Кошница

Scitec Nutrition Amino 5600 500 tabs.

Scitec Nutrition Amino 5600 500 tabs.
-29 %
Scitec Nutrition Amino 5600 500 tabs.
48.00лв.
33.90лв.
без ДДС: 33.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Формула с пълния спектър аминокиселини - заменими и незаменими аминокиселини
✔ Произведени от изключително качествен суроватъчен протеин
✔ Максимален ефект за увеличаване и поддържане на мускулна маса
✔ По-качествено възстановяване
✔ Прецизно дозиране
✔ 500 таблетки

Scitec Nutrition Amino 5600 - Пълния спектър аминокиселини - заменими и незаменими за максимално подпомагане на мускулния растеж и възстановяването след тренировка

Продуктът е произведен от най-висококачествен суроватъчен протеин с висока биологична стойност, гарантиращ оптимални резултати. Scitec Nutrition Amino 5600 комбинира по уникален начин ултрафилтрирани и хидролизирани суроватъчни аминокиселини. Суроватъчният протеин  в него е изключително лесно усвоим и с много по-добър аминокиселинен профил от придобилия популярност напоследък яйчен протеин.

След тренировка мускулите се нуждаят от аминокиселини. Аминокиселината е градивна частица на протеина. Суроватъчните аминокиселини осигуряват всички необходими протеини на тялото.

Глутаминът е една от използваните в най-големи количества от организма аминокиселини. От основно значение е за работата на храносмилателната и имунната система. Приемът на глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и стимулира протеиновия синтез.

Друга изключително важна незаменима аминокиселина, включена в голям брой метаболични процеси, е тауринът. В силовите спортове тауринът е изключително полезен заради инсулиноимитиращия си ефект и сходното действие с това на креатинина – увеличава клетъчния обем. Действието на таурина спомага за по-големи и плътни мускули, има анаболичен ефект, като осигурява добра хидратация и ускорява протеиновия синтез.

Аргининът е сериозен катализатор във физиологичните процеси на тялото. Лабораторно е доказано, че приема на аргинин, съчетан с тренировка, води до голяма загуба на телесни мазнини. Аминокиселинният комплекс е идеален и по време на диети, тъй като съдържа малко въглехидрати.

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (4 таблетки) 1-3 пъти дневно.

Приемайте преди тренировка/след тренировка/между храненията/вечер преди сън.

Food supplements

Content                                                     500 Tablets
Serving Size                                             4 Tablets
Serving per pack                                      125
Recommended daily use:                         1 serving

Nutrition Facts for 4 Tablets

Alanine 160 mg
Arginine 77 mg
Aspartic Acid 352 mg
Cysteine 66 mg
Glutamic acid 627 mg
Added Glutamic acid 280 mg
Glycine 48 mg
Histidine 63 mg
Isoleucine 210 mg
Leucine 352 mg
Lysine 316 mg
Methionine 78 mg
Phenylalanine 110 mg
Proline 209 mg
Serine 162 mg
Threonine 214 mg
Tryptophan 46 mg
Tyrosine 102 mg
Valine 204 mg

Ingredients:

Hydrolyzed Whey Protein (from Milk), Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose), Hydrolyzed Sodium Caseinate (from Milk), L-Glutamine, Anti-Caking Agents (Talc, Colloidal Silicon Dioxide, Magnesium Stearate).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269