Кошница

Now Foods CoQ10 60 mg 180 veg caps.

Now Foods CoQ10 60 mg 180 veg caps.
-36 %
Now Foods CoQ10 60 mg 180 veg caps.
  • Marka: NOW Foods
  • Срок на годност: 30.05.2025
110.00лв.
70.90лв.
без ДДС: 70.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Високоефективна суровина
✔ Поддържа енергията
✔ Стимулира биогенезата на митохондриите
✔ Забавя процесите на стареене
✔ Подобрява интелектуалния капацитет
✔ Полезен при синдром на хронична умора
✔ Предпазва нервната система от дегенерация
✔ Поддържа здравето на кръвоносната система
✔ Помага за контролиране на телесното тегло
✔ Подобрява чувствителността към инсулин

Now Foods CoQ10 - Висококачествена хранителна добавка, съдържаща 60 mg коензим Q10 

Коензим Q10 или убихинон е основен елемент на клетките и е необходим за произвоството на енергия за всяка клетка в човешкия организъм. Тя е насочена към подпомагане на функционирането на митохондриите и стимулиране на тяхната биогенеза.

Коензим Q10 - митохондриален антиоксидант, отговорен за транспорта на електрон в дихателната верига. Наричан като псевдовитамин, той играе решаваща роля в процеса на производство на клетъчна енергия. Известен е със своите стимулиращи здравето и против стареене свойства, което го прави желано средство за превантивни цели.

Клетъчно производство на енергия

Човешкият организъм се състои от над 50 трилиона клетки и всяка от тях се нуждае от енергия, за да функционира правилно. Когато няма достатъчно енергия, ние развиваме заболявания и различни неприятни дисфункции, така че грижата за правилния енергиен метаболизъм е от изключително значение, ако се отнасяте сериозно към въпроса за здравето.

Митохондриите се наричат ​​енергийните централи на клетката. Те са малките органели, където енергийните субстрати се изгарят и се трансформират в използваема енергия под формата на АТФ.

Броят и ефикасността на митохондриите определят такива характеристики като например интелектуалния капацитет, тъй като невроните се нуждаят от големи количества енергия, за да работят безпроблемно или енергийното ни ниво. Това показва колко ефикасен коензим Q10 може да бъде в борбата срещу синдрома на хроничната умора.

Коензим Q10 силно участва в контролирането на циркадния ритъм, енергийния метаболизъм, контрола върху телесната маса, чувствителността към инсулин, намаляването на възпалението, модулирането на кръвното налягане или нивата на триглицеридите.

Анти-стареене и защитен ефект върху клетките

Коензим Q10 гарантира невропротективен ефект, който определено е от полза за поддържане на умствената младост, дори ако действителната ви възраст е притеснително далеч от 18 и опасно близо до три цифри. Това се отнася и до способността за намаляване на умората и подобряване на качеството на съня, което дава повече сила за извършване на ежедневни дейности.

Ползи за сърдечно-съдовата система

Коензим Q10 е известен със своите кардиопротективни свойства и се препоръчва за хора, които имат сърдечно-съдови заболявания. 

Когато използвате препарата с висока абсорбция CoQ10, можете да очаквате понижение на нивата на триглицеридите в кръвта и нормализираното кръвно налягане, а те са един от най-важните маркери за здравето на кръвоносната система.

В заключение, Now Foods CoQ10 се препоръчва за всички, които искат да се грижат за здравето си, като подкрепят производството на клетъчна енергия. Обхватът на активност на препарата е изключително широк и ползите могат да бъдат изпитани в почти всеки аспект на здравето. Тя ви позволява да се чувствате по-добре, да избягвате досадната умора и сънливост и да подобрите основните здравни параметри.

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 доза (1 капсула) 1-2 пъти дневно с храна.

Food supplements

Content                                       180 Veg Capsule
Serving Size                               1 Veg Capsule
Serving per pack                        180
Recommended daily use:           1 serving

Nutrition Facts for 1 Veg Capsule

Coenzyme Q10 (CoQ10) 60 mg

Other Ingredients

Rice flour and cellulose (capsule)

Now CoQ10 is Pharmaceutical Grade.  Now CoQ10 products contain only natural, all-trans form of CoQ10 produced by fermentation.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish, shellfish, or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Warnings

Do Not Eat Freshness Packet.  Keep in Bottle. Store in a cool, dry place.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Natural color variation may occur in this product.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.