Кошница

Trec Nutrition ZMA Original 120 caps.

Trec Nutrition ZMA Original 120 caps.
-32 % Наличен
Trec Nutrition ZMA Original 120 caps.
44.00лв.
29.90лв.
без ДДС: 29.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Повишава общия и свободния тестостерон в тялото
✔ Анаболна минерална формула
✔ Подпомага спокойния сън с по-високо качество
✔ Увеличава синтеза на протеини
✔ Патентована ZMATM формула 

Trec Nutrition ZMA Original е специална комбинация от анаболно активни минерали, която нормализира съня, увеличават темпа на отделяне на най-главния и важен мъжки хормон – тестостерон, а също така обезпечават максимално пълноценно и бързо възстановяване на организма.

Комбинацията от здравословни минерали като магнезий и цинк, са крайно необходими за пълноценното протичане на процеса на мускулен анаболизъм, а съчетанието им с витамин В6 в ефективна за активния атлет доза бързо ускорява темпа на увеличение на мускулната маса и способства за нарастването на силовите възможности.

От момента на получаване на патента за този комплекс от компанията Snac system е изминало почти половин десетилетие, но успеха на класическата формула ZMA Original я прави популярна и днес. Продуктът няма нежелани странични ефекти и може успешно да се съчетава практически с всяка друга спортна добавка, което увеличава нейната ефективност още повече. 

Докажете на себе си, че можете да станете по-силни и големи, независимо от различните обстоятелства възпрепятстващи провеждането на ефективни тренировки с тежести.

Комплексът ZMA Original съдържа трите вещ