Кошница

Megabol Biosterol 36 caps.

Megabol Biosterol 36 caps.
-48 % Разпродаден
Megabol Biosterol 36 caps.
22.00лв.
11.50лв.
без ДДС: 11.50лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


Megabol Biosterol е последното поколение тестостеронови стимуланти, съдържаща стероидни сапонини и има високи анаболни свойства. Продуктът е разработен от полски учени и е базиран на билки, които растат на територията на Полша. Предимството на продукта е неговата доказана ефективност. Употребата на Biosterol води до увеличаване на количеството синтезиран тестостерон в тялото до 4 мг на ден.


Megabol Biosterol е продукт с високо съдържание на стероидни сапонини, създаден с една основна цел – да подпомага производството на тестостерон, при спортисти на диета. С изборът на съединения, включващи производни на спиростан, се цели да се увеличи производството на тестостерон в организма и стимулация на умствената дейност. Сапонините са съединения на растителна основа, състоящи се от две части – агликон – сапогенини и гликон – захариди. Сапонинът променя структурата на клетъчните мембрани и с това техния епителиум. Сапонините имат свойството да се свързват с холестерола и да образуват относително стабилни съединения, които са фармакологично активни.
Стероидните сапонини са производни на фуростан спиростан. Разклонената верига се състои от два пръстена със съответно 5 и 6 съставни елемента. Двата пръстена представляват свързан спиро карбон C-22. Стероидните сапонини, които са п