Кошница

Prozis Magnesium Professional 1000 ml.

Prozis Magnesium Professional 1000 ml.
Разпродаден
Prozis Magnesium Professional 1000 ml.
26.90лв.
без ДДС: 26.90лв.

Опции

0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ Лесно усвоима форма на Магнезий
✔ Полезен за мозъчната дейност и добрата концентрация 
✔ Увеличава енергията
✔ Помага при схващания
✔ Повишава издръжливостта 
✔ Подобрява психическата устойчивост
✔ Успокоява нервната система
Prozis Magnesium Professional е хранителна добавка Магнезий под формата на усвежаваща и вкусна напитка.


Чувствате се изморени?

Магнезият е основен минерал, който допринася за намаляване на умората като същевременно поддържа нормалната психологична функция и поддържа нормалната работа на нервната система.

Магнезият е четвъртият най-богат минерал в човешкото тяло. Той играе няколко важни роли в здравето на нашето тяло и мозък. Играе важна роля за нормалния растеж, чернодробната функция и сърдечната система. Повече от 50% от хората в световен мащаб страдат от магнезиев дефицит, без дори да подозират за това. Последствията от магнезиевия дефицит настъпват бавно, но проявили се веднъж, могат да бъдат необратими. Осигурете си здраве, спокойствие и баланс с Prozis Magnesium Professional.

В човешкия организъм магнезият се намира в най-голяма степен в костите, зъбите, бъбреците, черния дроб, мозъка, сърдечната система. Много е важен за здравето на костите, за да имат висока плътност и да са устойчиви. Важен е и за дейността на редица ензими. Полезен е за черния дроб, жлъчката и здравето на стомаха. Дневните нужди от магнезий са 170 мг за деца, 350 мг за подрастващи, 280 мг за жени и 350 мг за мъже. 

Магнезият има важна роля за натрупването и възстановяването на мускулатурата, защото има анаболен и антикатаболен ефект. Важен е за доброто усвояване и абсорбация на калций, фосфор, витамин С, натрий и калий. 

Магнезий се бори със стреса и ни е необходим в по-големи количества, когато сме подложени на системен ежедневен стрес. От друга страна, самото напрежение може да породи магнезиев дефицит. За възникване на дефицит допринася и фактът, че тялото не запазва излишния магнезий и за да си осигурим магнезиев баланс, трябва да го приемаме всеки ден. Организмът бързо се освобождава  от него чрез потта и урината. Нездравословното хранене също води до изхвърляне на повече магнезий и така отново увеличава опасността от дефицит.

Магнезий от Prozis осигурява добра и постоянна енергия за организма. Помага при разграждането на мастните киселини, аминокиселините и подпомага образуването на чернодробен гликоген. Подсилва имунната и сърдечно-съдовата система. Намалява вредния холестерол. Благоприятства половата система и сексуалните функции и е полезен при бременност, за здравето и на майката, и на плода. 

Тази версия на Magnesium Professional от Prozis Sport е в течна форма и е укрепена с богато количество витамин С, който не само предпазва клетките от оксидативния стрес, но и поддържа нормалната функция на вашата имунна система.

Всяка порция съдържа 375 мг магнезий, задоволяваща дневните нужди от магнезий само с една доза на ден.

Без забранени вещества. Гарантирано.

Този продукт е тестван за забранени вещества от световно известната LGC, независима и акредитирана спортна допинг контролна и изследователска лаборатория. Чрез тяхната програма за сертифициране на Informed-Sport, LGC не само гарантира на спортистите, че продуктите нямат забранени вещества, но и че производствените съоръжения спазват най-високите стандарти за качество.

Начин на употреба: 

Приемете 1 доза (25 ml) разредена във вода, веднъж дневно.

Food supplements

Content                                                       1000 ml.
Serving Size                                                25 ml.
Serving per pack                                         40
Recommended daily use:                            1 serving

Nutrition Facts for 25 ml.

Magnesium 375 mg
Vitamin C 120 mg

Ingredients:

Purified Water, Fructose , Magnesium L-pidolate, Orange Juice Concentrate, Bulking Agent(s) (Glycerol), Acid (Citric Acid), L-Ascorbic Acid , Flavourings, Preservatives ( Potassium Sorbate ,Sodium Benzoate), Sweetener (Sucralose).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помог