растенията, усилва пролиферацията на Т-лимфоцитите, повишава секрецията на IL-2 и гама интерферон и укрепва активността на NK клетките, което повишава ефективността на имунния отговор. Смилакс съдържа и богат набор от витамини, включително А, С, D, B и полизахариди и аминокиселини, както и елементи, считани за важни за развитието на мускулната маса и ефективност, включително цинк, желязо, манган, натрий, силиций, мед, йод и сяра.